If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aveti idee ce motor si cati CP are loganul acela rosu de constanta? CT XX COX parca avea numarul. Mie mi s-a parut destul de puternic loganul . a participat sambata si duminca la cursele din braila
Se intampla cand imi creste adrenalina un pic peste limita impusa de mine (si pulsu normal) si din exces de zel, fac greseli.
Chestii marunte de incepator, asta e.
Auzi, da' in afara de multumire personala, ceva premii se castiga?
Oricum daca vin castig, dar macar sa-mi scot drumu si riscu de ma prinde ninsoarea (deci o noapte la hotel).
Aveti idee ce motor si cati CP are loganul acela rosu de constanta? CT XX COX parca avea numarul. Mie mi s-a parut destul de puternic loganul . A participat sambata si duminca la cursele din braila
Are motor de 1.4 8v cu 75CP,dar are alta evacuare fara catalizator,soft, si cine stie ce mai are...Poate si axe cu came,pistoane,oricum pe mine ma face,imi da ceata.
Se poate sa aiba chiulasa de 16v si deja are din start 100cp,cand il mai vad pe la curse il intreb.
Hai sa n-o dam in barci...Chiulasa de 16V si gataaa....100 cp )))
Va rog
Are o evacuare buna (probabil ca i-a facut-o cineva care chiar stie sa faca asa ceva), un filtru sport, si un remap , garantat ca n-are alte ''giumbuslucuri''.
PS: daaaa, e tare pt ca are injectoare de 1.6 )))))))))))))))))))))
Pana acum nici un pasionat de liniute. Vezi ca astepti degeaba, asa am asteptat si eu pe unii la sannicolau sa ne dam pe circuit si n-au mai ajuns nici dupa 6 luni...Si inainte mama frate cat de bine se dau ei cu masina si...Mumu
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment