La Sandero, pag 12, prezentarea carenajului, se vede evacuarea, este din inox?, zona pare f aerisita, inafara de roata parca este ceva diferit. Ce parere aveti de anvelope? In rest , ma uit ca un lup la oi. Am sa caut dupa coduri pe unde apuc.....
trimis de pe mobil
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Sunt multe:
carenaje, dvr în oglindă plug&play (o scoți pe cea originală o pui pe asta), camere marșarier, etc
Leave a comment:
-
Accesorii pentru piața rusă dar atenție la coduri unele se pot găsi pe la noi.
L52 ph1
B52
B52 CrossLast edited by t0rquemada; 22 January 2016, 21:37.
Leave a comment:
-
Pentru ca nu am gasit un organizator de portbagaj decent am improvizat putin si am cumparat din IKEA asa ceva: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/30219281/
Pot spune ca sunt foarte multumit de produs, mai ales pentru ca e pliabil,se monteaza/demonteaza foarte usor, fetele sunt cartonate si acoperite de un material textil foarte placut la atingere si in combinatie cu tavita portbagajului nu aluneca. Am cumparat 2, unul pentru strictul necesar si unul in care sa pun sticle sau chestii care nu vreau sa se rostogoleasca prin portbagaj.
In stanga se vede cum arata cand e pliat.Attached Files
Leave a comment:
-
Bine punctat Oti ,sau rastorni ca,"bou/vaca" si nu stergi imediat)
Leave a comment:
-
Acolo rugineste cand berea da pe afara din cutie sau cand speli cu apa si detergent si nu mai usuci bine dupa.
Leave a comment:
-
Originally posted by aris86 View PostO sa iti transpire sub protectie si o sa rugineasca apoi suruburile de la suport pahar.
Leave a comment:
-
Eu il am de trei ani acolo si nu a ruginit minic pe acolo. In ridic periodic atunci cand imi curat interiorul masinii si totul e ok.
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
Leave a comment:
-
La mine nu a transpirat si nu a ruginit.Poate la mcv-ul la care ai vazut tu o fi curs ceva lichid pe acolo si a ruginit.
Leave a comment:
Leave a comment: