If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu este nici un fel de problema ca ai raspuns. Da, inainte am avut arcuri H&R + amortizoare stock, iar acum am arcuri Eibach + amortizoare Monroe Black pe gaz.
In legatura cu acele LED-uri de sub masina: sunt legate pe + permanent, asa ca pot sa le aprind oricand din telecomanda din poza de mai sus sau de la modulul LED-urilor. Am trecut de cateva ori cu ele aprinse pe langa politie si nu au schitat nici un gest. La cate modificari (ilegale) am, LED-urile acelea reprezinta ultimul lucru de care se pot lega
Imi cer scuze ca raspund in locul colegului
Acele leduri o sa le aprinda doar in stationare daca nu vb lui Mircea o sa ai probleme cu legea
Arcuri stiu ca Eibach, inainte a avut H&R
Asa este, ai dreptate. Solutia Sonax are un beading foarte bun si miroase foarte placut (a nuca de cocos). Ca sa folosesc un citat din tutorial: "miroase de iti vine sa mananci masina"
De sonax o sa fii foarte multumit. Pentru mine ramane locul 1, foslosit peste o ceara, dupa fiecare spalare.
Este ok si daca folosesti doar sonax. O sa ai stralucire si beading foarte bun. Buna alegere
P.S Mirosul ii superb!
Pe langa solutia Sonax pe care a folosit-o Cristi in tutorial, m-am gandit sa mai comand si solutia "minune" pentru care se tot face reclama la TV. Din cauza ploilor din ultima vreme, nu am avut cand s-o testez si inca nu sunt 100% convins de proprietatile ei, dar vreau sa vad in timp daca este sau nu un produs de calitate.
Prima data asa am facut: am cautat pe google; unul dintre numere nu mai era valabil, o alta persoana facea/reconditiona numai tapiterii, altul nu se mai ocupa, etc... M-am interesat printre cunoscuti, acelasi rezultat. De asta am si optat sa fac singur lucrarea. Oricum, atunci cand vor mai aparea urme de uzura, o sa duc volanul la un profesionist.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: