Retinere Certificat Din Cauza Xenoanelor In Far Normal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

BlueStar_KWO: este ca atunci cand te opresc si te iarta militienii sunt cele mai gingase fiinte, cei mai buni oameni, dar atunci cand gresesti si iti dau amenda sunt niste c**ati cu ochi, sigur aveau ceva personal cu tine, trebuie depusa contestatie si ars pe rug bulangiul?
    E frumos cand mai iesi din tara si mergi in Germania spre exemplu si vezi civilizatie exemplara. Ia pune-ti xenoane pe Logan si da-i o tura prin alta tara straina sa vezi ce bulangii sunt si militienii lor, astia din Ro o sa ti se para pistoale cu apa.
    Eu personal vad situatia in urmatorul fel:
    1. stiu ca nu e voie cu xenoane pe Logan
    2. RISC, si imi montez xenoane, ba mai mult direct in far, fara lupe(sa ridice mana sus ala care nu si-a luat niciodata in ochi un xenon fara lupa, de n-a mai vazut nimic).
    3. ma opreste politia, imi da amenda, imi ia talonu
    4. militianu' ala n-are dreptate, nu era cu Rar-ul langa el, n-are cum sa demonstreze... sigur e crescut in padure si n-a mai vazut xenoane in viata lui.
    5. contest ca sigur o sa castig..... experienta.
    Nu vi se pare asa putin comica situatia?

Comment

lasati-ma cu omologarile la instalatie cu alea nu faci nimic si totusi kit-ul meu care a fost cumparat din franta are hartii cu omologare dar nu ma bazez pe ele...poate scap de unu mai bleg daca doamne fereste ma prinde....nu cred ca este 1 in romania care sa aiba lupe/spalator de far si tot ce este necesar pentru a fi legala instalatia pe logan
      MY CLA

Comment

Nu cezar, dar e muncă de chinez batran. Mai alee că în prima noapte nu eram pe teren drept şi farul din stânga bătea prea sus.
        Prestige, spalatoare de faruri au destui pe logan, dar auto-leveling nu are nimeni care şi-a pus xenon after-market.
        Oricum, aş vrea să văd şi eu omologarile alea care le ai tu, că-s tare curios.

Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner

Comment

Originally posted by cristi3775 View Post

Conceptia de atitudine si actiune a politiei romane..
          -pagina 3-Atragem atentia asupra faptului ca semnarea procesului verbal de contraventie nu
          reprezinta recunoasterea faptei comise ci doar atesta aducerea la cunostinta si primirea
          copiei procesului verbal. Pana la primirea copiei procesului verbal va aflati in
          imposibilitate de a contesta sanctiunea aplicata iar acest aspect va poate afecta in mod
          negativ interesele.
          Originally posted by Seba View Post
          cristi, o sa pierzi in instanta, pt ca procesul semnat chiar de luare la cunostiinta, daca nu prezinta obiectii, ai fost de acord cu ce-a zis cascheta acolo. fara dovezi, e cuvantul lui contra cuvantului tau, castiga militianul, pe motiv ca e omul legii si nu da amenzi aiurea. ca toti cretinii sunt militieni la rutiera si dau amenzi, nu-i treaba judecatorului. sulex-lulex-coitus-intreruptus ala cu conserve pe umar poate sa faca ce vrea, atata timp cat tu nu poti dovedi contrariul, va avea castig de cauza. de aia cand esti sigur in masina, ti-o **** daca te opreste filfizonul. eu zic sa nu pierzi vremea cu proces, ca e degeaba, vorbesc din prisma patitului.
          uratelul, sa stii ca-n 2006 curtea constitutionala a anulat articolul care prevede contestarea la comandantul militiei, e destul la judecator, nu mai esti obligat sa-ti pierzi vremea si sa-ti mananci nervii cu gradina zoologica.
          Asa zice si fumeia, sa o platesc si sa nu-mi fac bataie de cap, si timp pierdut., dar eu nu aveam xenoane in far, si eram cu cineva in masina, care m-a auzit ca i-am spus domnului agent ca nu am xenoane......dar el nu si nu,pt ca m-a oprit in scurt pe mine, nu ma observase de la distanta ca eu as avea xenoane, si s-a gandit sa ma opreasca, ci s-a intors brusc (avea oprit pe unul deja), si a ridicat mana in 5 m. E normal? AScultam muzica (nu manele, ci BUG MAFIA). CU o seara inainte, aceeasi ora, alta locatie, aceleasi lumini aprinse, ma opreste o alta patrula, verifica actele si plec.......de ce?!

PS: Eram cu Romeo de la Barlad in masina.....
          Last edited by cristi3775; 1 April 2012, 10:19.
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Dacă nu acei xenoane fugi la Tribunal şi depune o contestaţie. Apoi mergi la RAR cu hârtia care ti-a dat-o idiotul de caschetar, şi eşti rezolvat

Comment

Originally posted by cristi3775 View Post
              dar eu nu aveam xenoane in far,..
              Cristi...esti inconsecvent
              Ai spus ceva la postul 6 iar amu' o intorci?

De ce?
              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

cristi3775 imi pare rau ca ti s-a intamplat, eu circul cu xenoane in far normal din 2009 si sunt si de 6000, dar nu am avut probleme din cauza lor specific ca am fost oprit pentru viteza,control de rutina si o data m-am oprit langa ARR/RAR in parcare.
                Sfatul meu, pune becurile normale dute la Rar plateste amenda si multa bafta in continuare, eu asa as face
                sigpic #

Comment

Conform legislatiei romane, este cuvantul tau impotriva cuvantului meu....cu exceptia martorilui. De unde stii ca nu am aberat? Am dreptul la apararea cuvantului in instanta.

Am postat si copia procesului verbal....cei care pot mari PV, veti observa ca santiunea incadrata....scrie 197, nu 195.....urmarind numerele din CNP comparati 7-ele, si anul este trecut din 5 cifre, nu 4. Trebuie doar sa va uitati atent.
                  Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

la unele kit-uri de H4 se mai intampla sa nu tina electromagnetul pozitia corespunzatoare a arcului electric si sa ai o lumina deranjanta pe care nu o sesizezi din masina. am un coleg de servici pe care era sa il ia unul la bataie ca il zapacise cu "flashuri". dupa ce a coborat a vazut ca unul din becuri se comuta singur faza scurta/faza lunga. s-ar putea ca si la tine sa fi fost vreun bec defect si atunci s-a sesizat "organul".
                    ca parere personala ma deranjaza xenoanele in farurile stock in trafic, mai ales cand am mult de mers si in special cand sunt nesimtiti care au si farurile murdare de imprastie lumina aiurea in toate partile.
                    daca tii neaparat sa fii altfel mergi la RAR cu halogene si recupereaza talonul.
                    PS Nepotu123 are dreptate la cele cinci puncte
                    sigpic
                    Ambition 1.5 dc

Comment

@cristi3775, am mai scris asta si pe alt thred, cand vorbesti cu politistul nu se poate apela la "cuvant contra cuvant", pentru ca nu aveti acelasi statut, el e "organ" constatator. Poti apela la situatia asta cand te pica profesorul la examenul oral? Nu poti. De fapt poti, dar ce sanse ai ?
                      Nu vreau sa fac pe lupul moralist pentru ca si eu fac greseli in trafic de multe ori intentionate, e bine totusi sa ne asumam responsabilitatea actiunilor sau inactiunilor noastre.

Comment

pana la urma aveai sau nu xenoane ? ca nu mai intelegem nimic... in postul 6 ziceai ca ai xenon de 4300k care il reglezi jos, iar in postul 49 zici ca tu nu aveai xenoane in far...
                        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

@cristi: nu te mai bate cu pumnul in piept ca nu ajungi nicaieri. Ai comis-o, sterge rahatul si mergi mai departe. Vrei instante si barabule? Da-mi un pm, si te trimit catre o firma de consultanta. Doar ca trebuie sa ai cascavalul pregatit.

Mai bine ti-ai aloca resursele in alta parte, nu in cearta cu politia, ba si mai rau, cand au dreptate. Nu uita ca, in general, judecatorii iau partea militienilor, mai ales daca te-ai prezenta la un proces cu o masina ce nu mai este stock. Esti constient, nu? Pare mult mai plauzibila varianta lor cu modificatul sistemelor de iluminat cand deja ai in antecedent alte modificari la nivelul masinii. Pe cand partea ta cu ce pledoarie s-ar prezenta? Ca ai martor?) Pai ce stie martorul ala?

@avea xenon, doar ca se incearca o reconstituire al unui posibil proces.
                          Last edited by Cezar; 1 April 2012, 11:37.

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
                            @cristi3775, am mai scris asta si pe alt thred, cand vorbesti cu politistul nu se poate apela la "cuvant contra cuvant", pentru ca nu aveti acelasi statut, el e "organ" constatator.
                            Era sa zic ce organ e el!
                            El nu poate spune ca foliile depasesc pragul de omologare daca nu are scula de masurat. La fel cum nu poate spune nici cat de uzate sunt cauciucurile, si nici ce intensitate are lumina farurilor.

Comment

Originally posted by Razvy View Post
                              Nu cezar, dar e muncă de chinez batran. Mai alee că în prima noapte nu eram pe teren drept şi farul din stânga bătea prea sus.
                              Prestige, spalatoare de faruri au destui pe logan, dar auto-leveling nu are nimeni care şi-a pus xenon after-market.
                              Oricum, aş vrea să văd şi eu omologarile alea care le ai tu, că-s tare curios.

Vai de capul meu, tu ti le-ai reglat la "zid"... Buna treaba, ce sa zic.

@razvan: ba poate, caci este organ constatator. Asta e legea, bate-te cu ea pe frunte.

Comment

Interesant, caci inclusiv cei de la RAR au spus ca organu` singur, fara cineva de la ei nu poate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google