Idei modificare stopuri cu led

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gaboneygg
    replied
    unde gasesc sticle clare sau macar normale cu semnal clar de ph 1 ? am terminat stopurile si nu gasesc sticle
    Attached Files

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Poti cumpara sticla de pe net la 25 lei parca si i-o trimiti baiatului care repara plexi si cred ca o poate face alba sau ce tenta vrei tu. Cel putin asa era in mintea mea cand am vrut sa modific stopurile

Sent from Tapatalk

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    da,semnalul e cel de jos.o sa se vada bine pentru ca o sa fie si sticla modificata

Leave a comment:

• Andrei.TMT
    replied
    Depinde cum se vede prin sticlă. Semnalul e cel de jos?

Sent from my ZP1000 using Tapatalk

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    sau asta ?
    Attached Files

Leave a comment:

• mumus
    replied
    Ultima pare interesanta.

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    in sfarsit m-am hotarat sa ma apuc si eu de stopuri,dar nu stiu ce model sa fac.ceva idei ?
    Attached Files

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    Originally posted by ioniy View Post
    in vreo 2-3 saptamani as dori sa imi fac si eu stopurile cu led dar am un vid imens in cap ,nu stiu cum sa le fac si anume designul pe care sa il aleg nu parte practica , am facut eu ceva in corel dar , daca sunt doritori si cunoscatori de autocad etc, sa asi expuna aici creatiile si gandurile cum ar crede ei ca ar da bine
    multumesc
    in primul rand trebuie sa-ti placa tie .modele sunt destule.saptamana viitoare ma apuc si eu de ele.cel mai interesant mi se pare modelul lui dragman

Leave a comment:

• MishuOT
    replied
    Am niste stopuri pe care am vrut la un moment dat sa le modific si eu. Daca vrei ti le pot da. De pret nici nu stiu. Daca ai nevoie de ele imi zici si un pret si vorbim. De asemenea iti pot trimite un corel cu ceva poze sau idei ce aveam atunci. Un mail mishu_28nmv@yahoo.com si se rezolva! Numai bine tuturor!

Trimis prin Tapatalk

Leave a comment:

• ioniy
    replied
    mda netul nasol
    Attached Files

Leave a comment:

• ioniy
    replied
    in vreo 2-3 saptamani as dori sa imi fac si eu stopurile cu led dar am un vid imens in cap ,nu stiu cum sa le fac si anume designul pe care sa il aleg nu parte practica , am facut eu ceva in corel dar , daca sunt doritori si cunoscatori de autocad etc, sa asi expuna aici creatiile si gandurile cum ar crede ei ca ar da bine
    multumesc
    Attached Files

Leave a comment:

• scooter
    replied
    si o combinatie intre ceea ce vroiam eu si ce a propus gaboneygg
    cred ca asa va ramane
    Attached Files

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    sau asa ceva scooter. ideea e sa-ti placa tie.Paste Fericit la toti loganistii !
    Attached Files

Leave a comment:

• bGy
    replied
    Eu as merge pe poza nr 2

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Leave a comment:

• scooter
    replied
    salut
    ma chinuie talentul de ceva timp si abia acum am facut rost de cele necesare
    vreau sa`mi fac stop`ul central cu led`uri dar nu stiu exact ce model
    am facut de proba cateva variante , va dati si voi o parere care ar fi cel mai ok?
    ms

scuzati calitatea pozelor (fotograful "cam afumat")
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google