Feedback membrii (pe cine recomandati si pe cine nu)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • baieti de nota 10+ :
    -florin_dnf
    -silviu_79
    -turturel
    -crististreulea

    tepe inca nu am luat dar nici nu vreau ...ma exista si asemenea "specimene" cum orice padure are si uscaturi
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

    Comment


    • subscriu la LmtdEdition
      sigpic

      Comment


      • Originally posted by silviu_79 View Post
        NU Recomand marius81.
        Nu ridica pachetele.
        IN PRIMUL RÂND AR TREBUI SA SPUI : "NU MA RECOMAND PE MINE PENTRU CA SUNT UN EXCROC!!!"

        Doresc sa va spun și eu povestea mea despre cum am fost EXCROCAT de către SILVIU marele vânzător/bișnițar de aici de pe forum și nu numai...


        Ma chinuii sa cumpăr ceva de la el de vreo luna prima comanda... capace tiranti, mocheta portbagaj, cheder capota.... bun.... imi zice excrocu prețul ii dai adresa și aștept sa vina pachetul..... trece o săptămâna, vad ca nu vine ii dau pm .... nu raspunde ... apoi ii scriu in topicul lui în care vinde de mama focului.... in sfârșit răspunde pe pm și îmi zice ca nu a trimis pachetul ca nu mai are capace tirantii bun..... MA LAS PAGUBAS....

        Apoi peste o săptămâna ii mai dau o comada SUPORTI DIFUZOARE SPATE CU TOT CU CAPACE și Mocheta pt portbagaj, imi zice la fel prețurile ii dau adresa și a doua zi il întreb dacă a trimis si el răspunde : "Ca va trimite pachetul urmatoare zi dimineata... Bun... azi vine pachetul la posta..... MA DUC EU FERICIT LA POSTA oarecum cu inima indoita deoarece mocheta si suportii pt boxe spate trebuiau sa fi 60 de ron nicidecum 54 cit era trecut la ramburs. In fine am luat pachetul si văzând dimensiunile am zis: "HOPA MA EXCROCAT GOLANU' CA NU MI-A TRIMIS SI MOCHETA PT PORTBAGAJ". In fine..... inghit in sec si ma duc cu pachetul acasă ÎNSA SURPRIZA DE PROPORȚII ACUM VINE.....

        SUPORTII DE DIFUZOARE ERAU FOLOSITI... cu praf pe ei; zgiriati de mama focului; cemai mi-a cazut fata ținând cont ca acest EXCROC mi-a spus ca sunt 100% noi si nefolositi plus mai sunt si de origine.

        AM ATAȘAT POZE CA SA VEDEȚI GROZĂVIA:













        SILVIU!!!! CU FAZA asta te-ai facut de tot râsul aici pe forum. Mult mai cinstit era sa-mi spui înainte de a trimite pachetul ca nu mai ai mocheta pentru portbagaj si sa-mi aduci la cunostința faptul ca suportii de difuzoare sunt FOLOSITI si prezinta mici defecte. Daca ai lipit acele eticheta cu codul pe capacele de la suportii ai crezut ca ma pacalesti ?? Ai crezut ca am sa cred ca-s noi?
        Stau si ma intreb retoric oare ce fel de om esti? cum de nu-ti este rusina sa ne prostesti pe fata si sa spui ca vinzi produse noi si ele sunt luate de la dezmebrari. Macar recunoaste acum de unde ai produs acesti suporti de boxe..... sunt de pe masina ta.... de la dezmembrari?

        DACĂ AI BUNUL SIMT SI REGRETI FAPTA FĂCUTA AR TREBUI SA NU TE DUCI LA POSTA SA RIDICI BANII CIND O SA-TI VINA MANDATUL.

        LA fel am dat un anunt pe alt forum ca doresc sa cumpar capace tiranti si din nou am fost abordat pe PM de silviu zicindumi ca are el. L-a fel i-am dat adresa dar de data asta daca mai primesc pachetul nu-l mai iau de la posta ca cine stie voi gasi petre in loc de capace pentru tirantii de la usi.
        Last edited by crististreulea; 1 March 2010, 23:02.

        Comment


        • tre sa fie o greseala..silviu e de mult pe aici..nu cred ca e ceva intentionat...
          sigpic

          Comment


          • acum nu cai iau apararea lu siliviu . dar eu de 2ani incoace am luat multe de la el. si cand zic multe cred ca am atins pragu de 1000 de lei , 2tablouri bord , inele , aeratoare , maciulii , capace tiranti si diverse plastice , plafoniere , scrumiere etc etc...
            1.la mana pozele nu se vad sunt fff mici
            2.la mana el vinde doar produse noi
            3.la mana e cam normal sa fie plinde de praf si zgariate ca sunt piese care nu se vad nimeni nu are grija la depozitarea lor.
            si apoi ce conteaza cum arata ca doar sunt dupa usa?
            oricum pune alte poze. si jignesti omu dar il si lasi sa-si aduca argumente in apararea sa nu il umpli din prima de respect. se mai intampla si greseli.

            sigpic

            Comment


            • POZELE CU EXCROCAREA INSA ACUM MEREG TOATE:







              http://www.ro2net.info/album/albums/...A50893%7E0.JPG





              O greseala intentionata..... sa stiti ca nu e primul pachet pe care il iau de la el.. pina acum a fost ok..... insa cu pachetul asta si-a batut joc de mine.
              Last edited by crististreulea; 1 March 2010, 23:01.

              Comment


              • nu cred ca silviu e eScroc si oricum capacele alea le gaseai la dealer la un pret astronomic si ar trebui sa fim recunoscatori ca mai exista oameni care se preocupa si de restu si nu de bogatia lor ca sa ne fie si noua bine si sa nu ne jupoaie astia de la firme...daca nu erau ei nu puteam sa modific nimic la masina...am modificat intr-o luna juma de masina cu banii pe care i-am dat pe o bara la reprezentanta...asteapta sa ti raspunda omul, poate chiar e o greseala si le schimba, nu
                sigpic

                Comment


                • Te cam agiti degeaba...

                  Te-ai gandit ca pretul pentru suportii aia era xy+ transport? Sincer... daca eram in locul lui Silviu nici nu iti mai trimiteam si capacele.
                  sigpic

                  Comment


                  • AM mai vazut una care chiar m-a lasat fara cuvinte:





                    Dupa cum bine vedeti in poza un suport de difuzor are piciorus de Plastic plesnit. Acum sunt 1000% convins ca-s de la dezmembrari iar daca s-a rupt si piciorusul ala loganul de pe care au fost luate cu siguranta a fost sifonat rau in spate. PUNCT

                    Nu-mi pare rau dupa bani; i-am dat i-am dat insa imi pare rau ca am avut incredere in Silviu.

                    Daca le vrea cineva le dau gratis cu conditia ca sa plateasca transportul prin posta. Eu nu-mi pun asemenea lucruri pe masina.

                    @ iamagi poate ca ai dreptate era prea ieftin ca sa fie adevarat numai pentru 45 RON. Rog un moderator sa șteargă postul #123.
                    Last edited by usr1; 1 March 2010, 22:44.

                    Comment


                    • colegule usr1 , am colaborat cu silviu de nenumarate ori si nu pot sa-i reprosez nimic, are prea mult bun simt omul asta. incep prin a-ti spune ca acel cuvant folosit de tine ,,excroc" nu exista in lb. romana, poate ai vrut sa scrii ,,escroc", dar nu ai nimerit, se mai intampla... nici nu stiu daca intr-adevar cunosti adevaratul sens al cuvantului ,,escroc". era escroc daca iti punea in colet altceva pt. a umple coletul (plastice, cartoane, etc.), dar eu vad ca micile defecte ale produselor nu sunt vizibile cand acestea vor fi montate (peste suport vine capacul, acesta din urma nu e vizibil deloc) deci nu cred ca vei fi foarte afectat de asa zisele defecte.
                      de acum incolo imi permit sa imi dau un sfat: cand cumperi un lucru pe care nu il poti vedea inainte sa il achizitionezi, cere poze cu el din toate partile/unghiurile, nu e un defect sa fii perfectionist, e chiar o calitate, dar problema mai grava e: gandeste-te bine inainte sa acuzi pe cineva de o infractiune.

                      Comment


                      • @usr1- daca chiar le donezi le vreau eu
                        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

                        Comment


                        • Da le donez. Lasa-mi un pm cu adresa ta. Vezi ca o sa pun la posta cu plata de destinatie. Daca preferi le pot pune si la curier.

                          Comment


                          • Stai omule linistit, am glumit.. Ia si pune-le pe masina si relaxeaza-te un pic.. Cel putin 80% dintre noi am cumparat ceva de la Silviu si n-au fost probleme, daca sunt neatinse capacele cine vede zgarieturile de pe suporti...
                            INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

                            Comment


                            • atunci ma arunc sa le primesc eu pentru experimente
                              Ratacit in spatiu...

                              Comment


                              • sincer esti exagerat. alea arata asa de la ``transport si depozitare`` eu imi dau cu pararea si zic ca nu sunt sh si ca sunt noi. mai multe nu stau sa-ti desenez.

                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google