Probleme Rugina Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Acum am primit răspuns. După ce am citit aici mă gândeam la CASCO pe care-l am. Nu am folosit CASCO niciodată, ma gandeam să vă întreb dacă se face pe CASCO. Dar surpriză. S-a aprobat pe garanție, da ați citit bine, s-a aprobat pe garanție.(acum am primit telefon de la SERVICE) Mi-au spus să o duc dimineață la prima oră. Dl. inginer de la recepție cu care am vorbit o zis că am avut noroc cu problema care am avut-o de la livrare cu închiderea centralizată pe acea ușă....și cu această ocazie se rezolvă și exfolierea vopselei pe capotă și acele adâncituri pe muchia de la lunetă. Am scris pe 14 aprilie la vocea clientului, dar de acolo nu am primit răspuns pe e-mail. (cum am făcut și atunci în prima zi, dar atunci am fost sunat înapoi la 24 de ore si am fost întrebat cum m-i s-a părut livrarea...și așa au aflat de ușă și acțibild, dar am crezut că au uitat) Stiu doar că, le-am spus că dacă răspunsul este negativ doresc să se dea în scris pentru a putea face reclamație către ANPC. Deci, dacă e să privim partea plină a paharului tot răul e spre bine.

    Tuturor celor care mi-au răspuns pe acest subiect (că m-au încurajat sau nu) le mulțumesc.

    Comment


    • Ma bucur ca se rezolva pe garantie, dar în continuare , reușești sa ma "sochezi". Daca înțeleg bine, nu e doar usa, e și capota și luneta, sigur ati inspectat-o toată? Nu înțeleg cum ai "omis toate astea, în tot acest timp. Dar ce a pățit masina asta, dom-le , a căzut de pe trailer?
      Last edited by alex1ioan; 20 April 2021, 15:32.

      Comment


      • Bravo, succes!
        E greu sa te lupti cu elefantii, dar ai platit pentru masina noua CU garantie..
        Sa mai urmaresti un aspect: pentru lucrarile la tinichigerie efectuate in reprezentanta, se aplica garantie de doar 6 luni, in conditiile in care garantia la tabla este de 7 ani.
        Sa clarifici de la inceput acest aspect.
        Bafta!

        Comment


        • alex1ioan Am scris mai sus ca pe lângă ușă au inspectat toată mașina când am fost luni si au gasit probleme si la capota fata si pe muchiile caroseriei de la lunetă(atât în stânga cât ți în dreapta), am pus si poze mai sus....Atunci m-au întrebat dacă am vopsit-o pe acolo. Nici pomeneală de așa ceva, eu alea nici nu le-am observat.....chiar scriam mai sus ca nici nu stiu cum e cu CASCO pe care-l am de la început.....

          Comment


          • "Totul e bine când se termina cu bine" și cu mult noroc! Mare atenție, pe viitor!

            Comment


            • Am niste "scurgeri" de rugina la coltul aripii drepte spate.
              Aripa nu pare ruginita, nu se vad umflaturi, coltul nu pare ruginit, doar scurs si acolo ce se vede.
              Sa fie rugina in interior in alta parte, de la vreun surub? A mai patit careva?
              In partea stanga nu are nimic.
              Mai e rugina in gaura aia de la rezervor. Cum as putea rezolva/stopa acolo?
              Garantia anticoroziune "din interior spre exterior" expira in 2023. Nu am facut ultimele revizii la ei. Are legatura uleiul cu rugina?
              Attached Files
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 12 photos.

              Comment


              • Pentru a beneficia de garantie pe perioada celor 6 ani (pentru anticoroziune) e necesar ca sa ai in fiecare an stampila de service in cartea de service. Daca te uiti atent acolo este o bifa unde scrie ”control anticoroziune”. Daca nu e bifata in fiecare an se pierde garanntia. Deci masina se pare ca e din 2017, deci trebuie sa ai bifa pentru ani 2018,2019,2020 si eventual 2021 deocamdată, dacă ai cumparat masina inainte de 1 iunie 2017.
                De aceea e indicat ca pe perioada celor 6 ani de grantie anticoroziva macar schimbul de ulei sa se faca in service pentru bifa la anticoroziune. Multi dupa ce trec de cei 3 ani garantia la motor renunta la serviceul dacia (pe buna dreptate) dar pierd astfel garantia anticoroziune.

                De unde apar acele scurgerile de rugina cred ca te vor lamuri cei mai ”buni” ca mine...
                Last edited by cbota; 19 May 2021, 19:45.

                Comment


                • Buna,
                  Nu am mai scris demult pe acest topic. Acum ca, dupa cum am scris mai sus, am rezolvat problemele pe garanție as dori să bag in praguri si usi (mai ales in cea in care a apărut rugina) o ceară anticorozivă. Am văzut multe pe net. Este cineva pe aici care poate sa-mi recomande ceva. Eu le-am spus cand au rezolvat problema cu rugina pe usa stanga fata sa-mi bage ceară, dar au spus ca demult nu mai face Dacia asa ceva...acum eu stiu ce sa zic....

                  Comment


                  • Reprezentantele Dacia foloseau IXELL.

                    Comment


                    • Sunt foarte bune Teroson sau Nigrin, dar face exact acelasi lucru si MOTIP. In pus, la Motip are si un furtunas cu doza pulverizatoare. Eu am folosit la fiecare 2 ani (in praguri si in portiere) si rezultatele sunt foarte bune. Cam 2 sprayuri sunt suficinete.
                      Desigur, exista varianta cu pistol,dar cu sprayul rezolvi mai usor in aer liber.
                      Bafta!

                      Comment


                      • Salut, asta este?
                        Vaselina cu PTFE Motip, 500 ml

                        Te rog, NU mai cita postul anterior, se subintelege ca lui ii raspunzi!
                        Last edited by 77sky; 25 August 2021, 11:47.

                        Comment


                        • Nu, in nici un caz Nu vaselina, ci ceara de carosrie.
                          Fara a avea intentia de a face reclama, acesta este produsul:

                          Cel mai complet catalog de piese auto din Romania ce cuprinde atat producatori OEM cat si aftermarket. Identificare dupa serie sasiu, consultanta de specialitate, retur in 14 zile.

                          Comment




                          • Oala stânga, am văzut astăzi. Or mai fi și prin alte locuri, dar nu am investigat.

                            Comment


                            • Mașina are aproape 8 ani de zile.

                              Comment


                              • Am descoperit rugina sub chederele exterioare (steasinele). Masina cumparata in noiembrie 2017, ultima revizie la reprezentanta, noiembrie 2019, dupa nu am mai facut nici o revizie la reprezentanta. Acum, cu ocazia unui incident in trafic, am bagat masina in service pentru o reparatie pe asigurare si am deschis un dosar separat pe garantie pentru rezolvarea problemei. Reparatia a fost aprobata si reparatia a fost facuta pe garantie, chiar daca nu am mai facut nici o revizie in reprezentanta din 2019. Un aplicatia my renault, singura garantie activa este cea anticoroziune, cea pentru vopsea si de la producator sunt expirate.
                                Attached Files

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google