Accesorii Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oti
    replied
    La Sandero, pag 12, prezentarea carenajului, se vede evacuarea, este din inox?, zona pare f aerisita, inafara de roata parca este ceva diferit. Ce parere aveti de anvelope? In rest , ma uit ca un lup la oi. Am sa caut dupa coduri pe unde apuc.....

trimis de pe mobil

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Sunt multe:
    carenaje, dvr în oglindă plug&play (o scoți pe cea originală o pui pe asta), camere marșarier, etc

Leave a comment:

• stoicanu
    replied
    Am vazut si ceva încălzire auxiliara pe acolo

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Accesorii pentru piața rusă dar atenție la coduri unele se pot găsi pe la noi.

L52 ph1

B52

B52 Cross
    Last edited by t0rquemada; 22 January 2016, 21:37.

Leave a comment:

• Bizo
    replied
    Pentru ca nu am gasit un organizator de portbagaj decent am improvizat putin si am cumparat din IKEA asa ceva: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/30219281/

Pot spune ca sunt foarte multumit de produs, mai ales pentru ca e pliabil,se monteaza/demonteaza foarte usor, fetele sunt cartonate si acoperite de un material textil foarte placut la atingere si in combinatie cu tavita portbagajului nu aluneca. Am cumparat 2, unul pentru strictul necesar si unul in care sa pun sticle sau chestii care nu vreau sa se rostogoleasca prin portbagaj.
    In stanga se vede cum arata cand e pliat.
    Attached Files

Leave a comment:

• SCORPION21
    replied
    Cu placere. Dai o bere

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Probabil ca asa s-a intamplat. Multumesc de pont baieti.

Leave a comment:

• bobbyred
    replied
    Bine punctat Oti ,sau rastorni ca,"bou/vaca" si nu stergi imediat )

Leave a comment:

• aslanalbert
    replied
    Ai dreptate!

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Acolo rugineste cand berea da pe afara din cutie sau cand speli cu apa si detergent si nu mai usuci bine dupa.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Ok, atunci o sa trec prin targ sa caut si eu acest accesoriu.

Leave a comment:

• bobbyred
    replied
    Originally posted by SCORPION21 View Post
    Cu placere.

La Loganul la care am avut-o ( veo 10 ani ) Nu a transpirat deloc si nu a ruginit nimic.
    Aris
    sustin cele spuse de colegu,nici la mine nu a transpirat,ruginit nimic si are 11 ani batrana

Leave a comment:

• aslanalbert
    replied
    Originally posted by aris86 View Post
    O sa iti transpire sub protectie si o sa rugineasca apoi suruburile de la suport pahar.
    Eu o am de cand e masina, din 2005 si nu a ruginit nici un surub. Eu asa am luat loganul laureat, cu acea protectie. La sandero stepway din 2013 nu au mai pus-o. A trebuit sa o cumpar.

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Eu il am de trei ani acolo si nu a ruginit minic pe acolo. In ridic periodic atunci cand imi curat interiorul masinii si totul e ok.

By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!

Leave a comment:

• SCORPION21
    replied
    La mine nu a transpirat si nu a ruginit.Poate la mcv-ul la care ai vazut tu o fi curs ceva lichid pe acolo si a ruginit.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google