Ce Tip De Ulei Folositi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mr.K
    replied
    Originally posted by B997NDL View Post
    din toate punctele de vedere e mai bun. nici eu nu prea credeam pana nu l-a folosit.
    motorul e din 2009. al lui meticulosul cred ca e mai vechi.
    Ai tradat pana la urma Elf? Nu pot sa cred.

Leave a comment:

• meticulosul
    replied
    Uleiul cumparat va fi folosit pentru a doua oara într-un motor 1.5 dci 90 cp euro 6 din 2017

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Eu cred ca este mai nou si are si filtru ( la el apare 1.5 dar i ceva cu 2017 ). La unul cu filtru rn 0720 este mai bun decat un C3.
    La un dci vechi poate.
    Eu am un dci 1.5 2007 si unul 2017, cred ca m-am informat destul ca sa port o discutie.

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    din toate punctele de vedere e mai bun. nici eu nu prea credeam pana nu l-a folosit.
    motorul e din 2009. al lui meticulosul cred ca e mai vechi.

Leave a comment:

• dl_dr25
    replied
    Depinde ce an este motorul tau si nu mai fi asa convins de ce spui [emoji39].
    Fa o recomandare pe care sa o susti cu argumente [emoji847]

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    am pus si este cu mult mai bun decat elf evo sxr sau decat ce ai luat tu.
    dae faci cum crezi.

Leave a comment:

• meticulosul
    replied
    Multumesc, dar pune tu 0w-40 la 1.5 dci,norma Renault nu are,bidonul este de 4 l,deci mai trebuia pentru completare.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    la banii aia luai mobil new life si ramaneau si bani de filtre de aer si de ulei

ai filtru de particule ? atunci inteleg.

Leave a comment:

• meticulosul
    replied
    Proaspat achizitionat...205 lei de la emag,marti revizia!20180926_160214.jpg20180926_160205.jpg20180926_160231.jpg

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Foarte calm, e prea mult spus; nu sunt un zbuciumat, dar nu ezit sa o duc pe plaje de peste 4000rpm. cand situatia o cere.
    Cam pe la 6mii, estimez sa-si schimbe mai accentuat culoarea; cel putin asa era la SSL.
    Pana una alta, uleiul face ce stie el mai bine; nu cred sa-l schimb mai devreme de 15 mii.

Leave a comment:

• Archangel80
    replied
    Originally posted by IancuMIC View Post
    Ravenol VST la 5200km.
    Arata chiar f bine. Dar sunt sigur ca ai mers foarte calm. Ai urcat in viteza usor, nu ai turat-o extrem etc.....

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Pare mai "reala" culoarea fata de ce se afisa in trecut cu "SSL-ul" la 10.000 km .
    Last edited by prometheus; 12 September 2018, 22:31.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Ravenol VST la 5200km.
    Attached Files

Leave a comment:

• Archangel80
    replied
    Furtun de perfuzie prin joja. Seringa mare in capat. Si extragi. Furtunasul sa fie ca lungime cel putin cat joja.

On topic. Dupa 18k km cu Dacia oil, uleiul cu care a venit masina din fabrica, 80k km cu Castrol 5w40 C3 si cca 800 km cu Elf 5w40 am ajuns la urmatoarea concluzie: motorul e mult mai galagios cu Elf. Apoi Dacia Oil. Mult mai silentios cu Castrol. Oricum nu voi mai folosi Castrol C3 deoarece nu are norma A3B3, din pacate. Era mult mai multa liniste in habitaclu dup 100 km/h.
    Last edited by Archangel80; 10 September 2018, 12:57.

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Prima impresie dupa ce am parcurs 170 km cu uleiul 5w40 SynPower de la Valvoline pus vineri in motorul "bolidului" 1.2-75 cp, Euro 5: masina este o idee mai silentioasa fata de Elf 5w40, iar fata de Dacia Oil 5w30, mult mai silentioasa.

Deranj maxim cand am vazut mecanicul ca a turnat toti cei 4 litri, "asa zice manualul". Nu am comentat nimic pentru ca au fost de treaba pe alta parte, si anume, mi-au rezolvat problema unui zgomot de la cureaua de accesorii + ca m-au preluat fara programare.
    Asadar, este careva din Bucuresti care are pompa de extras ulei si care ma poate ajuta sa scot 2-300 ml de ulei? Am incercat cu perfuzor, mai subtire, mai gros, cu uleiul cald, nimic...
    Last edited by Crs. Sandel; 9 September 2018, 22:09.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google