B 20 riw

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mihai.85
    replied
    Nu este nici un fel de problema ca ai raspuns. Da, inainte am avut arcuri H&R + amortizoare stock, iar acum am arcuri Eibach + amortizoare Monroe Black pe gaz.

In legatura cu acele LED-uri de sub masina: sunt legate pe + permanent, asa ca pot sa le aprind oricand din telecomanda din poza de mai sus sau de la modulul LED-urilor. Am trecut de cateva ori cu ele aprinse pe langa politie si nu au schitat nici un gest. La cate modificari (ilegale) am, LED-urile acelea reprezinta ultimul lucru de care se pot lega

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Imi cer scuze ca raspund in locul colegului
    Acele leduri o sa le aprinda doar in stationare daca nu vb lui Mircea o sa ai probleme cu legea
    Arcuri stiu ca Eibach, inainte a avut H&R

Leave a comment:

• andrei_mircea
    replied
    Interesant, sper doar să n-ai probleme cu militia) Ce arcuri ai pe masina?

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Mersi mult!

Leave a comment:

• Ionut.P
    replied
    Frumoasa investitia ! Felicitari !

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Merci!
    Am incercat. Acum voi decideti daca am reusit

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Frumos domnu frumos

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Imi pare rau ca nu am o camera foto mai performanta pentru a surprinde imaginile mai aproape de realitate, dar asta e.

"Under-car lights":
    Attached Files

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Am fost prezent la CTR Meeting #2, care avut loc weekend-ul acesta langa Portul Bicaz. Super atmosfera, super masini, totul a fost la superlativ!
    Attached Files

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Un mic teaser
    Attached Files

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Asa este, ai dreptate. Solutia Sonax are un beading foarte bun si miroase foarte placut (a nuca de cocos). Ca sa folosesc un citat din tutorial: "miroase de iti vine sa mananci masina"

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    De sonax o sa fii foarte multumit. Pentru mine ramane locul 1, foslosit peste o ceara, dupa fiecare spalare.
    Este ok si daca folosesti doar sonax. O sa ai stralucire si beading foarte bun. Buna alegere
    P.S Mirosul ii superb!

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Pe langa solutia Sonax pe care a folosit-o Cristi in tutorial, m-am gandit sa mai comand si solutia "minune" pentru care se tot face reclama la TV. Din cauza ploilor din ultima vreme, nu am avut cand s-o testez si inca nu sunt 100% convins de proprietatile ei, dar vreau sa vad in timp daca este sau nu un produs de calitate.
    Attached Files

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Prima data asa am facut: am cautat pe google; unul dintre numere nu mai era valabil, o alta persoana facea/reconditiona numai tapiterii, altul nu se mai ocupa, etc... M-am interesat printre cunoscuti, acelasi rezultat. De asta am si optat sa fac singur lucrarea. Oricum, atunci cand vor mai aparea urme de uzura, o sa duc volanul la un profesionist.

Leave a comment:

• Nimeni
    replied
    Nu ai cautat indeajuns de bine in Buzau , dar sunt persoane imbraca volane/fac tapiterii auto . Baga un search pe google...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google