Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • La cate probleme sunt pe logan inca ma intreb cine este atat de fraier sa mai comande asa ceva??!?!

    bafta celui care cumpara. )))

    „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

    Comment


    • Statistica vanzari auto noi in Romania



      Dupa anul 1990 (defapt inca de la aparitie) Dacia a fost permanent cea mai bine vanduta marca.

      Comment


      • CostiC e totuși o mașină de încredere și fiabilă in comparație cu sh-rile aduse in țară și în care mai investești o căruță de bani sa le faci cat de cat sigure (asta daca se investesc bani ptr așa ceva)

        Comment


        • Citește paginile cu probleme. Te vei lamulă

          „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

          Comment


          • CostiC alte marci (provenite din țări cu apa calda ,cum spunea un membru de pe acest forum) au probleme mari și când spun mari vorbesc de componente ale motorului care sunt costisitoare și ei nu mai beneficiază de garanție. Mulți posesori de Dacia dau vina pe producător că sunt mașini slabe dar sa ști că și alte marci au probleme și asta inca de noi. In ziua de azi nu mai exista masini perfecte,chiar și cunoscutul producător de mașini electrice are probleme cu produsul lor.

            Comment


            • din pacate problemele vazute de mine zi de zi sunt la Dacia, si foarte putin la ceilalti. DA! sunt probleme si la ceilalti dar mult mai putine. Si atunci alegerea unei rable (Dacia) si a unei alte rable (sh) ..... dupa toate problemele avtute cu Dacia .... voi alege pe viitor sh. Din pacate e o masina proasta din toate punctele de vedere. in afara de faruri si volan toate celelalte sunt mult sub nivelul de jos, Incepand de la materialele de interior , pana la antifonare, tabla etc. Da1 o sa spui ca costa putin.... eh... 9000 euro nu sunt putini.... puteam sa iau un golf VII tot benzinar pe banii astia, si sunt 1000% sigur ca macar 5-6 ani nu bagam un leu in ea (in afara de revizii). cu siguranta nu vizitam service-ul de 3 ori pe luna. din pacate nu prea ai argumente.

              „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

              Comment


              • Cat a fost în garantie, am stat pe ei, și pana la urma mi s-a exfoliat vopseaua de pe 3 uși, deasupra la contact cu chederul de pe acoperiș și răspunsul lor a fost ca le pare rău.

                Comment


                • Incet se adevereste ce am zis candva despre dacia... si anume: cat a fost simpla a fost ok, acum e destul de scumpa si proasta...
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

                  Comment


                  • În garanție, în 5 ani, cred ca am fost de 25-30 x în service pentru remedierea problemelor, mi se pare foarte mult. În fine, acu a ieșit din garanție și sper sa nu mai pice nimic pe la ea. Mi-au lăsat un gust amar cu vopseaua, se bucurau ca a ieșit din garanție. Când am avut probleme cu relantiul, cei de la VC, mi-au zis ca la ei piesele sunt ieftine și pot sa schimb un alternator, ca nu e capăt de tara, deși distribuția o schimbasem în rețeaua dacia cu piesele lor.

                    Comment


                    • Cred ca glumesti. La un parc de 150 de masini nu au fost cu ele de 30 de ori in service la garantie pentru reparatii in ultimii 5 ani. Valabil pentru toate masinile la un loc. Si se merge tare cu ele si soferii se schimba. Sunt frecvent masini care au peste 60 de mii fara probleme si care merg perfect. Benzina toate, inclusiv cu motoare de 1.2.
                      La fel a fost si cu Logan 1.
                      Bine, majoritatea posturilor tale reprezinta nemultumiri la adresa Dacia...

                      Comment


                      • Confirm cele spuse de valioglu
                        La fosta firma unde am lucrat parcul care avea aproximativ 20 autoturisme jumatate erau Dacia si restul marci cu pretentii si mult mai scumpe si ghiciti care au avut cele mai mari probleme? Bineinteles ca cele straine la care facturile erau pe masura. Cea care s-a remarcat cel mai mult a fost un Logan MCV 0.9 care intr-un an a facut 120.000 km si a vazut toata Europa si mii de km de autobahn in blana cu 170-180Kmh condusa de diferite persoane si care nu a avut nicio problema in afara de consumabilele uzuale.
                        Tind sa cred ca cei care au atatea probleme cu Dacia ori sunt foarte ghinionisti ori foarte pretentiosi si Dacia nu este pentru ei. Cunosc atatea persoane care poseda Dacia din toate gamele si mai vechi si mai noi dar atatea plangeri in privinta marcii cate am citit pe forum nu am auzit nicaieri.

                        Comment


                        • Si noi la serviciu avem MCV din 2008 si este foarte ok masina la gama ei, ca pana la urma de aia am cumpărat in 2013, gandidu-ma ca a mai evoluat. Nu stiu, daca e ghinion, dar toate nemulțumirile s-au rezolvat, deci nu sunt închipuiri si nu trebuie sa dau nimănui explicații.

                          Comment


                          • CostiC eu am avut mai multe mașini SH dar ultima mi-a mâncat zilele și banii. Lunar eram cu ea in service și cheltuiam câte 1500 de lei pe reparație . Până la urmă am fost la reprezentanta și cei de acolo să-mi spună că mașina e 99%perfecta dar, când vroia ea se oprea și nu mai pornea nici trasa . Intr o zi m-am supărat pe ea și am dus-o la programul rabla in schimbul Daciei,Dacie de care sunt foarte mulțumit și fericit că am achiziționațo. Pot spune că aproape o iubesc și de fiecare data când mă urc in ea mă simt de parca atunci am ridicațo de la reprezentanta.

                            Comment


                            • Si eu ma încadrez între cei mulțumiți de dacia ,de loganel, de aceea sunt la al doilea logan, primul fiind logan 1 ph2
                              am multe cunostinte si amici care au sh uri si se plâng că iar au probleme, ca baga bani in vechituri, ca repara ceva si pica altceva, ca stau cu mașinile în service uri, etc.
                              eu, cu loganul actual, de aproape 5 ani, am băgat doar consumabile, si ce a mai apărut, s a schimbat pe garantie
                              Se mira unii: cum o fi sa ai masina si sa nu ai probleme cu ea?

                              Comment


                              • Eu am ales Logan 2 datorita experientei bune cu Logan 1 (14 ani fara nicio problema, doar mentenanta normala gen ulei, filtre, cap bara etc) si pentru ca nu vreau sa fiu tot in service cu SHuri la aceeasi bani ca Loganul dar cu sute mii de km. Am cunostinte care si-au luat masini SH de "firma" in acelasi timp cu mine si au cheltuit intr un an jumate aproape 10000 lei cu reparatii.

                                Chiar daca am avut probleme de pornire la Logan 2 (care s au remediat in final) nu regret alegerea facuta si nu as da niciodata 10000 euro pe un SH cu sute mii km in detrimentul Dacia. Alegerea masinii SH cu sute mii km trebuie facuta cu mare atentie, deoarece de la un anumit nr de km incep reparatiile costisitoare indiferent de marca. Cred ca singura varianta SH pt mine ar fi o masina aproape noua (2, 3 ani).

                                Cei care spun ca, la Logan 2 a scazut calitatea fata de 1, au partial dreptate (pe alocuri poate fi considerata mai slaba, dar evolutia fata de modelul anterior este una notabila). Astfel de situatii au fost raportate in industria auto in general - masinile nu mai sunt facute la fel de trainice ca modele anterioare din motive care au mai fost expuse pe forum.

                                Cunosc neplacerea si frustrarea de a ti lua masina noua si sa faca figuri (vezi postarile mele privind problemele la pornire), dar acest lucru nu este valabil doar in cazul Daciei - vezi forumuri marci straine si apoi mai discutam (de la scartaituri si pana la schimbari de motor pentru masina marca lux).

                                La cum vad eu lucrurile, in ziua de azi Dacia/ Renault sunt brandurile mult mai putin prezente prin service pt probleme comparativ cu brandurile nemtesti. Si probabil ca tot spre acest brand ma voi orienta in viitor.
                                Last edited by Cyrusddm; 20 February 2019, 07:44.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google