Accesorii Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• epuru
    replied
    De pe aliexpress: http://www.aliexpress.com/item/New-C...449095264.html

Are "scai" (velcro) pe cele doua benzi laterale si se lipeste de mocheta de pe spatele scaunelor prin presare.
    Last edited by epuru; 19 December 2015, 21:32.

Leave a comment:

• FloNick
    replied
    De unde l-ai achiziționat? Și cum se fixează acolo?

Leave a comment:

• epuru
    replied
    Un accesoriu ieftin si util, sa nu se mai plimbe lucrurile marunte prin portbagaj.
    zzz.jpg

Leave a comment:

• masinamica
    replied
    Reperul 17 exista si pe Stepway 2.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Un nou dialogys și alte piese:

-kitul exterior de RS fără cod și preț momentan
    -sistemul de frânare spate Sandero RS, cu mențiunea că (17) ce se montează sub puntea spate se poate monta pe orice X52 și contă cam 50euro.
    Attached Files

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    O mică completare la

Cutia e de X98 Clio4 dar e 99% identică cu ce avem noi. Se poate observa poziția servomotoarelor/ variatorului de turație/ rezistența de încălzire / filtrul de habitaclu/ senzor calitate aer/cablajului etc
    Attached Files
    Last edited by t0rquemada; 21 November 2015, 10:42.

Leave a comment:

• Mike959
    replied
    Originally posted by bobbyred View Post
    Incearca folie de protectie speciala.
    Nu te sfatuiesc cu husa de protectie .....tabla si asa este de o calitate slaba ce faci cu apa care intra acolo (nu are gauri de scurgere la husa ).

Multumesc mult pentru sfaturi

Leave a comment:

• bobbyred
    replied
    Incearca folie de protectie speciala.
    Nu te sfatuiesc cu husa de protectie .....tabla si asa este de o calitate slaba ce faci cu apa care intra acolo (nu are gauri de scurgere la husa ).

Leave a comment:

• Mike959
    replied
    Husa capota

Salut,are cineva idee de unde pot achizitiona o husa protectie capota parte fata impotriva pietricelelor la logan 2?

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Dacă rds-ul ne-a tăiat accesul la discovery . Glumesc, nu prea ma mai uit la tv.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    nu e nevoie. daca nu urmariti history, discovery, nat geo... etc
    se sparge foarte usor. aproape cu doua degete.
    se ia o bujie si se sparge partea ceramica. se ia un ciob mai ascutit si lovesti geamul ca pe un balon. se sparge imediat.
    si sunt o gramada de furturi din masini facute cu spargerea geamului.
    cand mi-au spart masina si am vorbit la politie, mi-au zis ca am fost norocos ca n-au spart geamul. se intampla foarte des.
    Last edited by B997NDL; 5 October 2015, 18:54.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Nu se sparge ușor cu ciocanul, sunt rezistente. Mai degrabă folosesc un pistol cu aer comprimat sa distrugă butucul la portbagaj.

Leave a comment:

• Ionut Ciprian
    replied
    Daca as putea sa atasez un filmulet v-as arata ce inseamna sa spargi in mod intentionat un geam de Logan cu ciocanul si cat dureaza.

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Asa cum in reprez sunt tipi "Dorel", si printre hoti sunt din aceea care dau cu ciocanul, pistol cu aer comprimat, ranga, borduri, etc. Asta din spusele colegilor, le gasesti aici pe forum.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk

Leave a comment:

• Ionut Ciprian
    replied
    Orice Logan, Sandero, Duster se deschide cu o banala sarma. De ce sa fortezi geamul?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google