Intrebari Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salut, supapa de sens (una de acvariu poate sa fie OK pentru diametrul furtunului) se poate pune si la iesirea din pompita, daca tin bine minte furtunul cred ca este "mufat" in doua locuri, jos la usa sofer (dupa mocheta) si la aripa stanga spate (dupa capitonaj).
    Daca am timp si le (mai) gasesc pun si niste poze (si eu am vrut acum vreo 4-5 ani sa montez una dar nu am facut asta pentru ca "intarzierea" nu este prea mare, "sprituiesc" destul de rar luneta, mai mult sa verific daca circuitul si totul e OK, etc.), sau poate ceilalti colegi iti vor raspunde intre timp chiar mai bine\concret.

    Comment


    • Salutare
      Revin cu instalatia... am vazut pe youtube la unii, nu de foarte mare incredere, dar, au "aruncat" modulul can, si au pus relee pe partea de semnalizare. Sa inteleg ca la semnalizare e problema cu oprirea luminilor de catre masina daca folosesti o instlaatie fara modul CAN?

      Comment


      • Silica nu am mai gasit pozele respective, au fost facute de un user care a montat supapa, poate sunt pe undeva sau le-am sters (dar mi-am mai adus aminte un motiv pentru care nu am montat: iarna aia a fost una geroasa, producatorii de lichid parbriz spun ca acesta e OK si la minus “enspe” grade insa nu eram sigur daca ramane pe furtun nu va ingheta asa ca am amanat, apoi uitat, acum am citit postul tau).
        Iti atasez totusi o captura din procedura de demontare \montare pompa chiar daca nu are multe detalii in care am inserat si poze cu vasul lichid si pompa, din cate tin minte furtunul este de 12.5mm, stiutul alb este pentru luneta, daca ambele sunt negre poti verifica usor dand “comanda” si vezi pe care iese lichid, intr-un sens este pentru parbriz, in celalalt pentru luneta, poate iti sunt de ajutor, iar supapa, furtun, stiut, mufe, etc. se gasesc (si scuze daca am uitat \gresit ceva, e ceva timp de atunci).
        Attached Files
        Last edited by Gil26; 25 June 2023, 11:24.

        Comment


        • LE: pentru spalare luneta pompa se alimenteaza pe pinul 1, pentru parbriz pe pinul 2, atasat mufa pompei si schema electrica (inclusiv cu motorasele stergatoare fata si spate), poate sunt de folos si altor colegi (in cazul unor probleme cu acestea).
          Attached Files

          Comment


          • LE2: am gasit si pozele prin fisierele din cei aproape 500 Gb, montajul a fost destul de simplu \usor iar userul respectiv a folosit o supapa de sens de la alte marci care o au montata ...
            Attached Files

            Comment


            • Salut!
              la câți km schimbați uleiul pentru un 0.9 Tce?
              Personal in jur de 15 k, dar as vrea sa știu și alte opinii.
              Mulțumesc

              Comment


              • Eu l-am schimbat mereu la maxim 10k.

                Comment


                • iar Loganul Negru te-a slujit fara probleme, destul de probabil ca si la 1.3 TCe 150 4WD Journey tot asa il vei face

                  PS: si eu la tractorasul din semnatura cam tot la 10K km il schimb (si fac reviziile) tinand de modul \conditiile de exploatare, dar desigur ca fiecare procedeaza asa cum doreste.

                  Comment


                  • Eu între 15-20k km. Dar mai mult la 20k. Am 115k acum, fără probleme!
                    Apa, paie și bătaie!

                    Comment


                    • Da, pentru modelul acesta X52 DACIA a produs multe masini bune \fiabile, iar daca acestea sunt intretinute corespunzator atunci doar atata trebuie: talpa si bataie

                      Comment


                      • Salut!
                        Am un logan 2 facelift 0.9 tce 90 easy-r din 2016, vreau sa stiu la cati km se schimba distributia si uleiul in cutie.
                        Multumesc!

                        Comment


                        • Salut, distribuția e cu lanț. In teorie este "pe viata" (viata masinii) daca te iei dupa fisa de intretinere. Nu se schimba decât când face zgomot la pornire / la relanti.
                          Uleiul din cutie: in teorie doar se completeaza daca te uiti in fisa de intretinere. În practica il schimbi cum crezi tu de cuviință.

                          Comment


                          • Salutam! Intrebare: la Burduf bieleta directie Logan/Sandero ll, exista
                            o prelungire ca un stutz care este in legatura cu celalat burduf printr-un tub de plastic. La ce foloseste? Inlocuirea burdufului cu unul care nu are stutz ce poate provoca?

                            Comment


                            • Salut,
                              Daca este vorba de acest stutz pe care l-am incercuit in captura (pentru masina mea) in acesta se monteaza un furtun de transfer care probabil asigura “echilibrul” intre burdufele stanga si dreapta, daca burduful nu are stutz si implicit nu se foloseste acest furtun nu stiu ce “efect” are, poate ceilalti colegi iti vor raspunde mai bine \concret.
                              Attached Files

                              Comment


                              • Buna seara! Urmeaza sa fiu un proaspat posesor de logan 2 facelift motor 0.9 tce. Intelege cineva care e treaba cu kilometrii din poza alaturata?
                                Attached Files

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google