Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Uleiul ar fi bun pentru motoare pe benzină. Uleiul este API-SN. Dar nu pe căldura toridă din România. Ar putea fi bun în zonele nordice scandinave, în Rusia. Nu pe la noi. L-ai putea folosi în perioada oct-apr. După care îl arunci.
-
Ulei specific pentru motoare japoneze , eu zic ca nu-i pentru Logan, incearca orice alt ulei dar la vascozitati gen 5w-40/5w-30/10w-40 merge si 0w-40 dar altceva nu.Last edited by prometheus; 22 August 2018, 19:02.
Leave a comment:
-
Ulei De Motor Pentru Logan
Buna ziua. Am primit un ulei de motor de la fratele meu pentru logan "Toyota advanced fuel economy 0w-20". El nu mai are ce face cu el si mi-a zis sa ma interesez daca este bun sau nu.. doar ca eu am abia 18 ani impliniti si nu prea stiu ce este bun si ce nu.. Ma puteti ajuta ?
Logan 1.4 benzina din 2006.
Leave a comment:
-
La Elf, in josul bidonului, este data de productie sau data de expirare?
Leave a comment:
-
5w40 pt 1.5 dci euro 4
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Salut, ma bate si pe mine gandul sa trec la un elf 5w30 fulltech fe pentru 1.5 dci euro 4. O parere se merita? E prea subtire? Sau sa ii bag 5w40 ?
Leave a comment:
-
Eu am avut Motul pe Franta de care am fost super multumit, Elf nu am avut si nu ma pot pronunta ( decat daca a venit masina cu el din fabrica )
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Ce sa aleg intre un Elf Rn Tech 5w40 si Motul 8100X 5W40 fabricat in Franta??
Am gasit un Motul din franta...dar ma gandesc daca Elf chiar tine 30000 de km cum spune producatorul sau nu spala deloc turbina, de nu s-a inegrit pana acum. La pret e la fel.
PS: ptr masina din semnatura
Leave a comment:
-
@andreyi nu mai folosi Mobil 1, il papa rau. Eu am trecut la 1.6 pe Elf de la Mobil si e mult mai bine. Cel mai probabil nu e potrivit pentru un astfel de motor, chiar daca producatorul afrima faptul ca uleiul respecta norma RN.
Cine foloseste Elf RNTech la TCe? este negru uleiul? in cat timp s-a inegrit?
Leave a comment:
-
An completat ca mai aveam un rest de cateva sute de ml. E la maxim acum.
Leave a comment:

Leave a comment: