Demontare pompa benzina 1.4
Collapse
X
-
revin eu cu niste poze .
Se poate monta si regulator pentru rampa externa . Eu am scos ala meu de la clio si scrie 3.5 bar pe el .Ala ce il am eu e de 3 bar , eu am cumparat deja alt ansamblu cu tot cu pompa .Ala ce il aveam eu se potrivea perfect in pompa doar ca e de 3 bar ,mie imi trebuia de 3.5 .In principiu si la logan tot 3.5 ar trebui sa fie , d-aia l-am rugat pe Urs sa puna o poza cu regulatorul ,dar nu cred ca a vazut postul .
Daca va trebuie regulator de 3 bar . Daca va trebuie de 3.5 bar se poate folosi asta http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-...item2314527c52Attached FilesLast edited by Cristi_Xp; 19 September 2011, 19:42.
Leave a comment:
-
Am rampa cu retur de MPI. Problema e unde infig furtunul de retur in pompa de benzina?
Regulatorul va fi pe rampa cu retur.
Leave a comment:
-
Si eu vreau sa stiu daca in locul in care se prinde regulatorul, s-ar putea pune furtun de retur
)).
Leave a comment:
-
Am vrut azi sa schimb sorbul la pompa de benzina si nu se potriveste ce am cumparat din magazin. Probabil e pentru supernova. Se gasesc de cumparat site sorb pentru pompa de pe logan ?
Leave a comment:
-
unu de ala de care vrei sa-mi vinzi tu am
) , eu voiam unu pentru in tank nu pentru rampa .
Leave a comment:
-
Fix ala? Sunt curios daca scoti regulatorul ala standard, se poate pune in loc furtun de retur?
Leave a comment:
-
supapa de presiuneOriginally posted by Crishtyano View Postsalut colegii...imi spuneti si mie va rog cum se numeste piesa asta de pe pompa de benzina ? La mine se pare ca nu mai presteaza servicii ..multumesc
Leave a comment:
-
salutt
salut colegii...imi spuneti si mie va rog cum se numeste piesa asta de pe pompa de benzina ? La mine se pare ca nu mai presteaza servicii ..multumescAttached Files
Leave a comment:
-
nu am mai facut poze pentru ca nu era mizerie absolut deloc decat in locasul ala unde este pompa era putin praf , intradevar nu merge cu surubelnita , am crezut ca este ca la passatOriginally posted by Urs View PostDaca era metalic inelul, mergea cu surubelnita. Si eu am incercat intai cu ciocanul si varful la surubelnita invelit in carpe, dar tot se infingea in plastic. Nu ma agitam sa fac cheia, daca ar fi mers asa. Poate ai noroc sa nu fie tare strans din fabrica capacul la tine. Asteptam pozele.
, am desfacut cu o presa , am fortat putin pana s-a desfiletat dar a mers destul de usor , nu am mai stat sa fac nici o cheie
Leave a comment:

Leave a comment: