Demontare pompa benzina 1.4
Collapse
X
-
Am rezolvat problema. Dupa demontarea pompei, am constatat ca sub capacul pompei, mufa maro cu doua fire negre nu face contact ferm, se "balangane", am strans pinii, remontat si gata, de vreo doua saptamani, bordul afiseaza corect nivelul benzinei din rezervor.
-
Multumesc mult. Stau cu ochii pe bord urmatoarea perioada si cu bidonul de 5 litri in portbagaj sa nu fac pana prostului.
Leave a comment:
-
Ai pus prea multa benzina, teoretic la urmatorul plin isi va reveni, dar pune numai pana la primul click.
Leave a comment:
-
Zilele urmatoare tre sa-mi fac timp sa verific ce noutati mai sunt pe la pompa, de vreo saptamana bordul imi arata toate liniutele pline la benzina, iar golanul a facut vreo 3-400 km, deci treaba-i naspa, s-a intamplat ceva pe la plutitor. Daca era sa se "inece", trebuia sa-mi arate rezervorul gol, nu ? Dar daca imi arata plin desi benzina se consuma, oare ce s-o fi intamplat ? A mai patit cineva ? Multumesc.
Leave a comment:
-
salutare tuturor, azi mi am desfacut si eu pompa de benzina, pompa se poate scoate si fara sa dai plutitorul jos, o cheie in cruce facuta bine nteles si e gata, dar vreau sa va spun ca am gasit nisip din belsug si ceva ca un fel de calt, benzina noastra scumpa si proasta, am curatat si injectoarele si acolo plin de nisip atasez si nite poze..... mentionez ca ultimele trei poze este mizeria din injectoare.
Leave a comment:
-
Sambata am fost la reprezentanta Dacia si pretul de magazin e 860 Lei, ansamblul (doar asa se vinde la reprezentanta).
La service mi-au spus sa nu imi fac griji pentu ca ceea ce tiuie e supapa de presiune de pe rezervor, atunci cand merg cu prea putina benzina si e temperatura ridicata se formeaza vapori si automat presiune in rezervor.
Leave a comment:
-
Ok, doua link-uri sunt bune, cu ceea ce ma intereseaza.
Nu stiu de ce au fost nevoie de atatea postari pentru asta. In fine, pana la urma e bine si asa.
Mersi.
Leave a comment:
-
Gata domnilor; ne calmam si discutam politicos, despre subiect.
Multumesc.
Leave a comment:
-
Te rog sa dai un link daca stii sa folosesti google-ul. Repet, pret oficial, magazin serios.
Eu lucrez ca voluntar pt google, si totusi nu stiu sa-l folosesc...
Leave a comment:
-
Nu sant in tema deloc...tu ai un Logan, pe la mine trec zeci... cel putin 10-20% probleme de alimentare benzina ...asta pe langa pompa arsa...
Preturile sant cit se poate de reale...variaza de la 300-350 pina la 400-500RON...OEM sau producator bun ...restul e cancan...
Ca tu vrei totul mestecat e alta treaba...sau ca nu stii sa folosesti Goagalul...
Leave a comment:
-
Eu unul am auzit un zvon ca ansamblul original e undeva pe la 1100 RON (11 milioane).
Nu imi vine sa cred ca intre una "originala" http://www.alexbeagroup.ro/piese-dac...ala-biz1954585 si una aftermarket "Autospeed" http://www.bestautovest.ro/sistem-de...a-benzina.html e diferenta de doar 100 RON.
PS. postarile tale imi dau impresia ca nu esti in tema aproape deloc dar iti "dai cu parerea". Te rog sa lasi alti useri sa ma ajute. Mersi!Last edited by gabryel; 23 May 2014, 20:21.
Leave a comment:
-
Nu-i greu cu cititul. Am vazut si eu ca scrie "clar" "pompa benzina NOUA ORIGINE..." dar eu intrebam de ansamblu. De unde ai dedus tu ca e tot ansamblul?
Eu totusi intrebam de un pret oficial, ca sa imi fac o idee de valoare. Am cautat pe google dar nu am gasit niciunde de vanzare ansamblul de origine.
Daca tot nu ai chef de raspuns la intrebari pertinente te rog sa nu mai raspunzi si sa lasi pe altcineva dispus sa ma ajute.
Mersi!
Leave a comment:
-
Ala citat de mine de la postul 94 scrie clar "pompa benzina NOUA ORIGINE..." la 300RON vorbeste de ansamblu cu totul...In mod normal la multe magazine o gasesti mai scump...
Greu e cu cititul...
Leave a comment:

Leave a comment: