B 20 riw

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Madutzu25
    replied
    Vorbeam de kormoran. Eu pe stock am continental, evident nu le mai folosesc. Pt iarna am optat pt BFG dimensiune stock, mi se par foarte bune

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    inainte sa cumpar Riken, am facut cateva cercetari, deoarece nu auzisem prea multe despre aceasta marca. am gasit review-uri destul de bune despre ele si am optat pentru varianta cu peretele lateral intarit (XL sau extra load). anvelopa Riken este identica cu Tigar (profilul suprafetei de rulare, compozitia cauciucului, performante, etc.) si ambele fac parte din grupul Michelin. momentam am doar 2000 km cu ele, putin pentru a emite o parere avizata despre ele.

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    Cele cu anvelope stoc Michelin nu vin decat pe variantele de top, de obicei loganul venea cu kormoran, barum sau alte marci. Riken este submarca a Michelin, si nu le laud pentru ca le am eu, ci pentru ca le-am probat si la top speed cu loganul, si pe serpentine cu frane incinse, la limita aderentei, pe ploaie si la drum lung, pe denivelari si altele. Orice anvelopa ai lua, dupa 2-3 ani imbatraneste, isi pierde din proprietati si nu o sa o poti folosii la potentialul ei maxim, pentru ca noi nu avem bolizi de curse.

STR8 =»»HTC =»» Forum Runner

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    din cate stiu eu, cele stock ar fi michelin energy, si ma indoiesc profund ca ar fi astea mai bune. daca vorbeam de kormorane, da, dar asa chiar nu cred.

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    La 230-260 cât sunt riken au un raport calitate pret bun. Sunt clar mai bune decât cele stock de la logan. In mod normal, cât dai atat face. Acum depinde motivul pt care alegi anvelopele respective.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by B-64-MVP View Post
    Riken zici, eee?!?!?! Si eu am tot Riken 205 45 17 si sunt mega reusite, probate pe serpentinele de pe Trans-Bucegi !!!!

nu vreau sa-i supar pe utilizatorii acestor anvelope, dar cat de reusite pot fi, daca ele costa 230 (cat o anvelopa medie de logan, stock) iar o anvelopa decenta (bf goodrich, falken, pe care sincer, nu le-as lua) este intre 410 si 430 de lei, iar cele spre premium, 505-545 de lei ?!

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    Si eu am mers pe ideea sa pun riken inițial insa am găsit o oferta buna la toyo proxes T1R. Tot 215/45/17

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    Riken zici, eee?!?!?! Si eu am tot Riken 205 45 17 si sunt mega reusite, probate pe serpentinele de pe Trans-Bucegi !!!!

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    da, si eu sunt multumit de cum se simte acum masina. anvelopele sunt Riken Maystorm 2 b2Rv - 91 W

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    Originally posted by mihai.85 View Post
    215/45 r17
    Ai ales cea mai buna dimensiune. Ce anvelope ai?

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    da, este "lipit" de Rin

Leave a comment:

• vyalli
    replied
    vadrexim este lipit de rin cumva?

ca stau in zona si parca le-as cere o oferta la anvelope in viitor

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    aaa...de iarna sunt pe 15. foarte bine. era mai greu iarna cu ele pe 17.

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    atat anvelopele de vara pe 17", cat si cele de iarna pe 15" le-am luat de la vadrexim (este pe Vitan - Barzesti, chiar langa hotelul Rin), unde dealtfel le-am si montat.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    pai, si unde le-ai gasit asa de ieftine ? ca vad ca nu prea sunt...

cel putin de iarna...

si asta e un site ieftin...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google