Este bifuel
Nu am verificat fișele tehnice dar are (doar) norma ACEA A3/B4 similar SXR.....
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Acum aprox o luna https://www.loganclub.ro/forum/forum...70#post3655170
Piese din magazin on line
- Likes 1
Leave a comment:
-
Ce parere aveti de uleiul Polytron sintetic 5W-30? Vreau sa-l bag intr-un logan 1.0sce de 3 ani care tocmai a iesit din garantie.Scuze daca s-a mai vorbit de acest ulei pe forum...sunt peste 950 de pagini...nu le-am citit pe toate...
Multumesc....
- Likes 1
Leave a comment:
-
NF are omologari pentru VW, Mercedes si Porsche. Vezi pe spate daca are vreo norma Renault.
- Likes 2
Leave a comment:
-
A sosit scadența unui nou schimb de ulei și filtre. Exceptând „momentul de rătăcire” cu Ravenolul din urmă cu 3 ani (asupra căruia nu mai revin), motorul Loganului (1,4MPI) a văzut doar Elf Evolution 900 SXR 5W-40.
Pentru prima dată de când am mașina, nu am găsit în magazin acest ulei, ci doar Elf Evolution 900 NF 5W-40.
Care este diferența dintre aceste două uleiuri? Pot să-l bag în motor pe ăsta cumpărat acum?
Mulțumesc.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 2 photos.
- Likes 2
Leave a comment:
-
nu valvoline, scuze, quartz, tot tin grupul total...faza e ca n-am mai prea vazut elf dpf si m-am gandit ca i-au schimbat eticheta
- Likes 3
Leave a comment:
-
Ba este.Originally posted by Seba View Postnu mai exista elf 5w30 dpf? anul trecut am bagat din ala in scenic, acum n-am mai gasit decat in auchan, parca, dupa ce pusesem deja valvoline 5w30 dpf
De 6 ani doar de asta bag in "tractoras".
Acest produs inlocuieste fostul ELF Solaris FE 5W30. Elf Evolution FullTech FE 5W30 - 5 Litri, este un ulei de motor full sintetic cu performante superioare, conceput mai ales pentru autoturismele Renault Diesel echipate cu filtre de particule DPF. Este un ulei de motor cu interval de schimbare a uleiului de pana la 30.000 km. Specificatii si certificari: RENAULT RN0720 ACEA C4, Level C3 Diesel Particulate Filter protection Environmentally friendly
- Likes 3
Leave a comment:
-
nu mai exista elf 5w30 dpf? anul trecut am bagat din ala in scenic, acum n-am mai gasit decat in auchan, parca, dupa ce pusesem deja valvoline 5w30 dpf
- Likes 3
Leave a comment:
-
De ce nu asta?Originally posted by quinn View Post
- Likes 3
Leave a comment:
-
Valvoline este un ulei bun, Dar orice ulei alegi, trebuie sa respecte cerintele producatorului... O firma care se respecta, produce sa zicem 5w30 in X feluri, ptr diferiti producatori... Tu trebuie sa pui ce specifica producatorul, si va fi ok, indiferent de marca uleiului... Eu la seat pun doar long life 5w30, ca asta cere seat, dar am pus si castrol si ravenol acum am liqui molie, dar totate sunt cu norma ceruta de vw. Si de valvoline nu am auzit nimic rau, din contra.
- Likes 3
Leave a comment:

Leave a comment: