Revizie 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Crs. Sandel
    replied
    Originally posted by vitriol View Post
    Un magazin ca DaciaShop sau PieseNet o sa-ti dea certificat de calitate/autenticitatea produselor cumparate de la ei. (a nu se considera ca fac reclama)
    Eu n-am primit certificat de autenticitate de la piesenet cand am cumparat filtrele (de polen, de aer, de ulei). Probabil, la bielete, discuri, placute se ofera acest certificat. Oricum, e mana in mana cu Nesti, pentru ca daca iei toate piesele de la piesenet, ai 10% reducere la manopera la Nesti.

Leave a comment:

• ManGreek
    replied
    Originally posted by Crs. Sandel View Post
    Bonul fiscal si/sau factura reprezinta documentatia care atesta ca piesele sunt de origine.
    Iar ca ulei recomand elf. In comparatie cu Dacia Oil, masina este mai putin zgomotoasa.
    De ce nu luati http://www.emag.ro/ulei-motor-castro.../pd/DGD3ZBBBM/ si mergeti la reprezentanta cu "documentatia" ?

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Bonul fiscal sau factura de la magazin nu atesta autenticitatea produselor.

Un magazin ca DaciaShop sau PieseNet o sa-ti dea certificat de calitate/autenticitatea produselor cumparate de la ei. (a nu se considera ca fac reclama)

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Cu placere!

Daca nu da, ceri tu bon fiscal si/sau factura.

Leave a comment:

• AlexPetro
    replied
    Mulțumesc. Ăsta da orice magazin, nu?

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Bonul fiscal si/sau factura reprezinta documentatia care atesta ca piesele sunt de origine.
    Iar ca ulei recomand elf. In comparatie cu Dacia Oil, masina este mai putin zgomotoasa.

Leave a comment:

• AlexPetro
    replied
    Știe cineva răspunsul la întrebarea care sunt documentațiile care atesta ca sunt de origine?

Leave a comment:

• ManGreek
    replied
    Originally posted by Fanez View Post
    Pai spune care e reprezentanta aia, s-o evitam.
    Nu esti din Maramures

Leave a comment:

• AlexPetro
    replied
    În altă reprezentanta mi-au pus Elf. Aia acum nu mai sunt în rețea.

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Pai spune care e reprezentanta aia, s-o evitam.

Leave a comment:

• ManGreek
    replied
    O sa iti gaseasca ei ceva "nereguli". Vor sa cumperi de la ei ca este mai scump si castiga si ei ceva.
    Am renuntat dupa a 2-a revizie sa le mai fac la ei si am iesit cu preturi mult mai bune. Si am observat ca filtrul de aer nu a fost schimbat la 1 an (aveam 8000km) iar pe factura a fost trecut, antigel am luat cativa litrii de la ei si a completat cu cativa ml, iar restul a ramas la ei, pe factura bineinteles ca au trecut cantitatea completa. + ca mecanicii la dealerul unde mergeam eu erau destul slab pregatiti.

Leave a comment:

• AlexPetro
    replied
    Salut!
    Tocmai ce am vorbit cu cei de la Vocea Clientului. Am intrebat urmatoarea chestie: urmand sa fac revizia de 2 ani, am intrebat la service-uri preturi estimative. Unde cred ca o sa merg la revizie au pe stoc doar Dacia Oil Premium. Eu in fisa de intretinere am trecut Elf. La revizia de 1 an mi-au pus Elf. Aparent, daca faci programarea la revizie prin Vocea Clientului si le spui ca duci uleiul tau este foarte OK. Cu conditia ca uleiul cu care mergi sa aibe acte cum ca ar fi ulei de origine. Are careva idee care ar fi documentatia respectiva?
    Multumesc de raspuns!

Leave a comment:

• ManGreek
    replied

Merita 45lei in plus Edge Titanium ? In seara aceasta vreau sa fac, comanda.
    Pana acuma am folosit Castrol Magnatec.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Scrie renault pe ele și made in france. Din fabrica a venit cu NGK.

Leave a comment:

• stoicanu
    replied
    Originally posted by aris86 View Post
    Ca utilizator de NGK si Renault, tind sa recomand NGK.

OEM ce marca sunt bujiile ?
    La 0.9 sunt NGK

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google