Consum 1,5 DCI 85 CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cezar
    replied
    Nu nu nu. Oricum e mare consumul, au scos altii si sub 3.
    Ori nu m-ai inteles, ori nu vrei. Citeste iar ce te-am rugat.

Leave a comment:

• cosmin83
    replied
    am doua poze.
    Attached Files

Leave a comment:

• cosmin83
    replied
    am un filmulet mers in oras cu a patra la 70 ora cu 3,9 consum,dar nu stiu cum sa il pun ca nu ma lasa sa il pun cum pun si pozele.

am doua poze.
    Last edited by cosmin83; 13 January 2012, 08:06. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Pozele pe care ti le-am cerut. ce-i asa de greu? Vreau sa vad si eu viteza medie de oras...Sau, daca vrei un filmulet ne-ar placea tare mult. Eventual cand mai faci liniute cu consum de 4.5, si schimbat la 4000 in oras.

Leave a comment:

• cosmin83
    replied
    cate poze mai vrei cezare,credeti ce vreti,ce credeti ca castig daca mint,nimik,ce poze vrei sa iti fac?

Leave a comment:

• snoop
    replied
    1,2 la suta numai in zbor

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Nimic iesit din comun. Eu vreau pozele cand abuzai masina in oras, si aveai consum de 4.5. Consum extraurban am vazut si mai mic.

Leave a comment:

• cosmin83
    replied
    pozele promise.
    Attached Files

Leave a comment:

• L3on
    replied
    Nu stiu cum ai tu 5.4 pe cb si real alceva...cand eu cu dci fac taxi si alimentez in fiecare zii cand ma retrag ..imi iese maxim o diferenta de 100 grame fata dc arata cb.Ieri am mers 163 km in Bucuresti si am alimentat pana la plin in buza 10,70 litrii.Cb ul arata 6,6 consum.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Dci 85 are consum de 6.9 l/100km in oras, Bucuresti, consum calculat din plin la plin + bonurile de motorina calculate cu kilometrii parcursi, combinat cu toate tipurile de trafic, de la super lejer noaptea la 2:00, pana la bara la bara seara la ora 17:00. Schimbat 2700-3000 rpm, mers constant a 3-a la 60 km/h si unde permite a 4-a la 70 km/h. Odata la 3-4 zile ii dau 4500-4800 constant sa o curat de fumigene.

Pe CB am 5.4...

Mintiti-va frumos!

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Pune pozele cu viteza media si distanta parcursa, nu ce ai pus in prima poza...

Leave a comment:

• popavlm
    replied
    suntem off dar mi se pare cam marisoara viteza asta am vrut sa-ti zic...
    eu iarna nu pot sa scot consumul sub 5%
    Last edited by popavlm; 8 January 2012, 20:45.

Leave a comment:

• cosmin83
    replied
    dar tu cu cat mergi pe zapada si asa a fost un accident in fata mea.

Leave a comment:

• popavlm
    replied
    doar o suta aveai pe drum acoperit cu zapada?

Leave a comment:

• cosmin83
    replied
    azdiminiata am facut niste poze la compiuterul de bord,pozele pe pun acuma,dupa aceia am facut plinul l-am resetat am parcurs o distanta de 100 km dus 2 persoane si 100 km intors 4 persoane si putin bagaj inafara mers cu 90-100 pt ca era zapada pe drum si in localitati cu 50-60 consum 4,1,o sa revin cu poze mai tarziu.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google