Faruri Dacia Logan "Angel Eyes"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dane, da-ne, te rog, exemple de becuri ce au protectie UV (ma refer la marca). Mai e putin si-mi pun si eu farurile pe masina si n-am chef de surprize. Pe faza scurta ii pun xenon de 6000k, 35 w dar vreau sa stiu pe lunga ce becuri pun sa nu-mi vad farurile garite (am vazut exemple pe forum). Merci.
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

    Comment


    • Pai Philips, Osram, etc.De obicei astea de firma sunt tratate UV,eu am folosit Philips Blue-Vision,astea se apropie de culoarea xenonului 5000k.
      LOGAN--> <--TOYOTA

      Comment


      • da cu ce imi recomanzi sa lipesc sticla la faruri ? mi-am luat si eu angelshi si ma pregatesc sa ii desfac....
        IS 10 LNC Facebook

        Comment


        • Originally posted by dan.gutu View Post
          O sa filmez cand le desfac si pe astea iarasi,deja au picat 6 leduri ,am gresit ca nu le-am pus un stabilizator de tensiune,cred ca 14 v, cat incarca alternatorul,este prea mult pentru niste leduri chinezesti Daca poate cineva sa dea mai multe detalii,cum sa fac sa am 12v permanent la leduri.
          __
          nu stiu daca ceea ce zic e bun,dar e o idee: pe site la bluexenon e un tip de condesator. vezi daca e bun.
          PS: sau ti-au picat pt ca banda pe care ele sunt lipite, este sensibila la rece si crapa. am "experienta" la astea, 2 benzi din seturi diferite, mie mi-au crapat.

          o intrebare pt toti care au xenon cu lupa: cele de 35w si 6000 k sunt bune, lumineaza bine ? vreau sa imi montez lupa in farul clasic(stiti voi de care). s-a mai vb aici despre ele. si-a luat cineva din alea?
          Last edited by florin_senz; 19 February 2009, 22:11.
          senz

          Comment


          • Originally posted by dan.gutu View Post
            Pai Philips, Osram, etc.De obicei astea de firma sunt tratate UV,eu am folosit Philips Blue-Vision,astea se apropie de culoarea xenonului 5000k.

            Ok, multumesc pentru raspuns. Philips Blue-Vision ramane, asta am acum pe masina si lumineaza super.
            sigpic
            Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

            Comment


            • @dan.gutu ajuta-ma si pe mine te rog. Zi-mi ce sa ii mai fac la un far d-ela la 400 ron cu tot cu stopuri s anu mi se mai abureasca. L-am dat jos si am schimbat siliconul si tot se abureste. Ce sa ii mai fac?
              sigpic

              Comment


              • In spate sunt niste furtunase pentru aerisire,am vazut ca multe sunt indreptate catre in sus,numai bine sa capteze apa care intra printre capota si far.Aceste furtunase trebuiesc indreptate catre in jos.O alta problema pe care am descoperit-o este etansarea fasungului becului de pozitie si semnalizare,din cate am vazut nu se ''pupa'' perfect cu corpul farului.Ar mai fi dopul ala de cauciuc prin care intra firele de la cerculete,la multe din faruri nu intra perfect,chiar la unele are un mic joc.Farurile astea sunt lucrate de tot c....ul,scuzati expresia dar asta este realitatea.
                LOGAN--> <--TOYOTA

                Comment


                • dan.gutu cum e cu ledurile? ai dat de capat?
                  senz

                  Comment


                  • le-am facut si pe astea acum. oricum e farul aburit putin, de seara, ca nu vreau sa il disfac iar. Daca se abureste si mai tare, il trimit inapoi.
                    sigpic

                    Comment


                    • ziua buna. revin pe pozitii....am vorbit cu un electrician si dupa ce o sa ma chinui sa le dau iarasi jos..eventual va trebui sa remontez pe cele vechi..o sa le schimbe toate porcariile de fire ,eventual cu tot cu mufa cat sa nu mai aiba probeleme..mai nou..am schimbat becurile..ca am vazut ca erau ceva probleme..au mers fara motor pornit..cum l-am pornit cum trosc..! 3 pana acum..le-am lasat..si sunt foarte aproape sa dau o notificare la opc sa mi i chinuiasca un pic pe ..astia cu chinezariile lor ....bine..nu mai zic nimic de izolat de 150000 de ori..de schimbat papuci pe banda si alte cele..sincer?..mai bine luam de la dezmembrari niste faruri de 3-air si le adaptam la asta..eventual si o capota gen badboy..am vazut la un tip care si-a modificat un fiat punto si arata crima.)) avand in vedere cat o sa aj sa ma coste porcariile astea..cu tot cu manopera..si cu sentimentul ca de fiecare data cand pornesti la drum sa verifici de 100000 de ori sa vezi daca s-o mai ars cva..nu prea se merita. oricum..asta e.mai nou am auzit si de alea de 8 900 ca au probleme..insa..deh. nu mai zic nimic..m-o omorat insa vremea asta idioata ca..nah..nu se lucreaza" pe conditii nepotrivnice"..))..eh..revin cu detalii.! numa` bine.
                      SIC CUNNECTANDO REM

                      Comment


                      • @dan.gutu Pentru a avea constan 12V pentru LEDuri, foloseste un LM7812. Asta este un regulator de tensiune la care curentul de iesire pote sa fie pana la 1.5 A.
                        Pentru detali despre IC gasesti aici.

                        Comment


                        • Originally posted by neoreal View Post
                          ziua buna. revin pe pozitii....am vorbit cu un electrician si dupa ce o sa ma chinui sa le dau iarasi jos..eventual va trebui sa remontez pe cele vechi..o sa le schimbe toate porcariile de fire ,eventual cu tot cu mufa cat sa nu mai aiba probeleme..mai nou..am schimbat becurile..ca am vazut ca erau ceva probleme..au mers fara motor pornit..cum l-am pornit cum trosc..! 3 pana acum..le-am lasat..si sunt foarte aproape sa dau o notificare la opc sa mi i chinuiasca un pic pe ..astia cu chinezariile lor ....bine..nu mai zic nimic de izolat de 150000 de ori..de schimbat papuci pe banda si alte cele..sincer?..mai bine luam de la dezmembrari niste faruri de 3-air si le adaptam la asta..eventual si o capota gen badboy..am vazut la un tip care si-a modificat un fiat punto si arata crima.)) avand in vedere cat o sa aj sa ma coste porcariile astea..cu tot cu manopera..si cu sentimentul ca de fiecare data cand pornesti la drum sa verifici de 100000 de ori sa vezi daca s-o mai ars cva..nu prea se merita. oricum..asta e.mai nou am auzit si de alea de 8 900 ca au probleme..insa..deh. nu mai zic nimic..m-o omorat insa vremea asta idioata ca..nah..nu se lucreaza" pe conditii nepotrivnice"..))..eh..revin cu detalii.! numa` bine.

                          Deja ma speri....Azi sau maine trbuie sa dau comanada de faruri si stopuri la o cunostiinta si parca nash mai da.
                          Asa sunt toate???

                          Comment


                          • seara. dupa ceva ore bune am reusit sa le leg pe toate, sa le izolez si sa le pun papuci noi la toate..am verificat si starea..si pe pornit si pe oprit si dupa ce am luat niste h1 de pe la omv asa provizorii se pare ca pentru moment merg..cat..nu se stie. a ramas ca o sa ma anunte omul ala..ca trebuie sa imi pun si alarama..si n are rost sa le fac pe toate la 5 zile distanta. ce sa zic..nu e de speriat..la mine..m a luat din oala..acu ce sa zic..eu o am de un de zile (masina) si s-a ars un doi..cum am precizat, montajul sa efectuat de cineva care e in domeniu de 15 ani..si conectarea a fost mufa mufa..deci nu tras fire..nu scurt nu nimic..doar ca sunt firele super varza si nu tin..se incalzesc si ..poc..masa..si restul se cunoste..ori siguranta..eventual cum am patit eu..cind nu au mai fost sigurante..s a dus in alta parte )))..dacie!!.. so..ce sa zic..fac toata diferenta..insa..de cand le iei si pana le pui ..mai bagi inca pe atat in refacut fire si alte cele..conexiuni"..si verificari.aia e tot....cat despre de stopuri..ia ti cu toata increderea...eu le am non stop si nu au nici o bubbaaaaa!! atata tot ca tre sa le strangi bine si sa eviti ..jeturile de apa...risti sa intre apa si sa faca poc becul .in rest..n au nici cea mai mica problema.
                            insa ..ce e cea mai mare dilema..e cu ..rar ul si cu pretentiile la domnii de acolo..ca sa nu mai zic nimic..daca o sa ma tina pana atunci!!!!??)..insa..rabdare si perseverenta" nu? deh! e romania..si tre` sa ai stamina din plin..ca atlfel te ia toate starile de bine".)..
                            revin cu alte ..info`..pe masura ce mai aflu si eu . in curand as putea sa tin prelegeri pe tema asta...))))...multumesc pt atentie..o zi buna in continuare.

                            ca fapt divers ..era sa uit ..azi am vorbit cu un tip de la philips si mi a spus tot de blue vision ca ar fi cele mai indicate..plus ca desi ele sunt albastre , in fapt lumineaza alb. in acelasi timp mi a spus ca nu prea sunt indicate cele cu 5 stele in variante clasica.nu prea sunt ...de preferat de asemenea la drumurile cu multe denivelari..oricum la 80 de roni setul ..am preferat acu` provizoriu sa imi i au ceva mai simplist" cat sa ma treaca de perioada de criza"..)...sper sa fie de folos.
                            Last edited by neoreal; 23 February 2009, 22:07. Reason: Automerged Doublepost
                            SIC CUNNECTANDO REM

                            Comment


                            • Trebuie rabdare multa......
                              LOGAN--> <--TOYOTA

                              Comment


                              • EU AM .ANGEL EYES.SI NU AM PROBLEME...DAR SUNT DIN ALEA PRIMUL MODEL..DE UN AN SI CEVA.ASTEA LA OFERTA CU LAMPI NU MI SE PAR STRALUCITE SINCER...
                                Attached Files
                                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google