Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Chiar daca nu se spune oficial, programul Rabla exista in primul si in primul rand pentru a ajuta Dacia. Daca se incadreaza si altii, foarte bine. Daca nu, la fel de bine. Niciodata nu se va da vreo hotarare de guvern in detrimentul Daciei. Se va face in asa fel incat Daciile, cel putin la nivelul de motorizare de baza sa poate fi acceptate in program.

    Comment


    • Originally posted by abc View Post
      Am vazut pe net un PROIECT de ordonanta de guvern care urmeaza sa fie adoptata in zilele urmatoare si in care se precizeaza ca prin programul Rabla nu se pot achizitiona masini cu motoare termice care au pretul mai mare de 50.000 lei + TVA. Stie cineva mai mult? Deasemenea am mai scris aici ca in 2019 nu se pot achizitiona prin Rabla masini care produc mai mult de 120 g CO2 la suta de kilometrii. Cineva de pe forum mi-a aratat oferta de pe site-ul Dacia unde sunt propuse spre vanzare prin Rabla modele care au peste 120 g CO2. Eu presupun ca ce este acum pe site-ul Dacia nu este oferta oficiala avand in vedere ca progarmul Rabla nu a fost anuntat, nu se stie precis cand incepe si care sunt conditiile exacte de acceptare/desfasurare.
      Faci o confuzie, e vorba de programul "Prima mașină" care este diferit de "Programul rabla".
      Este un program de creditare iar guvernul a mărit plafoanele pentru hibride și electrice iar pentru cele cu motor termic plafonul a rămas la fel adică 50000Ron fără TVA.

      Comment



      • si, pina acum, a fost un program asa de bun ca erau conditii mai simple si dobinzi mai bune la credite pentru nevoi personale (in lei) decit sa te inhami cu statu'.

        Comment


        • Defapt:

          Astfel, în anul 2019, prima de casare se acordă pentru autovehiculul nou al cărui sistem de propulsie generează maximum 120 g CO2/km NEDC (New European Drive Cycle, utilizat în temeiul Regulamentului (CE) nr. 692/2008 al Comisiei Europene), în regim de funcţionare mixt, conform informaţiilor înscrise în Certificatul de Conformitate al maşinii (COC). În cazul în care în COC este înscrisă cantitatea de emisii de CO2 conform standardului WLTP (World Harmonised Light Vehicles Test Procedure, stabilită în Regulamentul 2017/1.151 al Comisiei Europene), prima de casare se acordă pentru autovehiculul nou al cărui sistem de propulsie generează maximum 140 g CO2/km NEDC, în regim de funcţionare mixt.
          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

          Comment


          • Intrebare pentru cei care au cumparat Logan benzina in 2019

            Capacul de la rezervor este neincuiat ca la modelele precedente iar busonul se incuie/descuie cu cheia? Sau capacul se descuie din interiorul masinii si se incuie prin apasare iar busonul de la benzina este fara cheie, la fel ca la diesel cu adblue?

            Comment


            • "Publicațiile franceze L'Argus și Challenges susțin că noile generații Sandero și Logan vor fi prezentate oficial la Salonul Auto de la Paris din toamna anului 2020, în condițiile în care constructorul de la Mioveni ar urma să lipsească de la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna acestui an."

              Pana la urma ramane 2019 sau 2020? Ca nu se aude nimic concret..

              http://www.automarket.ro/stiri/primele-detalii-despre-noile-generatii-dacia-sandero-si-logan-vor-fi-90653.html

              Comment


              • O mică întrebare,sper că am nimerit bine secțiunea.
                Urmează să ridic mașina din showroom(mașina fiind la ei din 12 Martie)dar acum aștept după programul rabla ca să o pot ridica.Bineînțeles am trecut pe la showroom să o văd(după programul lor,nu am avut timp la dispoziție).Întrebarea ar fi: în jur de câți km ar trebui să aibă mașina în momentul ridicării? am această curiozitate că mi se pare ceva straniu: toate mașinile noi de la ei,prin programul rabla(ca să zic 50-70 de mașini) care așteaptă să fie ridicate arată imaculat,interior exterior.Mașina mea,este plină de noroi la exterior+ la interior are mânerul șoferului plin de noroi+ poziționarea ei,a 2 mașină parcată,față de restul la care efectiv nu poți avea acces.Am impresia că mașina a fost ceva rulată de a ajuns în condițiile ăstea.Am aceste dubii și fiind singura mașină cu cutia robotizată de la ei din showroom.Mulțumesc anticipat.

                Comment


                • A mea a avut 4 km , dar poate varia de la un auto la altul. E normal sa fie murdara daca manevrele s-au facut pe vreme urata (slava Domnului) si sta in parc de 2 saptamani, oricum nu ti-o livreaza asa, se face "pregatirea" pt livrare.

                  Comment


                  • In general, masinile au 4-5-6 km la bord in momentul livrarii. A ta puutea fi murdarita si in timpul transportului la incarcarea descarcarea de pe platforme! Cred ca e putin probabil sa fi fost folosita de catre angajati...

                    Comment


                    • Si a mea tot 4 km a avut...

                      Comment


                      • Vă mulțumesc pentru răspuns,m-am mai liniștit puțin.
                        Da,Alex1ioan,asta tind să cred și eu,dar nici mașina pe care o folosesc în prezent nu era atât de murdară.

                        Comment


                        • In general au maxim 10km. Masina este posibil să fi stat intr-o zona a parcului neamenajată corespunzator si combinat cu vremea nefavorabilă a dus la o murdarie excesivă. Când stocurile sunt prea mari se improvizeaza anumite locuri neamenajate pe perioade scurte. Am petrecut cativa ani buni prin Dacia si stiu despre ce este vorba. Nu ai de ce sa te îngrijorezi. S-o stăpânești sănătos!

                          Comment


                          • benny13 Bine ai venit in randul posesorilor de Dacia.Sa te bucuri de ea cat mai mult. Si eu am facut timp de 3 luni naveta la dealer sa-mi vad masina(pana au dat drumul la programul rabla)A mea a avut 3km.Nu te speria,dealerul are obligatia de a o preda curata (cu o zi inainte de a te suna sa mergi sa o ridici o va spala).In privinta nr de km ,daca are mai mult de 4, 5 km sa le pui intrebari de ce are mai multi. Sa fi pregatit si cu ceva banuti ca si rezervorul e aproape gol,deci va necesita un drum la cel mai apropiat peco pentru alimentare.

                            Comment


                            • Originally posted by benny13 View Post
                              Vă mulțumesc pentru răspuns,m-am mai liniștit puțin.
                              Da,Alex1ioan,asta tind să cred și eu,dar nici mașina pe care o folosesc în prezent nu era atât de murdară.
                              Da, pt ca masina pe care o folosesti circula pe drumuri asfaltate si este spalata, la nevoie, nu este stationata pe o "pajishste" cu iarba pana la praguri (exp . Daperom Pitesti) augustus8186 stie ce zice. Eu inainte sa fac comanda, nehotarat fiind in privinta culorii(asa e cand pleci cu "remorca" dupa tine), am mers cu un reprezentant in parcul cu pricina sa-mi fac o idee si crede-ma, nu am putut, era praful de 2 degete pe toate, mai putin pe cele ce soseau in ziua respectiva.

                              Last edited by alex1ioan; 28 March 2019, 12:08.

                              Comment


                              • Vă mulțumesc pentru răspunsuri,acum m-am liniștit în privința asta. Mai am de așteptat să dea drumul la programul rabla.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google