Revizie 1.2 16v
Collapse
X
-
Pompa de apa se schimba doar dacă face zgomot, dacă are joc sau dacă mustește antigel pe la presetupa.
-
3+3 litri e perfect daca e nevoie de 5,45 litri. De preferabil apa distilata, nu demineralizata. Nu stiu sa explic de ce tehnic, dar pot sa zic ca "e mai bine asa".Originally posted by Fratello View Post... am gasit scris ca este nevoie de 5,45 litri ... Deci amestec 3+3 litri ?
Multumesc !
Leave a comment:
-
Pai dacă iei 3L de antigel e destul, Îți ajunge și de completare. Eu am luat, dacă îmi amintesc bine, cu 20lei/L (antigel de dacia, de origine)
Leave a comment:
-
Loganul meu a implinit 4 ani si, desi am doar cca. 5x kkm, m-am gandit sa-i schimb distributia.
Cost estimativ :
-kit distributie =230
-kit accesorii = 200
-pompa apa =220
Total = 650 lei (piese OEM).
Intrebare : cat antigel si cata apa distilata e nevoie ? Intr-o fisa tehnica (https://marauto.wordpress.com/date-t...uto-1/dacia-2/) am gasit scris ca este nevoie de 5,45 litri ... Deci amestec 3+3 litri ?
Multumesc !
Leave a comment:
-
Revizie la fix 1 an..2800 km..schimbat ulei si filitru...cost 276 ron la Serus Ploiesti.
Leave a comment:
-
Pin gaurelele de la pompa se vede ceva asemanator cu rugina care de fapt e o pasta.
Si la mine arata la fel ,si la altcineva la fel.
Investigatia nu s-a facut la mine ci la celalat posesor, cu poze trimise la fabrica ,email,etc.
"Fara probleme" ,ar fi fost raspunsul plus explicatia.
Intradevar e fara probleme si acum.
Oricum daca au schimbat pompa e problema lor si nu vad un rau.
Leave a comment:
-
Cum adica pompa ruginita ? pai n-ai avut antigel in instalatie ??
Leave a comment:
-
Si la mine la masina cand am schimbat distributia, mi-au schimbat pompa de apa pe garantie ca era ruginita toata. Am avut noroc ca am facut inainte sa expire garantia de 4 ani.
Leave a comment:
-
Am schimbat distributia la 5 ani si 30 000 km (chit distributie + pompa de apa+ curele accesorii) + 3 L antigel
Pompa de apa curgea...
Cost 910 (piese+manopera) - nu in reprezentanta
Leave a comment:
-
Multumesc pentru informatii si pentru timpul acordat!
Respectul meu, mr. COS.T !
Leave a comment:
-
1.distributia daca are 4 ani impliniti ar trebui schimbata dar cred ca merge pana-n 5 ca nu-i antibiotic(eu am schimbat-o la 4 ani si 5 luni 30000km,rolele de accesorii le-am schimbat de pomana.pe viitor o voi schimba la 5 ani dar nu mai mult)
2.uleiul nu-mi spune nimic,dar daca are normele din carte nu cred ca -i o problema(pentru linistea dvs.puteti pune elf ca-i ieftin)
3.filtre folosesc originale din reprezentanta,dar pot fi procurate si dintr-un magazin serios(sunt un putin mai ieftine)
4.nu.dar au mana un pic mai buna ca modele dacia fac toata ziua plus sa zicem pregatire mai buna
5.eu n-am mai schimbat nimic(gen lichide)decat placutele la 33000km.acum masina are aproape 7 ani si 40000km.
la km dvs. as schimba totusi bujiile(dar nu obligatoriu,ca va costa prea mult acum).
Leave a comment:

Leave a comment: