B 20 riw
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dany, multumesc frumos!
NDL: era o mica cascada in padure (nu se vede in poze) pe drumul Arieseni - Cluj, dar nu stiu sa-ti spun cu exactitate unde anume era. In orice caz, era in Jud. Alba
Leave a comment:
-
undeva prin Muntii Apuseni
Leave a comment:
-
Este foarte bun Brasov - Sibiu, la fel si autostrada. Ma refeream la portiunea dintre Deva si Arieseni, care este destul de lunga si intr-o stare proasta.
e.t., multumesc frumos pentru recomandare.
Leave a comment:
-
Guest repliedevita Turda si Cj, au drumuri f proaste
Leave a comment:
-
si de ce ar fi prost drumul brasov sibiu ?
e foarte bun.
iar sibiu (ma rog, din Saliste), sebes, deva... exista autostrada.
Leave a comment:
-
Am facut un traseu in functie de obiectivele pe care am vrut sa le vizitez: Buzau - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sebes - Alba Iulia - Hunedoara - Deva - Arieseni. Ar urma Cluj, Turda, Sighisoara, dar ma mai gandesc
Leave a comment:
-
pai pe unde ai luat-o ?! daca mergeai pe pitesti, dealul negru, sibiu.... se merge chiar foarte bine. fac mereu drumul ala. pe oltenia nu mai garantez, ca de aia au cei mai bengosi baroni (in oltenia nu bag valcea, care e alta mancare de peste ).
Leave a comment:
-
asa este, avem niste drumuri foarte proaste. Eu sunt acum in jud. Alba si a fost o adevarata aventura sa ajung aici...
B-64-MVP, Madutzu25: multumesc frumos!
Leave a comment:
-
Mai degrabă ne-ar trebui senile la ce drumuri avem
Am văzut ca ai pus led-uri pe proiectoare; se vad frumos insa pe ceata nu te ajuta cu nimic. Am pus si eu dar le-am dat jos
In rest, îmi place mașina.
Leave a comment:
-
Idem Vyalli !!! Bine ai venit & drive slow !!!
STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
Leave a comment:
-
bine ai venit in grupul celor care merg cu jante pe 17
.... ai grija de ele ca la ce cratere avem in romania sa nu le strici
Leave a comment:

Leave a comment: