B 20 riw

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nostradamus
    replied
    frumoasa masina

Leave a comment:

• vyalli
    replied
    mihai incearca sa mergi cat mai regulamentar si o sa vezi ca nu o sa ai probleme cu politia.......eu nu vrea sa aud ca ti-a luat talonu vreau doar sa aud ca ai scapat de fiecare data cu talonu la tine

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    ok, nici o problema dar mai corect ar fi sa scrie acest Nostradamus (NDL) de pe loganclub, daca tot stie de inainte ce se va intampla.

in fine... tocmai am terminat de pus ledurile in soclul brichetei, iar aseara am umplut panoul de climatizare cu leduri. sau mai bine zis, Razvan a muncit si eu m-am uitat
    in scurt timp si poze cu noile modificari.
    Last edited by mihai.85; 25 May 2013, 12:51.

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    lasa ca scriu eu daca "uiti"

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    promit in fata tuturor userilor de pe loganclub, ca in momentul in care o sa raman fara talon (indiferent de motiv), o sa scriu aici pe topicul meu

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    sa dai o bere cand vei merge cu autobuzul. (pana la remediere). am zis ca in curand pentru ca in bucuresti nu dureaza mult. dar buzaul e aparte.

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    @ Nimeni: asa este. se intampla sa mai dai si peste bizoni cu acces la internet

@ unknown: sigur ca se poate. exact asa am facut si eu. am pus folia mai inchisa peste cea legala. trebuie doar sa il rogi pe baiatul care iti va pune folia sa iti arate mai multe grade de transparenta si tu sa ti-o alegi pe cea care iti place. pe mine m-a costat 20 de lei/geam. un pret destul de ok, zic eu.

Leave a comment:

• unknown
    replied
    si eu as vrea sa inchid un pic folia de pe fata, se poate face o combinatie de folii ceva mai deschisa eu avand folie pe fata in limita legala?

Leave a comment:

• Nimeni
    replied
    Mihai , masina ta parca e un vin bun , pe zi ce trece devine mai "buna" sau simpatica . PS: Ce de "flameuri" a "iscat" topicul de pe dachiaclub' , prea multi "caterincosi" pe acolo...

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    MVP: am inteles ca pretul la dezmembrari ar fi undeva la 20-25 de lei cu tot cu suruburile aferente;

NDL: daca ai fi citit cu atentie postul #191, ai fi vazut ca am pus folie din 3 motive, si anume: aspect/confort/intimitate. si apropo: esti cumva ruda cu Nostradamus si noi nu stim? de unde esti tu asa de sigur ca o sa raman fara talon in curand? vorbim asa, doar de dragul presupunerii si ca sa ne aflam in treaba? oricum, tu ti-ai cam castigat reputatia de a posta total aiurea pe forumul asta... deci daca nu ai nimic constructiv de spus, te invit respectuos sa canti la alta masa;

sumedreacris: daca nu vrei o folie foarte intunecata, ai putea sa incerci o transparenta intre 20% si 50%. cel mai important (zic eu) este sa alegi o folie cat de cat calitativa (Llumar, Solar Zone, etc.). dar cel mai bine te duci la un atelier autorizat si te vor consilia baietii de acolo in functie de nevoile/preferintele tale.

Leave a comment:

• vyalli
    replied
    eu am folie de 3 ani pe fata si pe spate si nu s-a luat nici un gabor de mine

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    mersi mihai. eu vreau doar pt spate sa nu am probleme cu fata, nu ca nu as vrea si pe fata.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by mihai.85 View Post
    @ sumerdreacris: pe spate am 5% transparenta (maximum legal), iar pe fata am avut 73% (maximum legal), dar peste care am mai pus o folie mai inchisa pentru aspect/confort/intimitate, etc. nu stiu ce sfat sa iti dau in legatura cu folia... daca mergi pe mana legii, jumatatea din spate o sa fie neagra, iar pe jumatatea din fata o sa se vada aproape ca si cum n-ai avea nimic. deci decizia de a opta catre legal sau nu iti apartine in totalitate
    ai mai pus o folie... pentru aspect o sa-i dai sfaturi cand o sa ramai fara talon, curand

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    altfel la ce pret ajunge un deflector de aer din asta???

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    @ sumerdreacris: pe spate am 5% transparenta (maximum legal), iar pe fata am avut 73% (maximum legal), dar peste care am mai pus o folie mai inchisa pentru aspect/confort/intimitate, etc. nu stiu ce sfat sa iti dau in legatura cu folia... daca mergi pe mana legii, jumatatea din spate o sa fie neagra, iar pe jumatatea din fata o sa se vada aproape ca si cum n-ai avea nimic. deci decizia de a opta catre legal sau nu iti apartine in totalitate

@ Chrisnacht: multumesc mult!

@vyally: a raspuns foarte bine razvan in locul meu nu stiu sa iti spun cat costa... eu am avut noroc si le-am luat gratis ;)

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google