Poti pune o poza cu cel de la sofer sa vad si eu cat acopera la foot rest.
Ms.
Accesorii Logan 2
Collapse
X
-
Eu am comandat un set din astea pentru un Logan 2. ... sunt mult mai subtiri si de o calitate mult inferioara celor de la Gledring / Rigum insa sunt ok ca suprafata acoperita.
Pe de alta parte exista covorase de genul astora - LOCKER - si pentru Sandero 2 doar ca nu au ajuns inca si la noi.
Leave a comment:
-
Multumesc! Cei cu Logan2 sunt mai fericiti, eu nu. Oricum calitatea celor rusesti asa cum se vede in poze pare mai buna, au masini de injectat de calitate, cred ca este aceeasi firma care acopera si carenajul submarinelor.......
Leave a comment:
-
Originally posted by M.FLORIN View PostModelul acela de presuri - produs de locker russia - exista la vanzare si in romania ... de mai bine de un an si jumatate.
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
trimis de pe mobil
Leave a comment:
-
Originally posted by t0rquemada View PostEvacuarea e nouă, deaia pare de inox.
Anvelopele cu tințe sunt necesare la ruși, dar interzise la noi.
Leave a comment:
-
Modelul acela de presuri - produs de locker russia - exista la vanzare si in romania ... de mai bine de un an si jumatate.
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
Leave a comment:
-
La presuri m-am uitat si eu, sunt plictisit de frecat mocheta. Mult mai ingenios facute, poate o sa faca si polonezii, ai nostrii inca au berea in fata, nu au terminat-o. Sau pacanelele din timpul liceului.....IQ s-a dus.
trimis de pe mobil
Leave a comment:
-
sunt faine presurile de interior de la rusi. cel de la sofer inveleste complet zona "foot rest" din stanga pedalei de ambreiaj.
Leave a comment:
-
Intrebare - m-am uitat pe brosurele alea si am vazut la carenaje ca la Sandero normal sunt unele coduri iar la Stepway sunt diferite. E diferit ( mai mare etc. ) pasajul la Stepway ?
Leave a comment:
-
Originally posted by t0rquemada View PostSunt multe:
carenaje, dvr în oglindă plug&play (o scoți pe cea originală o pui pe asta), camere marșarier, etc
Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Interzise.......doua masini in oras, baraiau pe drum zilele trecute. Sigur erau sh.
trimis de pe mobil
Leave a comment:
-
Trist....au așa multe accesorii......Carenajele care nu mai ajung la noi o dată. ....
Leave a comment:
-
Evacuarea e nouă, deaia pare de inox.
Anvelopele cu tințe sunt necesare la ruși, dar interzise la noi.
Leave a comment:
Leave a comment: