Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Aha, stiu ca am observat la un logan mcv cum au transpirat acel suport si suruburile sunt ruginite.
-
Cu placere.
Originally posted by aris86 View PostO sa iti transpire sub protectie si o sa rugineasca apoi suruburile de la suport pahar.
Leave a comment:
-
Merge si pe Logan 1. Este de pe Logan 1. Gasesti in targ in Vitan .Eu am dat pe ea vreo 5 lei.
Leave a comment:
-
Protectie din cauciuc pentru suportul de pahare.Attached Files
Leave a comment:
-
Originally posted by aris86 View PostLa noi in Bucuresti, ar zbura in secunda 2 dupa ce l-ai pus.
Leave a comment:
-
Si uite asa ati observat un accesoriu care mi-a scapat, "protectie antiinghet parbriz", foarte util cand nu uiti sa-l pui cand parchezi masina.
Nu stiu daca e bine sa spun, dar am uitat de 2-3 ori sa armez, incui masina, am scapat, vad ca este la locul ei.
La multi ani!Last edited by Oti; 31 December 2015, 17:52.
Leave a comment:
-
Cand suna "trompeta", in 3min e musai sa ies din parcare. Daca parbrizul e inghetat.......
Leave a comment:
-
Am luat, masina a primit un cadou, de sarbatori, un accesoriu util in zilele noastre: o camera auto DVR, model G1WH-T. Am tot bantuit netul un an de zile, la inceput am vrut sa iau de la un magazin online, asteptand reducerile care tot nu veneau, review-urile proaste m-au facut sa renunt si sa risc. Am luat-o de ocazie "ca sa zica". Pun un review facut la repezeala si cateva poze. Poza1 este pe post de camera foto, restul sunt capturi din film.
https://drive.google.com/file/d/0B1q...ew?usp=sharing
Leave a comment:
Leave a comment: