Logan Cu Motor 1.0 Sce Pareri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ar trebui sa existe o metoda mai profesionista care sa nu lase urme în material tinand cont si de faptul că materialul nu este de cea mai buna calitate si se poate deteriora destul de usor

    Comment


    • In ceea ce privește problema cu schimbatul bujiilor, contra cost și înainte de perioada garantata de producator, nu sunt de acord. Nu pornește, sa vina sa o ia pe platforma, că Daia am platit pt o mașină nouă, cu garanție. Daca bujiile au o problema, e treabă lor sa le schimbe, gratis, că doar nu am venit eu cu ele.

      Comment


      • Originally posted by augustus8186 View Post
        Ar trebui sa existe o metoda mai profesionista care sa nu lase urme în material tinand cont si de faptul că materialul nu este de cea mai buna calitate si se poate deteriora destul de usor
        Se pare că , cei de la Daperom, inca nu au aflat-o

        Comment


        • Achizitia este Iunie 2018. Banuiesc ca fabricatia e mai 2018. Referitor la bujii acelasi lucru am spus si eu. daca imi dai garantie 5 ani ..... pe ce p.... mea imi dai dai garantie? In fine, sincer ma asteptam la asta de la Dacia..... nu ma asteptam sa trebuiasca sa incep sa platesc bani la o masina noua........ concluzie??? atat ne permitem atat luam...... desi daca mai apar chestii o voi vinde si voi trece pe WV second..... in ultima masina second au trecut ani pana sa schimb ceva.... Ca sa nu mai vorbim ca e totusi airbag de la sofer..... cum sa fie defect?????

          desi am avut cuvinte de lauda pana acum, acum cred ca m-as mai gandi de 5 ori inainte sa imi mai cumpar Dacia. Asta e prima si ultima Dacia care o voi cumpara. Nu se merita efortul si banii. Dar mai vorbim peste 10000 de km . asa cum spunea "raposatul" K Dacia fabricata pentru Romania e de rahat. serviciile sun de rahat...... iar impresia de masina noua cu garantie se duce imiediat (chiar in primul an). O atitudine este cand iti vand baietii masina si alta este cand trebuie sa repari greselile lor. (cateodata pe baniii tai). Fu.. Dacia....

          „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

          Comment


          • O dau dintr-una in alta, la vechiul Logan, am adus bujii luate de pe Dumbravei , la Amat, de origine, Renault, cu doi electrozi. Mecanicul, când le-a vazut, a spus că nu-mi pune așa ceva, că răspund daca nu-mi porneste, sa iau cu un electrod, de Solenza, că este același motor. Am luat și ce credeti, pe mașina , din fabrica, era cu doi electrozi. Așa că.......

            Comment


            • Originally posted by CostiC View Post
              astazi am fost la service-ul Dacia pentru inlocuire Airbag sofer. Inlocuirea a fost gratuita, dar..... surpriza .... a trebui sa inlocuiesc si bujiile , ca cica au probleme si risc sa raman cu masina pe drum. Mentionez ca nu am avut nicio problema de aprindere sau pornire. Singura chestie care am observato a fost consumul usor crescut . Le-am inlocuit , insa am ramas putin surprins ca a trebui sa le platesc , impreuna cu costul manoperei aferent. Nu ma deranjeaza suma (105 lei cele 3 bujii si manopera), dar ma deranjeaza ca a trebui sa le schimb dupa doar 9000 km parcursi.

              sper sa nu mai apara alte hibe la aceasta varianta de Logan.
              Pe bujii nu era cazul sa iti ceara bani. Sunt ticalosi, nu este vina ta. Este o problema cunoscuta chestia cu bujiile la acest motor, stiu pe cineva care a avut problema cu ele, a trebuit sa duca masina pe platforma la reprezentanta. Din ce am inteles, problema de fapt este la soft pe partea de injectie. Se umezesc bujiile si acestea trebuiesc schimbate. Se rezolva cu un update.

              Comment


              • un citat

                "ROXANA: Buna ziua! Va multumim pentru ca ati contactat Dacia Romania. Numele meu este ROXANA de la departamentul Vocea Clientului. Va rugam sa ne spuneti cu ce informatii va putem ajuta?Me: am fost azi sa inlocuiesc airbag-ul defectMe: si am avut surpriza neplacuta sa constat ca singura variant de inlocuire este ingaurirea volanuluiMe: asta sincer mi se pare innadmisibilMe: practic am acum o masina de nici un an cu volanul ingauritMe: de ce nu s-a specificat acest lucru la rechemarea in service????Me: de ce nu s-a inlocuit volanul cu totul? daca airbag-ul este capsat de volan?ROXANA: Va inteleg nemultumirea dumneavoastra de modul de efectuare a interventiei , ca atare o voi transmite in atentia departamentului abilitat pentru documentare .ROXANA: V-as ruga sa imi comunicati unitatea service la care v-ati prezentat.Me: Dacia service Caransebes. Insa am vorbit si cu colegii din tara care au aceeasi problema."

                „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                Comment


                • Exact, volanul a fost mutilat și cred cu tărie, că nu au alta metoda de a extrage airbagul. Am stat langa el pe toată durata executiei, nu e de vina omul, așa i-am format șefii lor, sau chiar Uzina.
                  Last edited by alex1ioan; 29 January 2019, 14:04.

                  Comment


                  • cam asa arata operatiunea.. niste carpaci...
                    Attached Files

                    „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                    Comment


                    • Ms Costi, așa este și mă mine, sau la toti. Mulțumim DACIA și sper sa nu ramana asa....

                      Comment


                      • cred ca trebuie facute mai multe sesizari la myDacia. daca suntem prea putini o sa-i doara la basca..... doar sunt Dacia.

                        „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                        Comment


                        • Eu unul sunt de acord, iar colegii programati, sa refuze intervenția.

                          Comment


                          • pai daca stiam ca asa se lucreaza nu acceptam. astept sa vad ce spun cei de la Dacia acum, dar o sa fie "fas" . o sa-mi fac reviziile la Timisoara )))))))))))))))))))))

                            „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                            Comment


                            • Originally posted by alex1ioan View Post
                              Exact, volanul a fost mutilat și cred cu tărie, că nu au alta metoda de a extrage airbagul. Am stat langa el pe toată durata executiei, nu e de vina omul, așa i-am format șefii lor, sau chiar Uzina.
                              Amatori. Există și altă metodă dar nu e în normativul cu tarife
                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                              Comment


                              • @t0rquemada, dar e moca inlocuirea, De ce sa faci carpeala asta? eu asta nu inteleg. In fine. M-am ofticat prea mult pentru ziua de azi. Raman la parerea ca nu se merita sa cumperi Dacia indiferent de ce si cum.

                                „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google