În perioada 26 februarie 2018 - 30 iunie 2018, dacă ai un vehicul cu vârstă mai mare de 4 ani, te primim în service cu reduceri de 20%* la manoperă şi piese de origine din segmentele întreţinere, uzură şi mecanică.
Alege gama economică, special dedicată maşinilor cu vârsta mai mare de 4 ani prin Dacia Service 4+ cu preţuri mai mici faţă de piesele de origine, garantând totodată calitate şi siguranţă.
Revizie 1.2 16v
Collapse
X
-
Vezi ca dacia are o promotie acum
Reducere 20% pentru masinile mai vechi de 4 ani la piese si manopera
Leave a comment:
-
Acum sunt in stadiul in care am cerut cerere de oferta, pentru a ma decide unde merg sa fac distributia (servis multimarca sau reprezentanta)Originally posted by ZFMFLORIN View PostSalut,
doresc sa imi fac un pic "tema" in vederea sch. de distributie, iar cei care au trecut prin faza asta pot sa ma lamureasca un pic...
-la kitul de distribuite este ok, am gasit acest cod de produs: 7701473001;
-la accesorii intervine un pic dilema, am 2 curele:
una (4pk), este pt AC si servo-directie si ar fi acest kit: 7701477533;
iar a doua (3pk) este doar cureua simpla (fara intinzator-asa observ), pt alternator: 8200830182.
Imi poate confirma dintre colegii cu acesta motorizare ca am ales bine curelele pt accesorii?
Multumesc!
Piesele ar fi acestea:
-Kit Distributie Logan 1.2 16 Valve, Original Dacia-Renault 7701476745 / 7701473001 (cod curea distributie : 8200106085);
-Kit Accesorii ( Transmisie ) Logan 1.2 16 Valve Cu A.C. Si Servo-Directie, Original Renault 7701477533 (cod curea AC+servo-directie de pe masina(foto): 8200830192 , 4PK 1538);
-Curea transmisie cu caneluri (alternator =foto de pe masina) OE RENAULT 8200830183 (3PK 751)
Unele informatii daca mai retin bine, sunt de la prometheus. Multumesc!
Masina are in prezent ~5,5 ani si ceva peste 65kkm...
Leave a comment:
-
Salutare!
Nu mai am factura cu piesele, am schimbat distributia si curelele curelele de accesorii prin luna iunie si am avut aceasi dilema, dar a fost ok. Luasem piesele de origine de la un magazin (cunoscut, de ioncredere) , le-am montat in reprezentatna si au verificat/comparat cu cele ale lor, erau identice.
Preventiv, poti suna la orice dealer la departamentul de piese auto, iti vor confirma codurile pe baza seriei de sasiu.
De obicei, sunt amabili..
Leave a comment:
-
Salut,
doresc sa imi fac un pic "tema" in vederea sch. de distributie, iar cei care au trecut prin faza asta pot sa ma lamureasca un pic...
-la kitul de distribuite este ok, am gasit acest cod de produs: 7701473001;
-la accesorii intervine un pic dilema, am 2 curele:
una (4pk), este pt AC si servo-directie si ar fi acest kit: 7701477533;
iar a doua (3pk) este doar cureua simpla (fara intinzator-asa observ), pt alternator: 8200830182.
Imi poate confirma dintre colegii cu acesta motorizare ca am ales bine curelele pt accesorii?
Multumesc!
Leave a comment:
-
Nu este in manual! Nici mie, in Mai 2015 nu mi-au dat nici un fel de fisa de intretinere. Doar ca pe mine m-a interesat mai mult!
Leave a comment:
-
Ovidiu, in Manualul de utilizare, pe la mijloc, este inclus manualul de intretinere, nu mai este carnet separat.
Leave a comment:
-
Am vorbit sa fac revizia la AMAT.
Mi-au zis ca ma va costa 440 lei.
In pret intra ulei, filtre aer-ulei-polen, verificare frane, roti, diverse jocuri ale pieselor etc si manopera desigur.
Leave a comment:
-
Am ajuns in tara si m-am uitat.Nu am carnet de intretinere
Am doar 3 manuale : Carnet de garantie, Manual de utilizare si Radio classic
In nici unul dintre ele nu se specifica cand se face revizia.
In Carnetul de garantie scrie ca "revizia Dacia se va efectua in functie de periodicitatile definite in programul de intretinere" dar programul respectiv nu e nicaieri.
In Manualul de utilizare am la final "Justificative de intretinere" ce contine cateva rubrici:
- numar VIN /tip interventie/revizie
- control anticoroziune OK/ Nu e OK
- numar factura /Stampila/ comentarii diverse
Cred ca aici imi pun stampila si rezultatul reviziei.
Leave a comment:
-
Nu sunt nici eu 100% sigur ca am carnet de intretinere.Cand ajung in tara o sa ma uit.Originally posted by IancuMIC View PostIn schimb, colegu' are dar nu l-a citit.
Leave a comment:
-
Sunt uleiuri despre care se zice ca tin 30.000-40.000 de km. Recomandarea "motorului" este sa-l schimbi mai devreme. De ce as tine un ulei 20.000 de km? Pai bucuria mea de a-l schimba vine la 3 ani?
pana atunci nu ma mai bag si eu pe sub masina?
Daca vreau sa vand masina peste un an, nu ma intereseaza uleiul, daca o tin 5-6 ani, sa fie corespunzatoare.... zic si eu...
Leave a comment:
-
Nici mie nu mi-a dat foaia de întreținere, însă am mai spicuit prin manual și aia a fost. În 2009, marketingul dacia a fost agresiv, ca să ia ochii la oameni cu 1,2, însă nu e nicio scuza ca în prezent nu ai folosit.
Garanția la motor e în mana lor, dacă vor sa îți mai acorde bine, dacă nu aia e, data viitoare deschide ochii ca să nu deschizi punga.
Leave a comment:

Leave a comment: