Daca zic ca se " beleste" atunci asa e, ce dracu acuma o dam la caterinca , asta e ori am eu ghinion ori astia folosesc piele de strutzocamila, in linii mari jenant

..Tot ieri insa mi-au precizat ca daca se va mai intampla sa se aprinda vor anunta la Mioveni..Azi de dimineata am sunat din nou in service si i-am instiintat ca se aprinde din nou..M-au programat pt marti sa merg din nou..Acum au spus ca vor anunta si uzina..Sunt curios sa vad daca se va rezolva pana la urma
..

)..Cand a vazut s-a albit putin..S-a dus a vorbit si la chemat pe omul de s-a ocupat de ea,dupa care au ajuns la concluzia ca trebuie schimbat acel senzor..Au luat-o au bagat-o service si au descoperit ca nu au senzorul ce le trebuie in stoc..Astfel numai peste o luna vor primi acel senzor deoarece am inteles ca cei de la mioveni o luna nu lucreaza..Deci va exista si a patra oara de mers..:|..Cam asta este..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment