Posesori Instalatii GPL - Landi Renzo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mihaimmn
    replied
    Originally posted by vdmihai View Post
    Ai facut vreo 400 km? Cat iti arata pe ceas?
    aproximativ 430 km...deci vorbesc de motorul de 1.2 cu instalatie din fabrica ..

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Ai facut vreo 400 km? Cat iti arata pe ceas?

Leave a comment:

• mihaimmn
    replied
    Originally posted by vdmihai View Post
    Poate in conditii super-perfecte obtii 6, dar cred ca totul trebuie sa fie mai mult decat ideal . Cel mai si cel mai bine am avut un ~7, dar mers frumos. In rest media mea e intre 7,5-8.00, destul de multumitor zic eu. Cine ma intreaba cat imi consuma masinuta zic 8 din start, daca aude 7 inainte chiar si 7.9 zice ca mint sa ma dau mare ."du-te ba cu loganu tau de 1.2 ca nu ia atat" . La fel si pe benzina, daca zic ca imi ia 5,5-6, acelasi raspuns primesc .
    Drumuri bune!
    Poate am gresit eu calculele ...ultimul meu calcul ...Ploiesti - Botosani ...4 persoane ...plin de bagaje ( cat poate sa incapa intr'un logan ) ...mers decent maxim 100 km /h ... o zi de vara ... am facut plinul de GPL la intrare in Ploiesti 2.49 lei litru x 30 litri = 75 ron...cu un plin de gaz am ajuns pana la intrare in Botosani...

Leave a comment:

• i860
    replied
    Confirm ceea ce a spus colegul mai sus, detin 2 masini 1.8l, pe a mea am ngk lpg7 iar pe masina sotiei am buji normale ngk, nu este nici o diferenta ( doar la buzunar ngk lpg 7 sunt foarte scumpe ...). Ulei folosesc in ambele Motul 8100.

Leave a comment:

• mihaimmn
    replied
    Originally posted by AlexCuLogan View Post
    Multumesc frumos!
    Ma refer in special la parametrii influentabili care deriva din functionarea initiala, pe benzina si anume
    -bujii recomandate - ceva anume pt GPL ?
    -ulei recomandat - aceeasi intrebare. Am vazut variante Denso / Bosch / NGK

Cred ca sunt threaduri dedicate, voi citi si pe acolo pareri
    Multumiri
    - despre faza cu bujii recomandate pentru gpl ...la inceput si eu am crezut .. e o chestie doar de reclama ... mai am in familie un logan cu 250000 km la bord din care 200000 facuti pe gpl si toti in regim de taxi si crede'ma ca acel logan nu a vazut bujii speciale ori filtrele GPL schimbate la timp.. si tot functioneaza ..suspect....deci bujii speciale GPL= bani irositi...

- am pus ravenol teg ( cica special pentru motoarele care functioneaza pe GPL ) si nimic special .. revin la castrol ....si la loganul nou care l'am achizitionat ... prima " modoficare " am dat uleiul joc cu care a venit si am bagat altul mai de calitate ...

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Gata masina ? cum ti se pare mersul pe gpl ? esti multumit de motor etc ? au lucrat mesterii ingrijit la montare ? unse ai montat-o ?

Leave a comment:

• AlexCuLogan
    replied
    Originally posted by mihaimmn View Post
    O alegere super buna ;) nu trebuie sa schimbi ceva anume pana la un anumit numar de km .. oricum instalatia e ok la consum ... cu un plin 30 litri .. faci in jur de 480 km in exterior cu maxim 110 km/h ;)
    Multumesc frumos!
    Ma refer in special la parametrii influentabili care deriva din functionarea initiala, pe benzina si anume
    -bujii recomandate - ceva anume pt GPL ?
    -ulei recomandat - aceeasi intrebare. Am vazut variante Denso / Bosch / NGK

Cred ca sunt threaduri dedicate, voi citi si pe acolo pareri
    Multumiri

Leave a comment:

• aslanalbert
    replied
    Cu motor 1,4 mpi consum mediu 7,5 - 8 % gpl. Am 110.000 km de cand am instalatia montata.

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Un 7 pe gaz la 1,2 nu e imposibil de scos, dar mers linistit de tot si trafic lejer, depinde si de drum. Oricum astea sunt cazuri foarte rare, e mai mult amagitor, dar nu imposibil. Nu stiu cum consuma 1,4 pe gpl caci nu am avut instalatie pe el(din pacate), dar 1,2 combinat cu instalatia Landi Renzo(ca tot e threadul ei), mi se pare cea mai buna afacere!Pentru mine si pentru ce folosesc eu masina.
    Am sarit de 100.000 km efectuati pe gpl, totul merge ok, mai vreau inca atat .

Leave a comment:

• ursamajor
    replied
    Consumurile astea mici şi super mici pe GPL, chiar sub cifra de consum pe benzină declarată de producător sunt nişte gogoriţe şi-l descalifică pe cel "neînţeles" de lume.

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Poate in conditii super-perfecte obtii 6, dar cred ca totul trebuie sa fie mai mult decat ideal . Cel mai si cel mai bine am avut un ~7, dar mers frumos. In rest media mea e intre 7,5-8.00, destul de multumitor zic eu. Cine ma intreaba cat imi consuma masinuta zic 8 din start, daca aude 7 inainte chiar si 7.9 zice ca mint sa ma dau mare ."du-te ba cu loganu tau de 1.2 ca nu ia atat" . La fel si pe benzina, daca zic ca imi ia 5,5-6, acelasi raspuns primesc .
    Drumuri bune!

Leave a comment:

• andreyi
    replied
    Eu, in schimb, contest consumul ala de 6% pe GPL. Nu "mai am" vazut d-astea.

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Eu nu contest consumul ala de 6%, spun doar sa mai umbli la viteza aia de 110km/h. Daca spuneai ca ai atins o singura data 110km/h, apoi ai mers cu 70-80 km/h, taceam din gura si nu mai spuneam nimic (si taceam, si nu mai spuneam nimic - simultan).

Leave a comment:

• mihaimmn
    replied
    Originally posted by vitriol View Post
    Cu maxim 110 km/h in localitati si cel putin 160 km/h in afara, iar consumul ala de 6.25% pe GPL este doar daca bate vantul tare din fata...
    aceeasi discutie despre consum ) atunci consuma 20 litri de Gpl / 100km ... de parca scoate alcineva bani din buzunar cand alimentez )

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Cu maxim 110 km/h in localitati si cel putin 160 km/h in afara, iar consumul ala de 6.25% pe GPL este doar daca bate vantul tare din fata...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google