Consumul mediu 1.6 16v 105CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by fainis cristian View Post
    195 km cu 10.9 litri consumati, in weekend .. pitesti - govora retur (media indicata era de 5.9 dar pana la urma conteaza cat a "baut" - deci 10.9 litri la 195 km) - evident 1,6 16V
    Imi place cand va laudati cu caii putere dar postati numai consumuri mixte de 5.5-6% si viteze de 150 km/h. Ce o fi insemnand asta? Ca lasati jumatate de herghelie acasa si 150 de fapt e 90km/h, evident?
    Last edited by amigos; 23 August 2010, 19:31.

    Comment


    • Originally posted by margelatu View Post
      bravo!da nu are treaba aici cat consuma 1,2 16 v .cred ca ai mers cu a 5-a la 60 .asta asa experimental.sa fiti fericiti pana la adanci batraneti cu 1,2 16 v.eu zic sa terminam cu 1,2 16 v aici.
      iti spun sincer ca masina nu a vazut treapta 5 in toti cei 310 km.

      treapta 1 - max 10%
      treapta 2 - max 30 %
      treapta 3 - max 30 %
      treapta 4 - restu de 30%

      Distanta a fost parcursa in ~ 14 zile, cu pornitul masinii zilnic. Deci si de aici poti sa iti dai seama ca nu a fost facut totul intr-o zi si cam cat s-a mers cu motoru rece.

      Conteaza foarte mult stilul de condus, traseul ales si rabdarea la volan(max 20% din traseu a fost parcurs fie pe liber, fie in frana de motor ... ).


      Scz de offtopic.

      Comment


      • Originally posted by darksid3 View Post
        Va informez ca thread-ul e despre consumul 1.6 16v. Va rog sa reveniti la subiect.
        Originally posted by Seba View Post
        ontopic: tm-resita si retur plus ceva drumuri "loco", in total 240km, 60% din timp a/c pornit, 4 oameni in masina, bagaje, in localitati 60, in afara 120-130, mediu 84km/h, consum mediu 6.4%.
        offtopic: care mai comentati de 1.2 vs 1.6 pe-aici va luati "vacanta"...
        V-au rugat oamenii astia ceva...De vorba buna nu intelegem?

        Comment


        • Originally posted by amigos View Post
          Imi place cand va laudati cu caii putere dar postati numai consumuri mixte de 5.5-6% si viteze de 150 km/h. Ce o fi insemnand asta? Ca lasati jumatate de herghelie acasa si 150 de fapt e 90km/h, evident?
          amigos, , daca voi mergeti cu xxxx km/h pe dealul negru atunci sunteti tare buni, evident am mers decent, decent insemna intre 50-100km / h, intrebare: dar zecile de km de urcat la deal cu tr 2 si 3 oare nu se pun la consum? ? ? sau voi considerati ca o masina "consuma" doar cand merge cu 150Km/h,

          P.S. se simt serios cei 148Nm la deal credema

          Comment


          • Traseu Iasi-Pascani-Roman-Piatra Neamt si retur, benzina petrom 95, 4 persoane cu putin bagaj cu mici plimbari prin orase, in localitati 80-90 km/h mediu iar inafara localitatii in functie de drum pana in 160km/h. Consum 6.7l/100 km in conditiile in care si la dus si la intors de ce am cronometrat... de la Roman la Piatra 23min . Facetiva voi o parere daca e bun sau nu... in special amicul nostru amigo care nu are nici o treaba pe Thread-ul asta si ce se mai agita ... pur si simplu nu ii inteleg rostul...

            Comment


            • Am plecat sambata la Cluj si m-am intors duminica, aproximativ 550 km. Inainte de plecare am alimentat plin cu OMV de 95, peste un rezervor in care mai erau vreo 10 litri de Petrom 95. Aer conditionat 90% din timp, 2 persoane+bagaje in masina. Drum relativ liber. Mers alternativ cu 110-120 la ora si apoi 80-90 la ora in coloana, 60-70 la ora prin orase (nu primul in coloana, evident), depasiri intr-a patra la 120, serpentine de munte 40-80, urcat pante intr-a treia la turatie de cuplu maxim (sa ajung in fata coloanei, apropo cuplul e impresionant, doar un Logan 1,6 8V s-a tinut de mine, iar un Mercedes si un Audi m-au depasit dupa cateva sute de metri de slalom dar i-am ajuns la coborare), coborari cu frane tari inaintea curbei, in final 6,5L/100 km.

              P.S. Who needs Diesel?

              Comment


              • @tavi: daca-ti zic ca la depasiri foloseam a 4-a si am avut ce depasi, te superi tare? dar tare de tot? ...hai nu te infuria, gandeste-te ca am pinion de-a 5-a de dizal. pun pariu c-ai uitat de el...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                Comment


                • Originally posted by Wotan View Post
                  Am plecat sambata la Cluj si m-am intors duminica, aproximativ 550 km. Inainte de plecare am alimentat plin cu OMV de 95, peste un rezervor in care mai erau vreo 10 litri de Petrom 95. Aer conditionat 90% din timp, 2 persoane+bagaje in masina. Drum relativ liber. Mers alternativ cu 110-120 la ora si apoi 80-90 la ora in coloana, 60-70 la ora prin orase (nu primul in coloana, evident), depasiri intr-a patra la 120, serpentine de munte 40-80, urcat pante intr-a treia la turatie de cuplu maxim (sa ajung in fata coloanei, apropo cuplul e impresionant, doar un Logan 1,6 8V s-a tinut de mine, iar un Mercedes si un Audi m-au depasit dupa cateva sute de metri de slalom dar i-am ajuns la coborare), coborari cu frane tari inaintea curbei, in final 6,5L/100 km.

                  P.S. Who needs Diesel?
                  Inca unul care o da de gard la capitolul consum in conditiile specificate.

                  Comment


                  • Ce va mai place sa va legati de noi...
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

                    Comment


                    • Adevarul ca si mie, dupa 8,5-9,5 litri la suta in oras , imi vine greu sa cred cand vad cifrele astea... Dar sunt dispus iau sceptici la un test-drive.

                      Comment


                      • 1,6 16V consuma intr-adevar decent, chiar bine as zice, la drum lung, si cred ca lucrul asta se datoreaza CLAR rezervei de cuplu si putere.

                        Comment


                        • Sibiu-Bucuresti pe Transfagarasan. Petrom 95. La intrarea pe A1 aveam 6.9. La iesire de pe A1 crescuse la 7.1. Am mers cam cu viteza legala peste tot. Daca poti sa te abtii si sa mergi pe autostrada sub 130, cam cu 100-110, atunci mai scade consumul. Pentru cativa lei, eu nu pot.

                          Comment


                          • La drum lung nici nu ma mai uit la consum sincer, nu ma pot abtine sa nu i dau limitari in depasiri, serpentine deci nu mai conteaza . Drumuri bune sa avem
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

                            Comment


                            • Pentru cei cu consum instantaneu: cat consuma la exact 100km/h tr5, la 90 .. etc .. are cineva o astfel de "statistica"

                              Comment


                              • Du-l exact la viteza pe un drum liber, apoi reseteaza consumul. Dupa 400 m ai consumul "instantaneu"...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google