La banii astia sunt bune si cele fabricate acum 2 ani.
din pct meu d evedere, g-grip nu se apropie de ce-a fost odata g-force de la bfg. eu am bfg, dar urmatoarele gume sigur nu vor mai fi de la ei.
, niste gume medii, bunicele pe ploaie, dar pe uscat parca nu mai stau ca vechiul profiler2. ori am imbatranit eu prea mult, ori gumele astea nu mai sunt asa reusite. nu-mi mai ies virajele cu viteza profilerului, in plus, sapt trecuta cand ma intorceam de la arad, am prins o balta la un semafor, vreausa spun si crede-ma ca nu mint, pana inclusiv in treapta a 4-a a patinat cacatul ala de guma. in tr3 am lasat complet gazul o secunda, sa se potoleasca rotile, cand am pus pedala in podea, au inceput din nou sa suiere. la 2000-2500rpm, 16v n-are cuplu nici cat 1.5dci de 65 de cai si invartea rotile ca nebunu'. n-am patit in viata mea sa nu plec din balta, sa am 90km/h pe bord si masina sa mearga cu 10-20km/h. poate sunt subiectiv, dar mie mi-au pus capac la faza aia. acu' 10 ani, aveam o dacie 1300. pe-atunci lucram la conti si mi-am pus uniroyal-uri pe joanghina aia. asa gume ca alea, pe 5 masini cate am schimbat de-atunci, eu n-am mai pupat. si n-am avut nici o data gume "petarde" pe masina, nu prea m-am uitat la bani cand a fost vorba de gume.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment