Cum se pot fixa spoilerele mai bine de caroserie?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• danny_finutzu
    replied
    am si eu aceeasi problema si la ce am vazut aici cred ca o sa incerc si eu metoda cu surubu dar nu inteleg cum se ridica capota si din ce cauza ce o forteaza

Leave a comment:

• blaze2k
    replied
    Creca daca ma duc cu masina la service pt vreo reparatie pe casco tre sa dau eu surubu jos ca ami rup aia bara, am obs ca oricum mecanicii de pe la reprezentanta au un chef de lucru de mai lasa una alta pe afara cum ar fi suruburi sau nu prin cate ceva calumea.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    6 august 2008 prima poza-7 martie 2009 a doua poza...oricum nu ai ce strica...nu iti place dai surubul jos si gata.
    Last edited by valeriuciprian; 18 May 2011, 06:34.

Leave a comment:

• blaze2k
    replied
    Cam ce perioada de timp a trecut de la efectuare pana la momentul de fata.Mai sunt si alte persoane care au aplicat metoda?

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Originally posted by valeriuciprian View Post
    Maine revin cu o poza cu bara
    La mine ziua are mai multe ore
    O poza cu bara in momentul efectuarii operatiunii si in momentul de fata
    Attached Files
    Last edited by valeriuciprian; 7 March 2009, 23:03.

Leave a comment:

• alinfbl
    replied
    Asa este valeriuciprian va tine dar pentru cei cu problema pentru spate nu vad o rezolvare pentru ca mam uitat pe sub masina si in dreptul placutei la bara de spate nu e nimic eu nu am problema la bara de spate si nici nu vreau asa ceva dar tot ce e posibil
    Pe fata la toate loganurile e aceeasi problema fie ele prestige,kissfm sau altele toate au aceeasi buba datorita colturilor de plastic daca gaseste cineva o metoda pentru a le intari

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    alinfbl...daca ai facut operatiunile exac cum le-am descris eu va tine pana se va rupe holzsurubul pus in spate placutei de inmatriculare(adica 100 ani).
    La mine din august (de cand am facut aceasta operatiune) si pana acum nu s-a "miscat" nimic
    Maine revin cu o poza cu bara
    Ma bucur ca ti-am putut fi de folos

Leave a comment:

• alinfbl
    replied
    Am aplicat si eu metoda lui valeriuciprian si pot sa zic ca sunt foarte multumit chgiar nu se mai cunoaste de loc coltul lasat...asta nu stiu cat va tine ca o am de aproape o luna dar pana acum se prezinta bine
    Iar co colturile acelea de la bara nu stiu ce putem face sa le intarim nu vad nici o metoda

Leave a comment:

• viorelu
    replied
    Oricum ramane o problema generala la PH1...nu stiu PH2-u...
    Cand mi se par lasate eu le mai reglez cu cate un sut...cat o mai merge si asta

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Nu prea inteleg cum sa ridici bara prea sus...o ridici asa cum a fost din fabrica.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    daca se ridica prea mult bara si atinge caroseria, din cauza vibratiilor, sare vopseaua si rugineste

Leave a comment:

• profesoru
    replied
    O metoda buna si in acelasi timp si un design nou e sa se incerce pentru bara fata sa se prinda cu sistemul pentru spalat farurile, nu stiu sa pun poze ca asi arata cum vin si da rezultate bune.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Nicu, cand am luat masina bara era asa cum am facut-o acum...deci am readus si proiectorul daca tot ai adus vorba de el in pozitia initiala...

Leave a comment:

• Nikolas_bnm
    replied
    La aceasta idee a lui Valeriuciprian de a ridica bara,a fost cineva mai atent la fascicolul de lumina dat de proiectorele de ceata daca sa modificat? (nu cumva bat mai sus?)

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    La mine de cand am facut operatiunea nu s-a mai lasat nici un milimetru...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google