If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
De curiozitate , a fost lovita in acele zone pe laterale unde ti-a aparut rugina ? sau cancerul a aparut datorita acelor mizerii de aeratoare ? Daca vrei baga niste ceara prin gurile de vizitare , o sa vezi ca o sa stopeze aparitia ruginei , degeaba ai curatat la suprafata daca pe interior nu aplici ceva.
Cu ocazia asta am schimbat din nou ( a 3 a oara?) si extractoarele de aer.
Alea vechi aveau bineinteles garnitura perimetrala coapta, in rest "branhiile" erau stas...
Ce se vede in zona amortizoarelor este doar mizerie (noroi) din fericire. S-a luat imediat dupa ce am dat cu o carpa umeda. Asta inseamna ca scapa pe acolo de curand, altfel avem deja floare de rugina clar.
Rugina din zonele laterale am curatat-o cum am putut cu smirghel (n-a iesit toata), am dat cu grund, vopsea si lac in final.
Sper sa tina...pana la primavara.
Am dat si roata de rezerva jos, totul se prezinta uscat si curat, nema rugina...ma mir.
Exact in acele locuri, de curand am injectat ceara in cantitati considerabile si nu ca aveam probleme cu rugina ci ca sa previn din timp aparitia "cancerului".
Poti detalia putin?
Ai facut-o in service sau in regim "DIY"? Cum ai procedat?
Nu am voie sa judec, din poze pare "lucrare low cost", oricum "baba" nu are nevoie de dinti de aur.
Pana cade tabla mai trec cativa ani. O scoti la pensie?
Pe interiorul aripii s-a dat cu "ceara" teoretic....aia e vopseaua aripii - lucrarea nu a fost facuta la reprezentanta dar la un service agreat Dacia.....nu mai am timp sa fac si tinichigerie, trebuie migala
Firma aia nu e low cost....e singura firma care face exclusiv numai acele pasaje de la roti
Altfel trebuia sa schimb toata aripa de sus pana jos sau sa faca tinichigiul diverse combinatii.....
Nu ma deranjeaza mult....nu am pretentii mari- iar acum iam aplicat tratamentul meu "babesc" pana acum a vazur numai Ixell Renault sau cum dreq ii zice si.....
Curios este ca a ruginit desi apa nu sta deloc acolo si gaurile pe jos sunt perfect libere....
Asta e, sunt la a 4-a des-ruginire daca se poate zice asa.....
Bine ca nu stau doar in Logan....si bine ca merge Loganul in rest
aia e vopseaua(grundul) cu care a venit piesa... firma aia e low cost la piese after market... acolo putea fi protejata cu vopsea de cel care a montat acele piese... de asta iese rugina la loc... ca pe afara e vopsit gardul si inauntru leopardul
Se vede ceva negru pe tabla. Cu ce s-a dat dupa sudura? Antifon? Tabla cu vopseaua data fabricant? Cam ciudat ca o tabla pregatita pt montaj pe masina sa rugineasca asa , mai ales made Germany (West/East Germany..)
Exact in acele locuri, de curand am injectat ceara in cantitati considerabile si nu ca aveam probleme cu rugina ci ca sa previn din timp aparitia "cancerului".
După 10 ani te lasă. Ori te lasa caroseria, adică apar câteva puncte de rugină, ori te lasa cateceva pe la motor, in cazul meu fac cam 40000km pe an. Daca o iei sa o scoți ca pe motocicleta, adică pana in 10000km pe an si aia doar când e soare si in rest in garaj, atunci datele problemei se schimbă.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: