Revizii/reparatii 1.0 SCe

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Eu te incurajez..revizia ar trebui facuta in ianuarie..deci de Sarbatori strangi bani.
    Cu riscul de a ma repeta, masina mea am luat-o in octombrie cu 5 km la bord, era fabricata in mai, asadar de la VC am primit raspuns si am facut revizie in octombrie, tot cam 6000 km aveam si eu.
    Martorul s-a alrins u vreo doya saptamani inainte..

    Comment


    • Tot așa gândesc și eu ca ar trebui făcută prin ianuarie de când am început utilizarea ei dar sper sa primesc un răspuns oficial cât mai repede din partea lor. N-as vrea totuși să dau cu piciorul la garanție măcar încă 1 an mai ales că am avut nevoie de ea pt înlocuire catalizator când abia avea vreo 300km si niciodată nu ști ce se mai poate întâmpla

      Comment


      • De obicei, raspund repede..ii poti si suna, dar vreo cateva minute asculti robotul..

        Comment


        • Am vorbit la VC si doamna respectivă foarte amabila mi-a redirecționat problema către departamentul abilitat care se ocupă de astfel de situații. Aștept răspuns probabil mâine sau în maxim 48h ca sa stiu ce am de făcut în continuare.

          Comment


          • augustus, ai mai primit raspunsul de la Vocea Clientului? Cum a ramas?

            Comment


            • N-am primit niciun răspuns este în analiza . Probabil au probleme mai importante de rezolvat... Cei de la service m-au sfătuit să fac revizia conform actelor inițiale si cred ca așa o să fac, trebuie să fac programarea pt revizie. Am mai descoperit că în carnetul de service data de pregătire pt livrare este decalata cu 8 zile fata de fisa de întreținere deci as mai avea încă 8 zile în plus iar restul îl consider pierderea mea adică vreo 40 de zile de garanție....Zilele următoare o să studiez piața să-mi procur piesele necesare intrucat de la service mi-au spus ca se accepta piesele clientului fără nicio problemă.

              Comment


              • Cum a fost trecerea de la 1.6 8v, la 1.0 sce? Ai avut probleme de acomodare, ținând cont că vorbim de o dinamică destul de diferita ?

                Comment


                • LauCalin să spun sincer m-am acomodat destul de ușor. Având în vedere că circul preponderent urban diferența de dinamica până la 70-80kmh este insesizabilă lipsa de putere începând să se simtă la viteze mai mari si mai ales cu AC pornit. La un condus normal, nici sportiv dar nici batraneste este foarte ok cel puțin pt mine.
                  Lăsând la o parte diferența de putere între motoare avantajele în privința consumului, ergonomiei, dotărilor superioare (aici mă refer la acel climatronic primitiv cum zic unii dar care își face treaba foarte bine)plus garanție, norma Euro superioara etc sunt mai importante decât acea diferența de putere. Asta este strict părerea mea acum depinde de fiecare ce își dorește si ce posibilități are

                  Comment


                  • Daca deții un 1.4 conform descrierii diferența chiar va fi insesizabilă ținând cont că va fi aceeași putere singura diferență fiind comportamentul motorului la turații mici sau la plecare de pe loc datorită celor trei pistoane dar te vei adapta fără probleme. Numai bine!

                    Comment


                    • ..si un PLUS de confort: masajul in scaune..intre 1.4/1.21.6 si altele in 4 pistoane si 1.0 aceasta a fost primul lucru remarcat; adica la celelate masini nu se simtea motorul, la aceasta iti dai seama imediat ca e pornit..

                      Comment


                      • da este un sunet si o vibratie specifica motoarelor in 3 pistoane. prima data am experimentat acest lucru pe un Tico si mai apoi pe Matiz

                        Comment


                        • Salutari
                          Ca sa revin la un subiect pe care-l deschisesem mai demult astazi am facut revizia de 1an pentru garanție, (motor 1.0Sce) la un service în Pitești.
                          Costurile au fost de 290ron din care 159ron piese cumparate separat de mine si 131ron manopera.
                          Revizia in sine n-a durat mai mult de o ora care pe lângă schimbul de ulei si filtre a inclus si o verificare sumara de ansamblu (presiune roti, jocuri sau zgomote la roți, verificare niveluri lichide antigel, lichid de frână, verificare functionare becuri, instrumente de bord). Mecanicul in sine foarte amabil si comunicativ, servicii de ansamblu din partea service-ului foarte bune, nimic de reproșat.
                          O chestie interesanta si care pe mine ma bucura este faptul că din motive necunoscute nu am activata avertizarea care anunță apropierea reviziei periodice. La finalul reviziei cand s-a pus calculatorul pentru resetarea intervalului de revizie nu s-a găsit aceasta funcție iar tipul care se ocupa de acest lucru a spus ca sunt anumite masini la care functia nu este activă.

                          Comment


                          • Sa-ti fie de bine si sa te bucuri multi ani cu bine de masinuta ta. Ma bucur ca pana la urma ai optat sa te duci cu piesele tale, de diferenta, poti baga benzina(plinul) de sarbatori. Daca nu sunt indiscret, in ce service ai fost?

                            Comment


                            • Mulțumesc la fel ! E vorba de Amat. Si piese de origine luate de la un magazin de pe celebra Str. Dumbravei

                              Comment


                              • Eu merci, ca ne-ai pus la curent cu pretul pieselor si manoperei, la fiara de 1.0 sce. Drumuri bune!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google