Logan III - Îmbunătățiri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Racautanu din pacate cand facusem eu, timpul de așteptare era si de 3+ luni. Probabil ca voi trece si eu la acelea, dupa ce se degradeaza cele actuale.

    Dar e o idee pt cine nu crea sa aștepte si sa brichiseasca vreo 2 ore de placere cu o solutie din magazinele de vricolaj/internet.

    Comment


    • Originally posted by Racautanu View Post
      broniaski Exact aceeasi operatiune am facut-o si e f mare diferenta. Eu am luat de pe aliexpress cu 50 de lei niste chedere in forma de P ptr partea de jos a usilor
      Am zis sa fac si eu o incercare in privinta chederelor suplimentare la usi asa ca am cumparat din dedeman niste chedere tip D. Dupa ce le-am aplicat, efectul este mai mult inspre rau decat inspre bine. Ma gandesc ca din moment ce trebuie sa trantesc usa putin mai tare acum, nu mai etanseaza bine nici chederele originale. O sa mai analizez sa vad ce am facut gresit...

      Comment


      • a reusit careva sa faca update la harti pe igo acasa? daca da, un tutorial? Multumesc!

        Comment


        • Th3T1ger sunt prea mari sau prea rigide, chederele originale sunt deja trasate în configurația actuala. Chederele tip P din fotografiile de mai sus nu sunt închise, seamănă cu o aripa. Dau impresia de piesa care se mulează. Funcționează mai mult ca antifonare nu etanșare.

          Comment


          • Si-a cumparat careva parasolar pentru parbriz? Ce dimensiuni se potrivesc?

            Există covorașe care sa acopere partea de mocheta mai ridicată din spate dintre covorașe?

            Mulțumesc.
            Toate cu un scop ..

            Comment


            • Parasolar cumparat de pe Aliexpress. Am pus becuri cu led pe proiectoare .
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 2 photos.

              Comment


              • Originally posted by mircionesb View Post
                Parasolar cumparat de pe Aliexpress. Am pus becuri cu led pe proiectoare .
                Vad ca ai camera video. Cum o alimentezi, la port usb sau la sigurante?
                Toate cu un scop ..

                Comment


                • Deocamdata o alimentez de la bricheta care e pe spatele cotierei (am folosit si un prelungitor de cablu USB si l-am bagat pe sub tunelul central ca sa nu se vada) dar mi-am luat un cablu ca sa o alimentez de la mufa OBD unde este + permanent iar cablul are si intrerupator pe fir. O sa ma ocup saptaman viitoare cred sa o leg la mufa OBD.

                  Comment


                  • Originally posted by madi View Post
                    Th3T1ger sunt prea mari sau prea rigide, chederele originale sunt deja trasate în configurația actuala. Chederele tip P din fotografiile de mai sus nu sunt închise, seamănă cu o aripa. Dau impresia de piesa care se mulează. Funcționează mai mult ca antifonare nu etanșare.
                    Nu par a fi asa mari. De fapt, am facut si un test cu un ketchup ). Am pus cateva puncte de ketchup pe cheder-ul instalat de mine sa vad cam cum ar etansa. Se pare ca e prea mic D-ul si nu preseaza pe caroseria masinii prea bine. De asemenea, e posibil sa fie prea rigid.

                    Am tot cautat zilele astea chedere pe internet in forma de P sau big D si nu gasesc mai nimic prin Romania. Toate ma duc spre AExpress cu timpi de asteptare foarte mari din pacate...

                    Comment


                    • Th3T1ger: Am luat acum vreo trei luni ceva de pe AliExpress, dar n-a fost Standard Shipping ci Cainao, acelasi pret, si coletul a venit prin Ungaria, acolo s-a facut vama, am primit coletul la Posta normala, a durat doua saptamani.

                      Comment


                      • mircionesb, stii cumva daca si cum se regleaza proiectoarele? Le las pe halogen, dar bat la max 2m in fata masinii la cum sunt reglate din fabrica

                        Comment


                        • Nu am umblat la pozitia proiectoarelor (sincer nici nu stiu ce prindere au) , am deschis numai usile de vizitare de pe partea inferioara a barii care permit accesul pentru schimbarea becului, faci treaba in 2 minute , foarte simplu accesul. O sa incerc sa faca poze seara ca sa se vada diferenta intre cu proiectoare si fara.

                          Comment


                          • Buna ziua.
                            Poate cineva sa ma lamureasca care conector este cel unde se conecteaza camera de mers inapoi? In https://www.tech-accessoires.renault.com/renault-techaxs/media?mediaTitle=title_Rear+view+camera+XJI+XJF+Fi tting+Note+8201739628+284422402R&mediaId=1383274 la pagina 13 sunt prezentati doi conectori , unul de 32 pini si celalalt de 22. Din poze reiese ca trebuiesc extrase 4 fire existente din conectorul de 32 pini (pozitiile 9/10/25/26) si introdus in locul lor firele de la camera. Poate cineva sa-mi confirme cineva ca acesta este operatia corecta?

                            Comment


                            • Care este îndoiala ta?
                              - privind care conector?
                              - sau care pini?

                              Conectorul de 22 de pini este cel pentru ieșiri audio pentru difuzoare, nu ai ce căuta acolo.
                              Attached Files
                              Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                              Comment


                              • Ma mira de ce naibii arată în manual ba conectorul de 32 pini ba pe ala de 22. În fine, povestea pe scurt, acum 3 săptămâni când am fost la un service autorizat pt montare camera, tehnicianul de acolo a făcut praf conectorul de 32 pini

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google