If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da asta ce are? daca a mers bine cu el pana la schimbare? sau orice ulei de la dacia nu e bun, din principiu?
si asa ii stresez excesiv cu doleantele si mai ales cu prezenta mea pe acolo, atata mai imi trebuie sa mai vin si cu piesele mele, in afara de uleiu de motor, ca mi-o iau peste bot. si asa a inceput sa-mi fie jena sa mai trec pe la ei in ultimele 2 zile, m-au vazut de 2 ori...
erau atatea alte marci bune si perfect compatibile de ulei...de ce te-ai cramponat tocmai la asta?
Leave a comment:
Guest replied
care 30 ? 57 de lei m-a costat pe mine 1 l de power steering de la dacia) si vreo 30 manopera. de simtit diferente nu am simtit, ba parca s-a mai intarit/ingreunat o idee directia. eu l-am schimbat pentru garnituri, pt ca am citit ca dupa o vreme devine coroziv pt ele/ "le dizolva".
dintr-un litru , au mai ramas vreo 150ml cred nefolositi, pana la a doua gradatie, de jos in sus pe bidon
ce e ciudat, uleiul era fabricat in 2011, deci prin dec anul asta, teoretic, ar expira. spun ciudat pt ca cu cateva luni in urma mai cumparasem 1 l de servo din alta parte si vazand anul de productie 2011, am zis sa iau unu "nou" de la reprezentanta. de unde. era fabricat in exact aceeasi luna si an. deci cred ca productia de uleiuri de servo a incetat in 2011
Pai pe astia de la dacia nu ii intereseaza sa schimbe un ulei de 30 de lei litrul si sa mai ia si manopera de 50/60 de lei,,,ii intereseaza sa le cumperi pompa de servo directie cu totul si sa adauge si cateva sute de lei la manopera apoi....cam asta este MARKETINGUL pt ei.
Eu l-am schimbat la reprezentanta Renault (sunt autorizati si Dacia), alora nu li s-a parut anormal ca-l schimb. N-am dat mult manopera, eu mersesem sa schimb lichidul de frana si uleiul din cutie, asa ca daca tot eram acolo am adaugat si uleiul de servo la pachet.
inainte sa prind curaj si sa fac singur operatiunea asta, am testat putin cativa mari meseriasi (de la mecanic la injineru' sau tehnicianu' de la receptrie) dintr-o reprezentanta dacia.
pareri unanime: "dom'le e o prostie, ala nu se schimba niciodata, e garantat pe viata, cine v-a spus? va zic io, dacia nu prevede nicaieri, n-avem nici articol sa-l incadram la manopera" - cu toate astea, daca insistam, m-ar fi costat asa din burta lui grasa un 70-80lei doar manopera-
Acu', depinde de reprezentanta, altii am vazut ca schimba fara comentarii.
Eu n-am sesizat absolut nicio diferenta.
Ca sa fiu foarte sincer, l-am inlocuit (ca si pe cel din cutie) pentru a elimina eventulele depuneri rezultate in urma "rodajului".
N-am nici cea mai mica intentie sa-l mai inlocuiesc prea curand.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: