Revizie 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MihaiiahiM
    replied
    Pompa de apa se schimba doar dacă face zgomot, dacă are joc sau dacă mustește antigel pe la presetupa.

Leave a comment:

• COS.T
    replied
    De ce schimbati pompa de apa?

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Originally posted by Fratello View Post
    ... am gasit scris ca este nevoie de 5,45 litri ... Deci amestec 3+3 litri ?
    Multumesc !
    3+3 litri e perfect daca e nevoie de 5,45 litri. De preferabil apa distilata, nu demineralizata. Nu stiu sa explic de ce tehnic, dar pot sa zic ca "e mai bine asa".

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Pai dacă iei 3L de antigel e destul, Îți ajunge și de completare. Eu am luat, dacă îmi amintesc bine, cu 20lei/L (antigel de dacia, de origine)

Leave a comment:

• Fratello
    replied
    Multumesc ! Dar ma intereseaza cantitatea, nu reteta ...

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Rețetă e trecuta pe bidonul de antigel.

Leave a comment:

• Fratello
    replied
    Loganul meu a implinit 4 ani si, desi am doar cca. 5x kkm, m-am gandit sa-i schimb distributia.
    Cost estimativ :
    -kit distributie =230
    -kit accesorii = 200
    -pompa apa =220
    Total = 650 lei (piese OEM).

Intrebare : cat antigel si cata apa distilata e nevoie ? Intr-o fisa tehnica (https://marauto.wordpress.com/date-t...uto-1/dacia-2/) am gasit scris ca este nevoie de 5,45 litri ... Deci amestec 3+3 litri ?
    Multumesc !

Leave a comment:

• bogdan15
    replied
    Revizie la fix 1 an..2800 km..schimbat ulei si filitru...cost 276 ron la Serus Ploiesti.

Leave a comment:

• COS.T
    replied
    Pin gaurelele de la pompa se vede ceva asemanator cu rugina care de fapt e o pasta.
    Si la mine arata la fel ,si la altcineva la fel.
    Investigatia nu s-a facut la mine ci la celalat posesor, cu poze trimise la fabrica ,email,etc.
    "Fara probleme" ,ar fi fost raspunsul plus explicatia.
    Intradevar e fara probleme si acum.
    Oricum daca au schimbat pompa e problema lor si nu vad un rau.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Cum adica pompa ruginita ? pai n-ai avut antigel in instalatie ??

Leave a comment:

• Deliric88
    replied
    Si la mine la masina cand am schimbat distributia, mi-au schimbat pompa de apa pe garantie ca era ruginita toata. Am avut noroc ca am facut inainte sa expire garantia de 4 ani.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    la 30.000 de km sa curga pompa de apa ?? ciudat !!!

Leave a comment:

• B-32-KCX
    replied
    Am schimbat distributia la 5 ani si 30 000 km (chit distributie + pompa de apa+ curele accesorii) + 3 L antigel
    Pompa de apa curgea...
    Cost 910 (piese+manopera) - nu in reprezentanta

Leave a comment:

• unicu
    replied
    Multumesc pentru informatii si pentru timpul acordat!
    Respectul meu, mr. COS.T !

Leave a comment:

• COS.T
    replied
    1.distributia daca are 4 ani impliniti ar trebui schimbata dar cred ca merge pana-n 5 ca nu-i antibiotic(eu am schimbat-o la 4 ani si 5 luni 30000km,rolele de accesorii le-am schimbat de pomana.pe viitor o voi schimba la 5 ani dar nu mai mult)
    2.uleiul nu-mi spune nimic,dar daca are normele din carte nu cred ca -i o problema(pentru linistea dvs.puteti pune elf ca-i ieftin)
    3.filtre folosesc originale din reprezentanta,dar pot fi procurate si dintr-un magazin serios(sunt un putin mai ieftine)
    4.nu.dar au mana un pic mai buna ca modele dacia fac toata ziua plus sa zicem pregatire mai buna
    5.eu n-am mai schimbat nimic(gen lichide)decat placutele la 33000km.acum masina are aproape 7 ani si 40000km.
    la km dvs. as schimba totusi bujiile(dar nu obligatoriu,ca va costa prea mult acum).

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google