Logan Cu Motor 1.0 Sce Pareri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am si eu adancituri (nu gauri) si nu am schimbat inca airbag-ul. Sa fim seriosi, n-au cum sa sara in ochi... Sunt in spate.
    Singurul dezavantaj care poate aparea e atunci cand cineva vrea sa o vanda si ar vedea cineva gaurile si ar crede ca vanzatorul ascunde un accident si nu mai cumpara masina. In rest, n-are nimic.

    Comment


    • Bv, felicitări, eu zic că e suficient, la asta nu mă mai gândisem.

      Comment


      • Si la mine exista cele doua adancituri de forma rotunda care nu sunt perforate si sunt situate simetric in spatele volanului.
        Celor carora li s-a perforat volanul, cautati doua capacele din cauciuc sau plastic care sa intre usor presate in locasurile respective.
        Cat priveste rechemarile pentru airbaguri, intr-un articol din 10 ianuarie, am citit ca la nivel mondial 19 producatori au rechemari pentru 100 milioane de dispozitive.

        Comment


        • dc sunt nevoit sa caut eu solutia estetica, am facut-o eu? cat priveste ceilalti producatori, nu ma intereseaza, pe mine ma intereseaza cel autohton,care a avizat plotogeala.

          Comment


          • Originally posted by alex1ioan View Post
            Adânciturile din fabrica au dispărut, au apărut cele din reprezentanta.
            Nu au disparut ele sunt acolo si sunt perforate. Nu inteleg ce e cu punctul alb. Acolo intr-adevar au dat-o in bara. In rest celelalte abia daca se observa ca sunt "intepate"...

            Deci da tu pentru punctul acela, daca e lucrare prost executata ai dreptul sa ceri remedierea ei.

            In rest daca toate ar fi fost executate corect nu vad ce ai fi putut reclama.
            Last edited by Silviu; 30 January 2019, 19:57.
            I have no special talent. I am only passionately curious.

            Comment


            • ...singurul lucru care l-am reclamat, a fost, ca nu m-au intrebat daca sunt de acord cu gaurirea volanului, pt ca, daca stiam, renuntam cu buna stiinta, chiar si ei au recunoscut la telefon , ca riscul era minor(60 grade C).

              Comment


              • Or sa spuna ca nu e gaurit 100% si ca alea erau prevazute dinainte adanciturile special pt asta. Vedem... Chiar sunt curios de raspuns.

                Comment


                • Cam mare inversunarea pe-aici. Și părerea mea e că e fara rost.
                  Alex1Ioan, nu mi-o lua in nume de rau, dar cred că ceri niste îmbinări de cel puțin Renault , la un produs low cost Dacia. Te deranjează că se vede in spatele volanului ceva, o mărgică. Dar că se vad ditamai șuruburile la rotile din spate, in dreptul ușilor, nu te deranjează? Faptul ca lipsesc carenajele la rotile din fata sau că sunt ca și inexistente, nu te deranjează? Și astea se vad din avion , in showroom. Părerea mea e că trebuie să accepți niste slăbiciuni la astfel de mașini. E greu sa ai și nou, și perfect. Inclusiv în cazul post vanzare.
                  Personal prefer un airbag care să-și facă treaba cum trebuie, in loc de o gaura in spatele volanului la care, dacă nu știi, probabil nu te uiți niciodată.

                  Comment


                  • Domnule Călin, se pare că nu ați înțeles bine mesajul, nu am pretenții de " imbinarî" de Renault, am pretenția că am plecat cu un lucru nou și m-am intors cu unul SH. Cat despre șuruburi la " rotile din spate in dreptul ușilor?!"nu mă deranjează, pt că ele erau deja acolo, nu mi le-a scos nimeni în relief post cumpărare. Că mașina asta e low cost, că nu are ce au altele sau că am dat o nimica toată pe ea, asta e alta discuție calitate-pret.
                    Spre surprinderea ta, chiar are carenaje fata si semi pe spate, iar că sa terminăm discuția asta devenită polemica cu iz spre flame, am să vă relatez răspunsul celor de la VC, când acesta va sosi!

                    Comment


                    • Vor apare discutii cu clientul in cazul revinzarii
                      Gaurile alea sint acolo astupate ca un fel de sigiliu, cine stie cunoaste si se uita. La Logan 1 ph2 tot asa era, gaureai sa scoti airbagul, in cazul de fata de rechemare dovedesti cu act de reprezentanta ca a fost schimbat pe rechemare.
                      Dar un client atent va intreba : "oare de cite ori a fost schimbat airbagul ? " Prima data accepta ca a fost la rechemare, dar dupa aia de cite ori o fi fost lovita masina asta ?
                      Daca as fi in cazul vostru sub nici un motiv din lume nu as accepta sa ridic masina inapoi 'reparata" asa cu gauri in volan Sa o dea inapoi exact cum a fost ,nu e vina mea ca si client ca ei au pus airbag neconform si gauresc volanul sa-l schimbe ! Fiecare faceti cum vreti eu am spus sa nu ziceti ca n-ati stiut !

                      Comment


                      • Mulțumim george.sce pt înțelegere și sfaturi.

                        Comment


                        • Hai ca o dam in Soros si state paralele. Atata timp cat ai documente ca ai schimbat din cauza unei rechemari nu cred ca e nicio problema. Daca o iei pe aratura ca de cate ori o fi fost schimbat airbagul...asa poti sa te duci sa iei unul SH il schimbi si gata ai vandut masina. Taximetristii stiu cel mai bine cum sa pacaleasca.

                          Cred ca gaurile alea sunt ultimul lucru de care sa iti faci griji la o revanzare.

                          Problema e ca nu ai fost informat ce presupune aceasta operatiune, si ca o sa ramai acele gauri. Daca te informau luai o hotarare si mai mult ca sigur renuntai ceea ce insemna si pentru ei o cheltuiala in minus. Asa ar trebui sa iti schimbe volanul. Asa ar fi corect.

                          Comment


                          • Corect, ms colegu, asta mă tot lupt sa lămuresc.

                            Comment


                            • Eu am masina de aproape 5 ani, si nu m am uitat niciodată în spatele volanului
                              la fel si cu loganul anterior, tot 5 ani l am tinut
                              mai cunosc persoane care au loganul de mai mulți ani, si la fel nu s au uitat niciodată în spatele volanului

                              Comment


                              • eu ma uit in fiecare zi, asa, sa vad cam ce mai e pe acolo ...e ca la braziliene, spatele volanului este cea mai frumoasa "parte".

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google