LOGAN kissfm

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • pai daca ai face buyback tu iti dai seama cat pierzi ...si stickerul acela e autocolant...cine vrea il da jos...cine nu il pastreaza...astept sa o vad live

    Comment


    • Abea astept sa merg la Zilele Dacia KissFM. Sunt curios daca e finisat mai bine ca si celelalte. Tot Laureate e la baza lor?
      sigpic
      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

      Comment


      • Pacat ca sunt fan Radio 21... )

        Comment


        • De fapt e un presige cu sticker Kiss FM.

          Comment


          • eu stiu ca e intre prestige si laureate.mi-ar placea un breloc din ala.pare nice
            Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

            Comment


            • eu am tot kiss fm dar vechea generatie.iar la noua generatie singurul lucru care mi se pare interesant este cd playerul sony cu usb

              Comment


              • Atata imi place si mie daca vrei cu usb il vinzi pe cel original mai pui 200 ron si cumperi unul identic!

                Comment


                • am fost si eu si m-am uitat.e...nu prea e mare diferenta intre laureate si kiss fm,doar tapiteria si stickerul,si cd playerul.am vazut ca au renuntat la volanul din piele,de ce oare?de bun ce e?eu inainte sa iasa masina din garantie,voi merge cu volanul la garantie...poate poate.in rest...e cam la fel cu laureatul.la kiss fm-ul vechi se vedeau diferentele fata de laureate,la asta....foarte putin.imi place tare brelocul,dar cica nu se vinde,doar daca cumperi masina :|
                  Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

                  Comment


                  • unul cu kiss fm

                    deci...
                    prima data va salut ! sunt nou pe forumul acesta desi am un logan kiss fm rosu de 1,4 din 2008 luat in leasing cu oferta de la rci leasing platesti jumate iar cealalta jumatate in 3 ani fara dobinda (e ok oferta, zic eu atita timp cit nu apare in plus o dobinda de nesimtiti a bancilor ) !
                    criteriile cumpararii au fost - 1. cea cu oferta jumi-juma pe 3 ani
                    2. garantie 3 ani ( ramine de vazut ) - mai am peste 1 an
                    3.portbagaj mare - optiune obigatorie impusa de navasta
                    pina acum am facut 16000 km - majoritatea in oras
                    cauciucurile cu care vine - michelin - sunt mai scomotoase decit cele da iarna pe care le-am pus pe gentile de table ( pe cele michelin le am puse pe unele din aliaj), greierasi in momentul in care pun centura ( cred ca din sistemul de prindere a centurii ) foarte stresant, merg mai mult fara , altii pe la usa din fata ( poate ca cei de la montajul foliei nu ai prins bine fata , sau restul ), am schimbat 5 seturi de lame - cel de pe stinga ( lama ) hiraie pe gem - galagie foarte stresanta la stergerea parbrizului , la motor am o scurgere in parte dreapta pe bloc desupra unei curele - azi e a 4 oara cind o duc la garantie, la bara din spate a inceput sa se umfle vopseaua si sa se cojeasca, chederul de la parbriz incepuse sa se dezlipeasca - la garantie - pus mastic, pielea de pe volan se cojeste de la ora 9 pina la 12, la computer de bord am observat ca la consumul mediu la 100 km nu este mai jos de 10,2 in oras (cred ca nu stie alte cifre mai jos de valoarea asta , in sus le stie pe toate ) iar duminica pe autostrada am avut - surpriza de la 25 crescind pina la 72 litri - atentie la relantii oprit pe dreapta la refugiu - ( motiv ptr. care am dus-o azi la garantie in constanta - olteanu - mari probleme, stiu ), am mai avut un refuz de pornire o data dar dupa 15 min lasata fara cheie in contact a plecat,
                    una peste alta cred ca este ok pina acum si sa vedem ce se face azi la garantie !
                    logan 1,4 kiss fm , rosu , 2008

                    Comment


                    • Fara dobanda? si alte comisioane?

                      Comment


                      • dap ! am dat jumate din pretul ei ! appx 170 de milioane la data respectiva si am rata de 98 euro ! tva si casco inclus ! in lei factura de cind a sarit euro 640 lei plus minus ( cava banuti ) ! anul trecut cind era euro jos 550 - 570 lei ! si reziduala 1 euro! nu se putea 0 !

                        asa cum spuneam imi incep problemele .... ( la rent car service constanta - LA OLTEANU cum se mai spune de cei din constanta )
                        dupa cele 3 vizite le service- prima la revizia de 1 an, a doua acum 3 luni si ultima ieri ! la toate am avut aceasi problema - cea cu scurgerea de ulei care in sfirsit a fost remediata - zic ei - prin schimbare a semeringurilor de arbore, col. distributie si a pinionului ( problema aparuta de la 7000 km si incercat rezolvare prin desfacerea, punere silicon , si stringerea mai tare a suruburilor ) ! oookkk ! DAR ... da exista acum cel mai mare DAR !!
                        vopseaua bara spate incepe sa se cojeasca ! oricum eram ieri deci i-am rugat sa faca constatarea si programarea pentru vopsire a barii pe garantie ! SI STUPOARE ! mi se comunica ca nu se poate face deoarece bara a mai fost vopsita , avind 2 straturi de vopsea - deci pierderea garantiei ! MENTIONEZ CA MASINA NU A VAZUT SERVICE DECIT IN CELE 3 VIZITE LA SERVICE !
                        concluzie : ori a fost schimbata in service in cele 3 vizite - cel mai putin probabil
                        ori am vopsit-o eu - cel mai putin probabil - sunt a tehnic
                        ori masina asa a fost livrata de noua mie ! cel mai probabil lucru !
                        in conditiile acestea incept intrebarile firesti - cite parti , indiferent care - caroserie, motor, siguranta, etc au fost noi pe aceasta masina ?
                        cele de motor incept dupa cite vad sa fie schimbate, ( acum am 16000 km), cele de siguranta sunt la 100 % active si isi vor face treba in caz de....,
                        elementele de coroserie au sau nu kit , care va incepe sa crape dupa iarna asta ? si multe alte intrebari firesti pe care si le pune un om care se duce la o reprezentanta sa cumpere . zice el , o masina cu 0 ( zero ) km NOUA !
                        dupa aflarea vestii imediat am sunat la telefonul - vocea clentului - prezentind problema !
                        azi ma duc sa-mi dea scris cei de la service- garantie motivul respingerii in baza careia o sa vad ce pot face !
                        am mai dat ceva telefoane pentru mediatizare - presa scrisa si tv a problemei ! asta dupa ce voi avea o intrevedere cu cei care mi-au furnizat masina si incercarii de a rezolva problema pe cale amiabila !
                        o sa vedem ce si cum ! o sa va tin la curent!
                        o sa trimit si mailuri la renault si dacia cu problema aceasta - GOLANIE, O NUMESC EU -
                        Last edited by muro; 19 November 2009, 10:24. Reason: Automerged Doublepost
                        logan 1,4 kiss fm , rosu , 2008

                        Comment


                        • ASA ..... rentors de la rent car service constanta
                          cei de pe tomis - va ajutam noi cu vopsitul barii , etc pe scurt o dadeau la intors
                          cei de pe bratianu de unde am cumparat masina si unde am fost chemat sa mi se faca EXPERTIZA de catre un angajat specializat ( numai in bratianu exista - cei de pe tomis nu sunt ) au constatat, cu stupoare si contrar asteptarilor lor ( ei aducindu-mi acuze ca eu am vopsit bara - cel putin- si sa le aduc dovada cum ca nu am facut acest lucru eu ) ca bara intradevar are 2 straturi de vopsea - vopsea care nu este de pistol ( adica facuta in niciun service din lume ) - din fabrica ! si cum garantia mea de 18 luni este expirata ( cu toate ca am extinsa la 3 ani ) nu mai acopera barile , elementele de caroserie, unele parti mecanice, oglinzi si multe altele dar ei pot face un gest de ajutor sa-mi rezolve bara, au mai observat ca suruburile, si alte sisteme de prindere a barii sunt intacte si neatinse !
                          acum urmeaza sa-mi dea si in scris ceeeace au constatat, miine cel tirziu poimaine !
                          acum ma gindesc serios sa vad daca pot da in judecata dacia pentru vinzare a autoturismului fara sa mi se aduca la cunostiinta faptul ca bara mea este second -hand si revopsita !
                          nu aflam acest lucru daca nu doream sa fac un bay back la logan si sa trec pe noul renault megan sport tourer ! ca la bay back au inceput cu ai bara cojita - scadem , ai scurgeri de ulei , scadem , si etc ca ajunsese sa-mi dea pe ea o suma de nimic !
                          drept si prin urmare daca este careva in masura sa aduca aport de informatii ( un avocat ) ii dau in judecata si impartim " profitul" !
                          deci mare atentie cu garantia extinsa a loganului !
                          logan 1,4 kiss fm , rosu , 2008

                          Comment


                          • Se poate sa fie vopsite de cei de la service de unde ai cumparat masina ,cand am cumparat eu masina era un sandero lovit cand a fost dat jos de pe tir si l-au vopsit si vandut mai departe fara sa stie viitorul prprietar acest lucru!

                            Comment


                            • eu am vazut chestia asta la firme mai mari...ce te mai astepti de la dacia....
                              Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

                              Comment


                              • da ! nu te contrazic . dar aia macar cel putin te instiinteaza si cu siguranta in acest caz ofera un discount ! lucru care nu se intimpla in cazul acesta !
                                ma intreb daca un cumparator de buna credinta care isi ia o masina , zice el noua, afla dupa appx 2 ani ca masina pe care a dat banii ceruti fara niciun discount, ca cel putin un reper de pe masina noua este second hand sa-l vad eu in ce stare mai este si ce ii iese pe gura la adresa , dealerului si fabricii !
                                cu totii avem ceva drepturi si multe alte obligatii !
                                logan 1,4 kiss fm , rosu , 2008

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google