Cum se pot fixa spoilerele mai bine de caroserie?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dupa cum spuneam mai sus ...Nu am demontat bara sa vad acei colti...Deci coltii sunt pe bara nu pe caroserie...Cam nasol...Mai studiem
-
Cred ca Poxipolul face fata. Mici striatii pe suport si pe bara si se asigura o priza mai buna, nu ?
Leave a comment:
-
Cam dificila zona. Parerea mea este ca ar trebui intarita bara pe interior (ceva gen fagure) ca plasticul nu e de cea mai buna calitate si la diferente de temperatura apare oboseala si se aceea se deformeaza. Si eu am analizat putin acel colt, dar momentan nu vad cum s-ar putea prinde o intaritura acolo Poate doar cu imbinare la cald ... Cu popnituri ... Se vad si arata urat in exterior
Leave a comment:
-
Am facut poze coltilor. Am data bara jos sa iau ceva masuri. Destul de greu cu popniturile, chiar si cele mici s-ar vedea ...Attached Files
Leave a comment:
-
La fel am procedat si eu. Foarte multumit de rezultat! O bere la valeriuciprian!Originally posted by valeriuciprian View PostHai si cu pozele sa se inteleaga mai bine...
Leave a comment:
-
Sincer sa fiu nu stiu pozitia acestor colti...Dar cred ca solutia poxipol parerea mea e ca ar trebui exclusa din start...Nu ai certitudinea ca va tine cel putin 5-6 ani...Poate popnituri-le pot fi o solutie...
Leave a comment:
-
pozele sunt cel mai usor de facut ... Momentan nu dispun de sculele necesare aici in Bucuresti si nici vreun strungar priceput nu stiu. Cand ajung la taica-miu e primul lucru pe care-l fac. Mai ramane sa ma gandesc la metoda de prindere a noilor suporti, cu suruburi s-ar putea sa fie naspa deoarece capurile suruburilor s-ar putea sa-mi creeze distanta. O sa caut ceva de genul Poxipol ce sa lipeasca metalul de plastic si sa fie rezistent in timp. Ma mai gandesc.
Leave a comment:
-
Da...E posibil sa fie si asta o solutie...Bara din fata nu am dat-o niciodata jos...Si de aceea nu stiu de ezistenta acestor colti...Oricum devine din ce in ce mai interesant...Asteptam pozele.
Leave a comment:
-
Din cate am vazut eu atunci cand am dat bara jos, exista doi "colti" aproape de semnalizari ce ar avea rolul de a o tine ridicata si sunt tot din plastic facuti. Astia din plastic, cel putin la mine, s-au inmuiat rau si de aceea "atarna" bara. Am de gand sa fac eu acei colti dintr-o tabla mai solida si sper sa nu se mai lase. Cel putin cand am luat masina nu aveam gauroaiele alea la bara din fata si singura explicatie pe care o vad e ca s-au slabit suportii (coltii) respectivi. Suportii noi vor arata ca in poza atasata, sper sa se inteleaga ce am desenat, oricum voi reveni cu poze. Coltul v-a fi facut pe dimensiunea celui existent, poate un pic mai gros ca sa tina iar pe sub bara m-am gandit sa fac o "talpa" care sa duca la sporirea suprafetei de actiune a coltilor. Sper sa fi fost destul de explicit, daca nu, atunci cand ma apuc de treaba fac poze.Attached Files
Leave a comment:
-
Si la mine e iesita capota putin in afara ...Dar foarte putin...Dar macar am "lipit" bara de far.
Leave a comment:
-
Pana la urma am fixat-o cu surub, dar a aparut o mica problema si anume capota a iesit putin "in afara" daca ma intelegeti
Leave a comment:
-
Adica sa lipesti bara de far cu silicon? E cea mai proasta idee, nu va rezista si va arata urat.
Leave a comment:
-
Se poate lipi cu silicon transparent asa ceva?Dauneaza cumva vopselei siliconul?Attached Files
Leave a comment:

Leave a comment: