Originally posted by vitriol

View Post

Revizie 1.2 16v

Collapse

X
- 

Eu n-am primit certificat de autenticitate de la piesenet cand am cumparat filtrele (de polen, de aer, de ulei). Probabil, la bielete, discuri, placute se ofera acest certificat. Oricum, e mana in mana cu Nesti, pentru ca daca iei toate piesele de la piesenet, ai 10% reducere la manopera la Nesti.

- 

De ce nu luati http://www.emag.ro/ulei-motor-castro.../pd/DGD3ZBBBM/ si mergeti la reprezentanta cu "documentatia" ?Originally posted by Crs. Sandel View PostBonul fiscal si/sau factura reprezinta documentatia care atesta ca piesele sunt de origine.
 Iar ca ulei recomand elf. In comparatie cu Dacia Oil, masina este mai putin zgomotoasa.  
 Leave a comment:
- 

Bonul fiscal sau factura de la magazin nu atesta autenticitatea produselor.

Un magazin ca DaciaShop sau PieseNet o sa-ti dea certificat de calitate/autenticitatea produselor cumparate de la ei. (a nu se considera ca fac reclama)
 Leave a comment:
- 

Bonul fiscal si/sau factura reprezinta documentatia care atesta ca piesele sunt de origine.
 Iar ca ulei recomand elf. In comparatie cu Dacia Oil, masina este mai putin zgomotoasa.
 Leave a comment:
- 

Știe cineva răspunsul la întrebarea care sunt documentațiile care atesta ca sunt de origine?
 Leave a comment:
- 

În altă reprezentanta mi-au pus Elf. Aia acum nu mai sunt în rețea.
 Leave a comment:
- 

O sa iti gaseasca ei ceva "nereguli". Vor sa cumperi de la ei ca este mai scump si castiga si ei ceva.
 Am renuntat dupa a 2-a revizie sa le mai fac la ei si am iesit cu preturi mult mai bune. Si am observat ca filtrul de aer nu a fost schimbat la 1 an (aveam 8000km) iar pe factura a fost trecut, antigel am luat cativa litrii de la ei si a completat cu cativa ml, iar restul a ramas la ei, pe factura bineinteles ca au trecut cantitatea completa. + ca mecanicii la dealerul unde mergeam eu erau destul slab pregatiti.
 Leave a comment:
- 

Salut!
 Tocmai ce am vorbit cu cei de la Vocea Clientului. Am intrebat urmatoarea chestie: urmand sa fac revizia de 2 ani, am intrebat la service-uri preturi estimative. Unde cred ca o sa merg la revizie au pe stoc doar Dacia Oil Premium. Eu in fisa de intretinere am trecut Elf. La revizia de 1 an mi-au pus Elf. Aparent, daca faci programarea la revizie prin Vocea Clientului si le spui ca duci uleiul tau este foarte OK. Cu conditia ca uleiul cu care mergi sa aibe acte cum ca ar fi ulei de origine. Are careva idee care ar fi documentatia respectiva?
 Multumesc de raspuns!
 Leave a comment:
- 

Merita 45lei in plus Edge Titanium ? In seara aceasta vreau sa fac, comanda.
 Pana acuma am folosit Castrol Magnatec.
 Leave a comment:

Leave a comment: