B 20 riw

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mihai.85
    replied
    si ca sa protejez tapiteria Kiss FM, m-am gandit ca un set de huse ar fi bine-venit
    Attached Files

Leave a comment:

• mihai.85
    replied
    NDL: stai linistit, nu este nici o problema. fiecare dintre noi sesizam plusuri si minusuri la suspensie, jante, anvelope, etc. dupa ce facem tot felul de modificari la masina, cel mai important aspect (zic eu) este acela de a fi in siguranta atat noi, cat si ceilalti participanti la trafic. nu am realizat nimic daca am facut masina sa arate bestial, dar sa fie praf la stabilitate, franare, directie, etc.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Mihai, te rog sa ne scuzi ca ti-am poluat topicul. Eu spuneam doar ca n-as face rabat la calitatea anvelopelor, poate cele mai importante pentru siguranta unei masini. De asta n-am vrut sa trec la 17", desi m-a tentat de multe ori. Stiam ca n-o sa-mi permit sa dau 2000 de lei pe un set de anvelope.

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    Fiecare cu gusturile lui ;)
    Ma gândeam ca iarna o fac plug, nu am vrut sa o trantesc prea tare. Mai ales ca am in plan kit-ul aerodinamic de pe afara. Asta când apare la noi

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    eu si foarte multi altii de aici mergem cu H&R, si chiar nu sunt prea joase.
    am 3 ani cu ele si n-as mai pune nimic altceva.

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    H&R sunt prea joase, e suficient așa. O sa pun si b8 curând.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    chiar ca nu pare. un copil poate ramane cu capul prins intre roata si aripa.

pune H&R si o sa vezi diefrenta...

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    Am deja eibach

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by Madutzu25 View Post
    Adevărat, pierzi la consum, insa asta nu prea m-a intereseaza
    Dar, de la 185 pe continental la 215 pe toyo e o mare diferența la aderentă,stabilitate, frânare.
    Cum nu le poți avea pe toate, prefer sa pierd 1,5 l la consum si sa câștig la celelalte.
    nu castigi. cand vrei tu ne intalnim si punem frane. vrei aderenta si stabilitate ?! pune arcuri sport.
    si pierzi si la demaraj si la cum se misca masina... la care "celelalte" mai castigi ? ramane valabila provocarea de mai sus.
    sunt satul de cati vindeau pe aici jante pe 17", dupa ce s-au dumirit.
    Last edited by B997NDL; 2 August 2014, 21:26.

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    Adevărat, pierzi la consum, insa asta nu prea m-a intereseaza
    Dar, de la 185 pe continental la 215 pe toyo e o mare diferența la aderentă,stabilitate, frânare.
    Cum nu le poți avea pe toate, prefer sa pierd 1,5 l la consum si sa câștig la celelalte. Am luat toyo la 340, eu zic ca merita din plin
    Un ultim aspect: la unul dintre continentalurile stock mi-a apărut o galma pe la 10k km.... Nu poți sa ai pretenții de calitate la low cost

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    vezi dotarile si interiorul, si o sa-ti dai seama ca nu e identic si nu va fi niciodata. renault n-are interes sa faca o masina low cost identica cu una de-a lor. am vazut pe net diferentele intre logan ph2 si renault logan vandut in brazilia. diferente enorme... \

@Madutzu
    asta ziceam si eu. acolo se vede diferenta dintre o anvelopa si un plastic. eu am energy saver de vara si alpin4 de iarna.
    de asta n-am vrut sa trec la 17", fiindca in afara de aspect, nu castigi nimic.
    ba dimpotriva, pierzi: demaraj, consum si, foarte important, pretul anvelopelor.
    pe stoc pot oricans sa iau premium la 300 de lei sau mai putin. energy saver e cam 280. continental ts 850, care este anvelopa de iarna no 1, e 278 de lei.
    Last edited by B997NDL; 2 August 2014, 20:49.

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    logan2 chiar este identic cu symbol3. difera barile, farurile, stopuri si are in plus clima. in rest aceeasi marie. Sa-ti spun cum platesc posesorii de megan2 acelasi cap de bara cu ala de logan 1 cu "doar" 400 de lei la reprezentanta?

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    Cu riken nu e nici o diferența pe carosabil ud fata de kormoran, ambele au clasa de aderentă F ( ma refer la low cost). Daca vrei aderentă pe ud mergi pe clasa A, cel mult B, evident la alte prețuri. Din ce am observat, clasa low cost e praf la aderentă pe ud

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by mihai.85 View Post
    ambele fac parte din grupul Michelin.
    asa este, dar sa nu crezi ca loganul va avea vreodata calitatea renaultului, desi fac parte din acelasi grup. cel mai bun exemplu e loganul2 care "ar fi identic" cu renault symbol, dar sunt departe.
    michelin nu va vinde niciodata energy saver la 540 lei, si riken la 230, avand aceeasi calitate. ce trebuie urmarit e cum se comporta pe ud, ca pe uscat sunt mai multe care se descurca.

Leave a comment:

• BoR
    replied
    Frumoasa masina! O prezenta deosebita pe strazile Buzaului.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google