B 20 riw

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mihai.85
    replied
    Se vede cine are ochiul format
    Da, despre asta este vorba. O sa revin cu poze.

Apropo, colegul mariannn: modulele cu impuls functioneaza impecabil! Inca o data iti multumesc mult!

Leave a comment:

• mariannn
    replied
    cumva este DRL american? ala cu semnalizarile?

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Un mic teaser...
    Attached Files

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Doua PH2.

Mi-a placut alaturarea, asa ca le-am facut o poza
    Attached Files

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Mi-am cumparat un player nou. Pentru ca Sony
    Attached Files

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Daca o sa respecti schema pusa de Cristi la "comentarii", nu are de ce sa nu iti iasa

Leave a comment:

• mariusstf
    replied
    Mersi! O sa incerc sa vad ce prostie fac

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Eu am folosit diode redresoare 4007, din aceea neagra cu o dunga gri. Costa cel mult 0.5 lei/bucata
    Attached Files

Leave a comment:

• mariusstf
    replied
    Ce fel de diode ai folosit? As vrea sa fac si eu modificarea asta, insa nu stiu ce diode imi trebuie si nici unde as putea gasii .

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Am mai bifat inca 2 modificari:

- luminile ceasurilor direct pe contact. Ideea am "furat-o" de aici: http://www.tutorialelogan.ro/2015/05...e-contact.html

- aprinderea proiectoarelor in momentul in care cuplez faza lunga sau flash. Inca nu sunt 100% convins de utilitatea acestei modificari, asa ca momentan este provizorie.

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    BoR, iti multumesc mult pentru apreciere! Mai sunt in oras cateva Loganuri care arata bine, dar nu stiu daca sunt si in club (aici pe forum).
    Nu cred ca iti cunosc masina si nu sunt sigur daca ne-am intersectat prin trafic. Dar daca ma mai vezi, da-mi un flash, ceva

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    mersi... daca ai timp sa ii dai cu vaselina, cred si eu.
    de la table ruginesc cel mai rau ca nu prea respira si nu se usuca.

Leave a comment:

• BoR
    replied
    Poate pare de necrezut mesajul, insa la masina din dotare(Supernova) am tamburii vopsiti de prin 2006, fara niciun punct de rugina. La momentul acela am curatat tamburii pana la metalul curat, apoi am aplicat cu pensula grund gri ROST in doua straturi, apoi, pentru aspect, cate un strat de vopsea spray argintiu, respectiv lac.
    Pe perioada iernii, la momentul incaltarii cu rotile de iarna(jante de tabla), aplic pe tamburi un amestec ulei/vaselina, tocmai pentru un plus de protectie anticoroziva, pe care il sterg la momentul revenirii la jantele de aliaj cu anvelope de vara.
    @mihai.85: Frumoasa masina! O admir deseori pe strazile Buzaului.
    Attached Files

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    Stiam ca vopseaua de pe tamburi nu prea rezista. Dar daca zici ca nu a rezistat nici dupa sablare si apoi vopsire electrostatica, atunci e nasol. Inseamna ca nu imi ramane decat sa-i curat din nou cu peria rotativa si sa-i vopsesc. Dar asta cand voi pune jantele de tabla.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    tamburii nu prea rezista. i-am avut sablati si vopsiti electrostatic, in sase luni daduse rugina. acum sunt varza.
    nu mai vopsesc tamburi si etrieri. etrierii n-au ruginit, dar s-a ars vopseaua electrostatica, desi aia ziceau ca ma tin mult. am mai si dat 400 de lei, aproape cat pe jante, care au fost 500,

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google