Originally posted by Razzvan
View Post
....Dar vine cate un coleg forumist aka. Ovimiha care face cu sare si cu otet MPI-urile si zice ca el nu poate urca o panta cu MPI-u cu a 4-a si cu 60 km/h , ca nu trage (apropo azi cand am venit de la lucru m-a uitat am 2000 rpm in a-4-a si 60 la ora) ...DECI de aici rezulta ca DCI-ul e cel mai bun (nu mai punem la socoteala ca e remapat) si ca tot de aici rezulta ca pe 400 m (subiectul topicului) iara DCi este mai bun , fara sa recunoasca ca si un MPI daca treci de 4500 trage frumos ............ poate mai frumos ca un DCI (asta e parerea mea)
...Inevitabil discutiile aluneca spre latura sportiva cu toata ca saraca masina nu e pentru asa ceva!Am si eu o intrebare: Cati de aici au condus o masina de cel putin 250 cai?...Indiferent pe benzina sau motorina!Eu v-am mai spus...Daca ar intra pe aici "americanii" si ar mai sti si romana cred ca ne-ar rade si cu *****!Cu respect!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment