Accesorii Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aris86
    replied
    Aha, stiu ca am observat la un logan mcv cum au transpirat acel suport si suruburile sunt ruginite.

Leave a comment:

• SCORPION21
    replied
    Cu placere.

Originally posted by aris86 View Post
    O sa iti transpire sub protectie si o sa rugineasca apoi suruburile de la suport pahar.
    La Loganul la care am avut-o ( veo 10 ani ) Nu a transpirat deloc si nu a ruginit nimic.
    Last edited by SCORPION21; 3 January 2016, 22:25. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Originally posted by SCORPION21 View Post
    Protectie din cauciuc pentru suportul de pahare.
    O sa iti transpire sub protectie si o sa rugineasca apoi suruburile de la suport pahar.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Multumesc !

Leave a comment:

• SCORPION21
    replied
    Merge si pe Logan 1. Este de pe Logan 1. Gasesti in targ in Vitan .Eu am dat pe ea vreo 5 lei.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    de unde ? cred ca merge si pe logan 1.

Leave a comment:

• SCORPION21
    replied
    Protectie din cauciuc pentru suportul de pahare.
    Attached Files

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by aris86 View Post
    La noi in Bucuresti, ar zbura in secunda 2 dupa ce l-ai pus.
    nu e chiar asa eu am avut-o pusa aproape toata iarna trecuta, si nu s-a luat nimeni de ea. nici n-are cum s-o fure fara s-o rupa. si cine s-ar risca, cand costa 8 lei la lidl ?!

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Si uite asa ati observat un accesoriu care mi-a scapat, "protectie antiinghet parbriz", foarte util cand nu uiti sa-l pui cand parchezi masina.
    Nu stiu daca e bine sa spun, dar am uitat de 2-3 ori sa armez, incui masina, am scapat, vad ca este la locul ei.
    La multi ani!
    Last edited by Oti; 31 December 2015, 17:52.

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Daaa,multe animale!

Leave a comment:

• aris86
    replied
    La noi in Bucuresti, ar zbura in secunda 2 dupa ce l-ai pus.

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Cand suna "trompeta", in 3min e musai sa ies din parcare. Daca parbrizul e inghetat.......

Leave a comment:

• tvstar1
    replied
    da sa nu.ii fie frig

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Ai acoperit parbrizul?

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Am luat, masina a primit un cadou, de sarbatori, un accesoriu util in zilele noastre: o camera auto DVR, model G1WH-T. Am tot bantuit netul un an de zile, la inceput am vrut sa iau de la un magazin online, asteptand reducerile care tot nu veneau, review-urile proaste m-au facut sa renunt si sa risc. Am luat-o de ocazie "ca sa zica". Pun un review facut la repezeala si cateva poze. Poza1 este pe post de camera foto, restul sunt capturi din film.

https://drive.google.com/file/d/0B1q...ew?usp=sharing
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google