Posesori Instalatii GPL - Landi Renzo
Collapse
X
-
Daca schimb injectoarele Landi din fabrica cu altele, Valtek de exemplu, trebuie sa fac modificari si la RAR in CI?
-
Thediablo eu iti recomand sa ii dai un telefon lui Moog si te va lamuri, deoarece nu este tot timpul online. Pe mine cu ceva timp in urma m-a ajutat cu niste sfaturi.
Leave a comment:
-
Salutare am un Logan din 2007 cu instalatie labdi renzo de fabrica i-au fost schimbate injectoarele med cu unele valtek de 1 ohm intrebarea mea pentru cei cunascatori e cum sa ii fac autocalibrarea in mers sau la relantii fiind vorba de un firmware AM. Personal am schimbat membrana reductorului fultrele si injectoarele ( cele vechii valtek avand deja peste 100k km ) si din cate stiu trebuie facuta o calibrare.
Leave a comment:
-
Originally posted by keim View PostCine stie la ce temperatura se face trecerea de pe benzina pe gpl la motorizarea 0,9 tce (instalatie GPL de fabrica), mi se pare ca merg destul de mult pe benzina pana se face trecerea pe gpl in conditiile in care nu este foarte frig afara. Inainte am avut un cielo pe GPL si trecerea se facea destul de repede (era setata la 50 grade), cu loganul merg cam dublu distanta care o faceam cu cielo pana la trecerea pe gaz. Multumesc!
Leave a comment:
-
Am avut un cielo executive 1.5 16v, aveam instalatie tomasseto stag 200plus si era setata la 50 de grade, a fost si la 35 de grade dar iarna aveam probleme cand facea trecerea se oprea motorul (prin intersectii la plecare...), dar si la 50 de grade cum era setata trecea destul de repede pe gpl fata de logan
Leave a comment:
-
Principiul e același la toate tigaile...
La Cielo dacă aveai varianta carburație nu aveai treaba cu temperatura... Trecea la turație...
Dacă ar fi la 50 ai merge 10-15 min cel puțin...
Uzual dacă e montaj ok se pune la 30-35...
Recomandat de producător e 40. E varianta safety...
Leave a comment:
-
Cine stie la ce temperatura se face trecerea de pe benzina pe gpl la motorizarea 0,9 tce (instalatie GPL de fabrica), mi se pare ca merg destul de mult pe benzina pana se face trecerea pe gpl in conditiile in care nu este foarte frig afara. Inainte am avut un cielo pe GPL si trecerea se facea destul de repede (era setata la 50 grade), cu loganul merg cam dublu distanta care o faceam cu cielo pana la trecerea pe gaz. Multumesc!
Leave a comment:
-
La 15k ala de lichid, și 30k cel de gazos.
Atenție ce filtre pui. Ai injectoare MED care costă mult și sunt sensibile...
Leave a comment:
-
detin un logan din 2014 , cu instalatie GPL (Landi Renzo) din fabrica cine imi poate spune ce model de instalatie este...Evo ,omegas ( pe calculatorul GPL nu scrie degat Landi renzo ) ... si care sunt intervalele oficiale de schimbare a filtrelor de gaz...multumesc
Leave a comment:
-
Dupa mai multe intrebari de forum am descoperit ca la masina se blocheaza din cauza mizeriei electrovalva care este pe corpul schimbatorului din lichid in gaz.
Aceasta problema nu am avut-o la nici-o masina mai veche.
Practic, trebuie ca la 2-3mii km sa o desfac si sa o curat. In interior este ceva lipicios si negru ca o funingine. Ce-mi recomandati sa fac?
Este un motor 1.2 16v + GPL din fabrica pe modelul nou de MCV.
Leave a comment:
-
Trebuie reglați înainte de a te duce la montator....
Dacă știi că e timpul...
Leave a comment:
-
dupa montaj mai trebuie cumva reglati culbutorii....mi-a zis cineva ca vor trebui reglati dupa 2000km facuti
Leave a comment:
-
Originally posted by ioo_florin_el View PostConsumul este la fel dau difera?
Leave a comment:
Leave a comment: