Ce Tip De Ulei Folositi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• anduvirgil
    replied
    Este bifuel
    Nu am verificat fișele tehnice dar are (doar) norma ACEA A3/B4 similar SXR.....

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Poate ma insel dar oricum, vad ca nu e pentru Renault.

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Originally posted by Cherubino View Post
    Nu apare deloc numele Renault.
    NF e pentru diesel.

Leave a comment:

• anduvirgil
    replied
    Acum aprox o luna https://www.loganclub.ro/forum/forum...70#post3655170
    Piese din magazin on line

Leave a comment:

• cbota
    replied
    Ce parere aveti de uleiul Polytron sintetic 5W-30? Vreau sa-l bag intr-un logan 1.0sce de 3 ani care tocmai a iesit din garantie.Scuze daca s-a mai vorbit de acest ulei pe forum...sunt peste 950 de pagini...nu le-am citit pe toate...
    Multumesc....

Leave a comment:

• Cherubino
    replied
    Originally posted by adi90 View Post
    Vezi pe spate daca are vreo norma Renault.
    Nu apare deloc numele Renault.

Leave a comment:

• adi90
    replied
    NF are omologari pentru VW, Mercedes si Porsche. Vezi pe spate daca are vreo norma Renault.

Leave a comment:

• Cherubino
    replied
    A sosit scadența unui nou schimb de ulei și filtre. Exceptând „momentul de rătăcire” cu Ravenolul din urmă cu 3 ani (asupra căruia nu mai revin), motorul Loganului (1,4MPI) a văzut doar Elf Evolution 900 SXR 5W-40.
    Pentru prima dată de când am mașina, nu am găsit în magazin acest ulei, ci doar Elf Evolution 900 NF 5W-40.
    Care este diferența dintre aceste două uleiuri? Pot să-l bag în motor pe ăsta cumpărat acum?
    Mulțumesc.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    nu valvoline, scuze, quartz, tot tin grupul total...faza e ca n-am mai prea vazut elf dpf si m-am gandit ca i-au schimbat eticheta

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Originally posted by Seba View Post
    nu mai exista elf 5w30 dpf? anul trecut am bagat din ala in scenic, acum n-am mai gasit decat in auchan, parca, dupa ce pusesem deja valvoline 5w30 dpf
    Ba este.
    De 6 ani doar de asta bag in "tractoras".
    Acest produs inlocuieste fostul ELF Solaris FE 5W30. Elf Evolution FullTech FE 5W30 - 5 Litri, este un ulei de motor full sintetic cu performante superioare, conceput mai ales pentru autoturismele Renault Diesel echipate cu filtre de particule DPF. Este un ulei de motor cu interval de schimbare a uleiului de pana la 30.000 km. Specificatii si certificari: RENAULT RN0720 ACEA C4, Level C3 Diesel Particulate Filter protection Environmentally friendly

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    MST C4 are RN0720, deci merge.

Leave a comment:

• quinn
    replied
    Originally posted by IancuMIC View Post

De ce nu asta?

Am citit de bine despre el.Acesta la care va referiti il recomandati pt. motorul meu?

Leave a comment:

• Seba
    replied
    nu mai exista elf 5w30 dpf? anul trecut am bagat din ala in scenic, acum n-am mai gasit decat in auchan, parca, dupa ce pusesem deja valvoline 5w30 dpf

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Originally posted by quinn View Post
    ce parere aveti de acest ulei pt. 1.5 dci cu DPF:

Este o problema ca nu are norma Renault?
    De ce nu asta?
    Attached Files

Leave a comment:

• mumus
    replied
    Valvoline este un ulei bun, Dar orice ulei alegi, trebuie sa respecte cerintele producatorului... O firma care se respecta, produce sa zicem 5w30 in X feluri, ptr diferiti producatori... Tu trebuie sa pui ce specifica producatorul, si va fi ok, indiferent de marca uleiului... Eu la seat pun doar long life 5w30, ca asta cere seat, dar am pus si castrol si ravenol acum am liqui molie, dar totate sunt cu norma ceruta de vw. Si de valvoline nu am auzit nimic rau, din contra.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google