Cei Mai Multi Kilometri Cu 1.2 16v Si Probleme Aparute

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prometheus
    replied
    De acord cu tine dar la achizitie un 0.9 tce este mai scump ca un 1.2 , cel din urma il incalta cu GPL si-a facut cea mai tare afacere oricum diferenta mare la taxe/impozite nu cred ca este intre cele doua.
    Last edited by prometheus; 17 February 2015, 21:51.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Si daca are 70 de cai si nu 75 care-i buba? 0.9 si nu 1.2? Daca taxa de prima inmatriculare e mai ieftina, atunci sa curga cu 0.9.
    Nu mai visati la motoare mari, ca la masini mici vor fi motoare mici!

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Taximetristul pune gpl nu sta pe benzina!!

Leave a comment:

• COS.T
    replied
    Pt. un taximetrist care da din pedale pt. 1.39lei/km in Bucuresti zilnic peste 100-200km sa vezi cat se aduna intr-un an 0.5l economie fata de 1.4.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Ai sa fii surpins cat de usor se schimba o curea de distributie la motorul de 1.2 , nu mai zic de filtru de aer/ulei , consumul mai mic de 0.5/1 l il consider neimportant , dar daca ar fi sa aleg din nou strict intre cele doua motoare as alege 1.4 pentru ca este mai "matur" decat motorul de 1.2 .
    Ce ma enerveaza cel mai mult la acest D4F e ca imi trebuie cheie speciala de schimbat bujiile si poate pozitia filtrului de ulei
    Last edited by prometheus; 17 February 2015, 20:15.

Leave a comment:

• COS.T
    replied
    Atunci multa bafta.
    Cu 1.2 ai fi avut un consum cu aprox.0.5-1l mai mic fata de 1.4,dar categoric un pic mai scump la intretinere cu 1.2( distributie,filtru de ulei,filtru de aer)facuta la reprezentanta.

Leave a comment:

• lake_me
    replied
    Ok, multumesc pt sfaturi ! 1.4 sa fie atunci, saptamana asta voi merge sa iau masinuta!

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Dacă tot citați măcar citați corect:

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    E foarte posibil sa-l scoata din productie pe cel de 1.2 16v D4F , probabil nu-l pot aduce la norma de poloare euro VI.

Leave a comment:

• bogdan_cr
    replied
    Motorul de pe Twingo. ( ala cu motorul spate )
    SCe 70 atmo 70cp.
    Last edited by bogdan_cr; 16 February 2015, 18:20.

Leave a comment:

• Dan Eugen
    replied
    S-ar putea sa apara un 0.9 l, 70 cp, in 3 cilindri si fara turbina, pe langa cel existent de 90 cp. Vom vedea![/QUOTE]

Asta ar fi chiar culmea. Sa renunte la un motor de 1.2 aspirat de 75 cp care oricum e mic pentru caroseria loganului in favoarea unuia de 0.9 aspirat de 70 cp.

Leave a comment:

• abc
    replied
    Noile motoare

alege 1.4

off topic: probabil ca spre sfarsitul acestui an si motorul de 1.2 l o sa fie scos din productie, din cauza normei Euro VI. S-ar putea sa apara un 0.9 l, 70 cp, in 3 cilindri si fara turbina, pe langa cel existent de 90 cp. Vom vedea!

Leave a comment:

• lake_me
    replied
    Si eu tot la1.4 bateam , cu toate ca si 1.2 mi ar placea!

Leave a comment:

• tirtau
    replied
    Originally posted by Ampt View Post
    @tirtau: Din ce an este maşina?
    masina e din 2011 si a fost inmatriculata in ianuarie 2012 ....acum am 157000 si tot nu am schimbat nimic la ea .....am mers mult prin afara Bucurestiului ....am fost la Amsterdam ,in Grecia de 4-5 ori ,Bulgaria,Austria...etc ..........

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Originally posted by prometheus View Post
    Alege 1.4.
    La fel îţi recomand şi eu.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google