Retinere Certificat Din Cauza Xenoanelor In Far Normal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci daca mi-am montat (bi)xenon(H4) in service Dacia nu e "suficiment", trebuie trecut si in talon? Ar trebui sa ma iau de aia de la service? Nu mi-au spus nimic de genul acesta!
    Am Logan PH2.

Comment

• Ce ai facut tu = zero si sa-ti spun si de ce: o instalatie xenon trebuie sa aiba: faruri speciale dotate cu lupe si sistem de autoreglare(leveling), autoturismul trebuie sa fie dotat cu spalatoare faruri iar toata instalatia asta nefiind montata de producatorul masinii ci ulterior, trebuie omologata RAR si trecuta in talon.

Comment

• @boosake cauta pe google eu am vazut ca avea un baiat de pe dacia club cica ar fi facute de toshiba acum nu stiu cat de adevarat e dar ce am vazut eu nu era deloc scump...
        MY CLA

Comment

• Originally posted by Nepotu123 View Post
          Ce ai facut tu = zero si sa-ti spun si de ce: o instalatie xenon trebuie sa aiba: faruri speciale dotate cu lupe si sistem de autoreglare(leveling), autoturismul trebuie sa fie dotat cu spalatoare faruri iar toata instalatia asta nefiind montata de producatorul masinii ci ulterior, trebuie omologata RAR si trecuta in talon.
          laguna 2 nu are lupe si are xenon din fabrica

Comment

• Insa are farul foarte "ingust". Insa e o solutie foarte proasta, ca fapt divers laguna2 cu facelift are lupe .
            Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
              @cristi3775, ce sa-ti spun... bani sa ai, rabdare si timp liber. Eu unul ma indoiesc de faptul ca ai contestat sau o sa contesti vreodata PV-ul ala in instanta, daca totusi ma insel te rog sa postezi aici si decizia judecatoreasca, cand o s-o obtii...
              Stii ceva ..Sunt satul de afirmatiile tale de 2 bani. Tre sa iti demonstrez ceva si nu stiu eu?. Ce, ca ai dreptatea?!....asta vrei sau asta astepti....ca vb numa ***** cam in toate sectiunile.
              Aici vb de contestarea unei amenzi, fie ea pe buna dreptate sau nu, legea imi da dreptul sa ma apar in felul meu.
              Attached Files
              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Aici iti dau dreptate.

Comment

• Vad ca actionezi dupa cum vorbiseram la telefon
                  Bafta iti doresc

Comment

• din ce ai scris tu acolo, eu inteleg ca ti-a luat certificatul din cauza ca aveai lumini de intensitate mica?
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Cristi...stai linistit...vasile 78 are nevoie de posturi...lasa-l in pace...poate daca nu il bagam in seama o sa renunte si o sa-si gaseasca alt forum unde ii accepta lumea mistocarelile

Comment

• In legatura cu xenon-ul in faruri obisnuite (cu oglinda): fratilor...la ce va ajuta daca va montati xenon? E mai bun decat un halogen de calitate premium? Nu cred. Daca vrei xenon...mi se pare de bun simt sa pui si lupe.
                        Intr-o noapte m-am intalnit cu un Fiat Punto cu xenon, era o tanti la volan. Efectiv nu mai vedeam nimic...atat de prost bateau...adica fix in retina mea. Am tinut-o pe faza lunga ca sa nu fac accident. Si apoi tot ea era cu gura mare pt faptul ca eu stau pe faza lunga.
                        Cred ca nu sunt singurul care "umple frigiderele" celor cu xenon pus pentru figuratie..."ca asa e frumos"...
                        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• E scris de o persoana in varsta....ce sa faci. Da macar e cu experienta in domeniu.
                          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• pai daca nu are legatura cu PVul , ce mai conteaza experienta
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• salut,
                              si eu sunt deranjat in trafic de posesorii de "xenon" mai ales pe un far care nu este proiectat pentru asa ceva, care este scopul???
                              sa vada cineva ca ai tu faruri mai puternice? te ajuta sa vezi mai bine?
                              parerea mea este ca farurile de logan cu becuri normale (eu am osram) se vad foarte bine.
                              la masinile dotate din fabrica cu xenon sta altfel treaba, becurile puse de producator sunt diferite de ce putem achizitiona de pe piata la 150ron set complet, un bec de origine costa aprox 400ron, el costa atat deoarece producatorul a investit in calitate si siguranta.

Comment

• Majoritata isi cumpara xenon in far normal ca sunt incapabili sa regleze un far cu bec halogen, in asa fel incat sa vada bine.

Nu domne,pun "zenon" ca alea "bat" bine!!!!!

Giboniada,hai sa ingrosam randurile!!!!
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google