Originally posted by florian
View Post
Cum se pot fixa spoilerele mai bine de caroserie?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
si eu am facut exact ca si tine si sta mai rau ca inainte, e distanta intre bara si far...asta e
-
Originally posted by TM80MAT View PostMatheo ..gresit .....
Deci eu pe bara fata nu am nici un fel de luft ....de nici o culoare ....si de cativa ani .....Cristi Streulea o ramas uimit ...nu am taiat nimic ...nici o urechiusa .......farurile ...au un surub foarte frumos sub ele ....de care se prind de caroserie ......acelui surub ...ii pui un distantier ...un inel de metal de 2 -3 mm ..intre far si caroserie ...si fixezi farul inapoi ...ridici bara cat de mult poti .,...si atat....ideea e ca acel luft nu mai exista ..pentru ca farurile vin un pic mai in fata si se lipesc de bara ........se etanseaza perfect ......nici capu de surubelnita plata nu mai intra ....
Si dupa ce scoti farurile un pic inafara ...nu afecteaza cu nimic ...cum bate lumina ...si nici nu orbesti pe nimeni ...
Nu poti sa atasezi cateva poze cu acel minunat surub de sub far ? Sau poze cum ai reusit tu sa faci aceasta operatiune? Un tutorial ar fi bine venit
de la stiu eu cine
Acel surub se gaseste si la PH2 ?
Leave a comment:
-
Matheo ..gresit .....Originally posted by matheo66c View PostDaca nu taia acel plastic, nu mai putea sa aduca bara mai "lipita" de caroserie,la fel si cu acel ghidaj (poza 3).
Deci eu pe bara fata nu am nici un fel de luft ....de nici o culoare ....si de cativa ani .....Cristi Streulea o ramas uimit ...nu am taiat nimic ...nici o urechiusa .......farurile ...au un surub foarte frumos sub ele ....de care se prind de caroserie ......acelui surub ...ii pui un distantier ...un inel de metal de 2 -3 mm ..intre far si caroserie ...si fixezi farul inapoi ...ridici bara cat de mult poti .,...si atat....ideea e ca acel luft nu mai exista ..pentru ca farurile vin un pic mai in fata si se lipesc de bara ........se etanseaza perfect ......nici capu de surubelnita plata nu mai intra ....
Si dupa ce scoti farurile un pic inafara ...nu afecteaza cu nimic ...cum bate lumina ...si nici nu orbesti pe nimeni ...
Leave a comment:
-
Deci promul ghidaj care l-am taiat (cel rotund), numai pica pe gaura din aripa daca am tras de bara, iar al doilea ghidaj(cel din poza 5 si 6) doar l-am "adancit" ca sa pot trage de bara inspre roata.
Eu unu sunt chiar foarte multumit de rezultat.
Avantaj: nuici nu trebuie data bara jos.
Leave a comment:
-
Daca nu taia acel plastic, nu mai putea sa aduca bara mai "lipita" de caroserie,la fel si cu acel ghidaj (poza 3).
Leave a comment:
-
Am observat ca ai taiat acel plastic (poza 5 ). Plasticul acela este doar pentru ghidare, sau sustine si bara intr-o oarecare masura ?? Nu afecteaza cu nimic ??
Leave a comment:
-
Inca o varianta de fixare a barii fata, ca sa nu mai iasa coltul barii in exterior, pozele zic tot:Attached Files- 2.jpg (54.4 KB, 1134 views)
- 3.jpg (62.4 KB, 1118 views)
- DSCN0462.jpg (33.3 KB, 1109 views)
- DSCN0463.jpg (55.9 KB, 1122 views)
- DSCN0464.jpg (58.9 KB, 1125 views)
- DSCN0465.JPG (126.9 KB, 841 views)
- DSCN0471.jpg (52.8 KB, 820 views)
- DSCN0472.jpg (63.3 KB, 830 views)
- DSCN0474.jpg (68.0 KB, 848 views)
- DSCN0475.jpg (74.6 KB, 859 views)
Leave a comment:
-
da,si eu sunt multumit de rezultat,trebuie sa ma apuc si de bara spate care s-a lasat si ea intr-o parte,voi reveni cu poze
Leave a comment:
-
multumesc colegilor pt. sfaturi,pe care le am si pus in aplicare,am desfacut suruburile care vin pe lateralul barii 2 torx si cel care prinde bara de aripa se desface cu o tubulara de 10,am slabit suruburile de sus de la motor am taiat acel bumb de plastic iar la clema de ghidaj am mai adancit scobitura cu un cutter,am dat o alta gaura la aprox. la 5mm de cea initiala care se prinde cu surub de aripa,am strans toate suruburile mai putin cele de la motor,am bagat cricul sub bara fata cu o scandura si am ridicat pana a ajuns la nivelul dorit dupa care am dat 2 autofiletante,rezultatul in vedeti mai jos,
Leave a comment:
-
Pe mine m-a mancat sa desfac spoilerul pe spate ca statea distantat fata de aripa si mai rau am facut. Acel surub de langa roata nu se desface orice i-as face, se invarte cu tot cu saiba sau ce are acolo, acea tablita. M-am chinuit 2 ore aproape numai acolo, apoi am incercat sa desfac restul suruburilor si sa fixez asa spoilerul - rezultatul 0 Ma bucur pt cei care au reusit sa-l prinda, cazul meu fiind o exceptie din cauza unei panarame de surub gripat. O sa apelez la un service pana la urma, sa-si bata aia capul. Cert e ca acum arata mai nasol respectivul spoiler, e un pic mai evazat pe partea stanga decat pe dreapta
Leave a comment:
-
si din cauza ca nu mi-a iesit bine din prima incercare, uite aici cum am rezolvat
Leave a comment:
-
Mai jos gasesti poze cu datele cand sunt facute pe ele.Originally posted by dorupopa2006 View Posts-a mai lasat la vreunul din voi de atunci?
Leave a comment:
-
ok, ma gandeam ca daca tai ghidajele o sa se lase iar in jos,dar o sa fac si eu cum spui ca ai facut tu,o sa revin si cu poze inainte si dupa lucrare sper sa iasa cum imi doresc.
Leave a comment:

Leave a comment: