Originally posted by bogidan21
View Post
Cand ne dai poze Boghy?
cel dealaturi e fratele o sai cer poze si lui cu masina si rulota la vremea aia nu avea rulota

..iar pozele nu leam pus de lauda
ci pentru a convinge cat mai multii dintre aceea ce stau in dubii
daca sa ia sau nu rulota si sunt de parere ca pozele pot face pe multi sa fie mai increzatori in achizitionarea rulotei(nu neaparat sa ai logan oricine poate intra cu poze daca sunt si discutii despre rulote denumirea threadului am dato ..asa cami trecuse prin minte),dar unii poate din oftiga o interpreteaza ca fiind o lauda si la urma urmei am cu ce
hai sa nu ne suparam prefer sa fiu io cel vinovat decat sa te stiu suparat.......pace?
....paceee
mia culpa ......scuze si hai sa ne vedem de rulote incontinuare ,impreuna ,fara alte interpretari
pana te inverzesti si vezi stele verzi (hai sa mai destindem atmosfera)....nui adevarat, iese usor apa ramasa cand sufli nu lasi apa nici in rezervoare iar acumulatorul il iei acasa un fel de conservare a rulotei pe iarna asta daca nu ai deghand sa pleci si iarna ca e posibil dar la fel la revenire golesti tot
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment