If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Revin cu intrebarea: ce tb sa atasez ca sa dovedesc:
1. Am logan kissFM
2. Am fost in service vineri sa schimb volanul (am o foaie a4 cu constatarea)
3. Sapt viitoare fac revizia de 7500km
Poze cu masina copie dupa talon copie dupa actele din service copie dupa livertu militar copie dupa certificatu de casatorie copie dupa certificatu de botez al copiilor o cerere tip si un timbru fiscal de 5ron... Toate la ghiseu 9
Mie imi place sa ma dau dea ``rostogolu`` si daia... La vale e mai bine ca la deal ca nu gafai...
acum serios pune poze cu masina
tu cu masina si copie de pe talon si o sa ai credibilitate
Eu stiu ca se face la 15000 sau 1 an. In primii 7500 "se formeaza" motorul iar in ulei se strang multe "pulberi de fier" rezultate din frecare. E recomandat sa-i schimbi cel putin uleiul. Eu o sa-i schimb si filtrele
Am si eu un kiss de 5 luni si au inceput sa mi se dezlipeasca stickerele! Cum sa le dezlipesc de tot fara sa aiba urmari , estetice si nu numai, asupra caroseriei???
...Se dezlipesc pur si simplu(nu cu dalta si ciocanul)si nu raman urme la 5 luni decat daca e masina nespalata...Tot la 5 luni am scapat si eu de ele...Interventie la o aripa fata,iar la plecarea din service ramasesem cu unu iar baiatu' care mi-a predat masina m-a rugat sa il dau lui(eu eram pe cale sa il arunc...Stickerul desigur)
Eu stiu ca se face la 15000 sau 1 an. In primii 7500 "se formeaza" motorul iar in ulei se strang multe "pulberi de fier" rezultate din frecare. E recomandat sa-i schimbi cel putin uleiul. Eu o sa-i schimb si filtrele
Reviziile oficiale sunt date de constructor si inscrise in carnetele de intretinere.
Faptul ca vrei tu sa-i schimbi uleiul si filtrele, nici o problema nu te opreste nimeni, dar tu ai dat de inteles ca ar fi vorba de o revizie pe care o cere DACIA.
Chiar daca s-au prelugit termenele, reviziile se fac exact cum sunt inscrie in carnetele de intretinere ale fiecaruia.
Desi este aceeasi masina, exista date diferite de schimb sau inlocuire si pentru alte consumabile.
În carnetul de intretinere al masinii mele scrie ca prima revizie se face la
20 000 sau la un an.
De unde ai tu informatia ca în " primii 7500 se formeaza motorul "? Vorbesti pe baza de documentatie sau ai auzit tu de la cineva?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment