B 20 riw
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sper ca nu am gresit cifra, dar se pare ca tocmai am parcurs circumferinta Pamantului la Ecuator
Attached Files
Leave a comment:
-
Nu am postat deloc in iarna asta la "my ride", asa ca pun o poza cu jantele de tabla si cauciucurile de iarna si inca una cu noul player. Poza nu este foarte clara, dar este vorba despre acesta: emag.ro/radio-mp3-player-auto-pioneer-4x50w-usb-aux-iesire-subwoofer-mvh-170ui/pd/DC4NRBBBM/
Leave a comment:
-
da, un raspuns un pic mai rapid al acceleratiei decat atunci cand foloseam filtrul stock Mann. dar cand spun un pic mai rapid, nu te gandi la ceva ce te da pe spate
referitor la zgomot, nu am sesizat nici o diferenta, iar consumul este un pic mai mare, dar nesemnificativ. a crescut probabil din cauza ca am si toba sport, iar sunetul te indeamna sa o calci un pic mai tare. ca si concluzie referitor la filtru dupa 3 ani de utilizare, sunt multumit de el pentru ca imi da un raspuns ceva mai bun al acceleratiei. in rest nu apar schimbari semnificative
Leave a comment:
-
Ai simtit vreo diferenta cand ai montat filtrul sport? Nu ma refer neaparat la ''performanta'' . S-a schimbat ceva? Sunet/ consum etc.
Leave a comment:
-
de la un magazin de piese auto din buzau (clio). colegii de aici il stiu
Leave a comment:
-
de unde ai gasit din asta nou la banii aia ? eu am dat la fel pe uleideulei.ro, dar era in bidon de 5 litri cu design vechi si cu cod de bare Franta.
am folosit numai elf sxr si sunt f multumit.
Leave a comment:
-
ninjoaca: am filtrul sport in carcasa originala de vreo 3 ani. ce se vede in poza este kit-ul pentru reincarcarea filtrului
NDL: la 16v intra 4.5 litri. pe toti 5 am dat 125 de lei. faci bine ca tii acolo amortizoarele, ca nu se stie cand ai nevoie de ele
)
Leave a comment:
-
dar iti intra 5 litri ?! cat ai dat pe ulei ?Originally posted by mihai.85 View Poststiu ca mai este pana la revizia de intretinere din iarna, dar m-am gandit ca ar fi bine sa incep sa ma pregatesc
nu stiu cum puteti tine porbagajele atat de goale si de curate.
eu am haine, incaltaminte, uitate acolo. si pana deunazi aveam si amortizoarele de la tine.
poate ma lasau pe undeva, si sa fiu pregatit.
Last edited by B997NDL; 1 October 2014, 20:22.
Leave a comment:
-
stiu ca mai este pana la revizia de intretinere din iarna, dar m-am gandit ca ar fi bine sa incep sa ma pregatesc
Attached Files
Leave a comment:
-
pfff.......tu sti ce bine se vad acumOriginally posted by mihai.85 View Postideea este ca butonul nu lumineaza plug&play. trebuie sa mai tragi o masa suplimentara si sa repozitionezi cumva firele.
las ca poate la primavara mesteresc ceva. multumesc frumos de informatie.
Leave a comment:
-
eu cred ca au led, dar pentru orice eventualitate poti sa verifici. butonul se desface foarte usor. ideea este ca butonul nu lumineaza plug&play. trebuie sa mai tragi o masa suplimentara si sa repozitionezi cumva firele. apoi vor functiona ca si becurile de la butoanele geamurilor spate (pe plus dupa contact, daca nu ma insel). stiu ca s-a mai discutat pe undeva despre aprinderea acestor leduri. nu ma pricep sa-ti spun exact ce modificari trebuie facute. mie mi le-a facut sa functioneze userul razvanamza (caruia ii multumesc) si te sfatuiesc sa iei legatura cu el ca sa te lamureasca ce si cum. bafta la modificari si sa ne spui daca ai reusit sa le faci sa mearga
Leave a comment:
-
la mine nu au luminat deloc de la inceput - oare sa le desfac? poate nu au led?
Leave a comment:

Leave a comment: