@ Dule: am vazut ca unii adopta combinatia de piele neagra + cusatura rosie, dar mie imi place un stil mai sobru. referitor la mocheta pentru capota portbagaj, am comandat-o de la userul dany_av de la Pitesti acum vreo 2 ani. poti sa-l intrebi pe P.M. daca mai are. o sa pun cateva poze cu chederul suplimentar de la capota portbagaj, ca sa va dati seama despre ce e vorba. in prezent nu il mai am, pentru ca s-a dovedit a nu fi o idee tocmai inspirata, pentru ca retinea foarte multa apa sub el.
@hombre1201: placutele de inmatriculare au fost lipite cu silicon sanitar transparent. am vazut ca se poate lipi si cu banda dublu-adeziva, dar aceasta metoda nu mi-a inspirat incredere.
B 20 riw
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Raspuns: Banda dublu adeziva! -> O gasesti la magazinele de bricolaj.
Leave a comment:
-
salut!frumoasa masina!o intrebare daca nu e cu suparare,cu ce ai lipit nr.de inmatriculare direct pe spoiler?
Leave a comment:
-
Eu sincer cred, ca ar arata mai bine mansonul din piele cu cusatura rosie. Am 2 intrebari, de unde pot achizitiona mocheta usa portbagaj si ce e ala cheder suplimentar capota portbagaj si de unde pot lua si eu asa ceva. Ms
Leave a comment:
-
m-am decis
) nu-mi pun! chiar daca zbarnaie motoru' prin oras si se aude urat... nu se merita posibile dureri de cap. arcurile m-au impresionat in rondu ala dar daca vine iarna, mai astept
)
Leave a comment:
-
sper ca ti-ai facut o idee clara daca merita sau nu sa-ti pui o toba sport, avand in vedere ca ai multe drumuri lungi de facut...
Leave a comment:
-
ar trebui sa te plimb si eu, a mea, cu silnecer, e putin mai tacuta. dar sa stii ca tot e putin deranjanta la drum lung.
Leave a comment:
-
m-am intalnit ieri cu el
m-a si plimbat dar m-am cam razgandit ca eu fac multe drumuri lungi si poate fi obositoare... adica si ceva mai fin tot cred ca ma deranjeaza la mers 2 3 ore...
Leave a comment:
-
da-mi si mie un sfat cu finala sport... pe unde sa ma duc in bz ca vreau sa-mi pun zilele astea 2 cat p-acasa
(ideal ar fi sa-mi pun azi)
Leave a comment:
-
@ ninjoaca, danielriz: multumesc frumos, asemenea
cosmin 83: ca sa ai o aderenta mai buna, infasoara maciulia intr-o carpa si trage in sus, in timp ce invarti stanga-dreapta usor. ideea e sa insisti, ca pana la urma o sa iasa
Leave a comment:
-
La 130,000km maciulia mea a inceput sa se rupa,o sa ii fac maine poza,cum ai scoso?ca vreau sa o schimb si eu,frumoasa lucrare,bafta in continuare.
Leave a comment:

Leave a comment: